Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok acil bişey danışmam gerekiyor adetim gecikiyordu 2 aydır 3 4 gün felan bugün adetimin 3.günü hormon testi yaptım FSH 25.99 Estradiol 38.05 LH 8.48 çıktı sonuçlardan önce ultrasonda sorun yok herşey iyi dedi doktorum daha sonra sonuçlar çıktı yaşımı sordu bu arada yaşım 22 direk çatır çatır erken menopoza giriyorsun dedi bana resmen inme indi neye uğradığını şaşırdım nolacağını gebelik için neler yapmam gerektiği hakkında hiçbirşey demedi şoka girdim klomen verdi önümüzdeki aya adet olursan gel dedi kızlar napmam gerekiyor lütfen yardım eder misiniz kafayı yiycem burda sağlık ocağına gittim durumu aktardım doktoruma teselli etti kendi de kan testi istedi sonuçlar yarın çıkacak gel iki sonucu değerlendirelim dedi yaşın genö ve doğum yapmışsın menepoza girmen çok saçma dedi bu konuda fikir sahibi kızlar yardım eder misiniz.Çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen bir sorun çıkmasın yoruldum artık :dua: :KK17: :63:
Canım bence hemen paniğe fln kapılma başka bir yere de git ikinci bir görüş al aslan pençesiyle hayıt içmeni tavsiye ederim hormonlarını normale döndürür belki stres yapmısındır bişe tetiklemiştir

Kızlar çok acil bişey danışmam gerekiyor adetim gecikiyordu 2 aydır 3 4 gün felan bugün adetimin 3.günü hormon testi yaptım FSH 25.99 Estradiol 38.05 LH 8.48 çıktı sonuçlardan önce ultrasonda sorun yok herşey iyi dedi doktorum daha sonra sonuçlar çıktı yaşımı sordu bu arada yaşım 22 direk çatır çatır erken menopoza giriyorsun dedi bana resmen inme indi neye uğradığını şaşırdım nolacağını gebelik için neler yapmam gerektiği hakkında hiçbirşey demedi şoka girdim klomen verdi önümüzdeki aya adet olursan gel dedi kızlar napmam gerekiyor lütfen yardım eder misiniz kafayı yiycem burda sağlık ocağına gittim durumu aktardım doktoruma teselli etti kendi de kan testi istedi sonuçlar yarın çıkacak gel iki sonucu değerlendirelim dedi yaşın genö ve doğum yapmışsın menepoza girmen çok saçma dedi bu konuda fikir sahibi kızlar yardım eder misiniz.Çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen bir sorun çıkmasın yoruldum artık :dua: :KK17: :63:
Bu arada şimdi bir yazı okudum adetin ilk günğ yaptırmak gerekmiş diğer günlerinde yüksek cıkabilir yanıltıcı olabilirmiş

Eklentiler

• 3EB58C74-B0CE-4F53-9EAC-0F30FFA0BB43.jpeg
    3EB58C74-B0CE-4F53-9EAC-0F30FFA0BB43.jpeg
    74,1 KB · Görüntüleme: 36
Olabilir eşim işsiz kuramız vardı ümitliydim çıkacağından çıkmayınca çok ağlamıştım evimiz yok kayınpederlerimle yaşıyoruz eiylarımız felan üst üste atılı sıkıntı alıyorum.Stres etkiliyorsa böyle sıkıntı ve stres yaşıyorum

Bende âdetin ortalarında yumurta gelişiyor adet bitiminden hemen sonra yumurtluyorum acaba bu yüzden mi yüksek çıkıyor
Adetin ilk günü vermek daha dogruymus benim doktorum da hep adet olunca ilk gün en geç ikinci gün gel der hep stres de ama en büyük düşman canım hepsi tetiklemiştir sen aktardan aslan pençesi ve hayıt al çayını yap her gün iç

Yaa galiba doktor söylemişti ama yapamazsanız kalem şeklinde olanlarından alın daha kolay biraz daha pahalı demişti şimdi hatırladım. Ne kadar fark vardı hiç hatırlamıyorum ama ben iğneden epey korkuyorum, kalem gibi olanları bile herkes kendi vuruyor bana eşim vurdu her gün.. tüp bebek bana tam işkence olacak 🥺 peki kim yapıyor iğneni kuzum?
Canım bu çatlatma iğnesi kaç kez yapılıyor ? Bir kez değil mi ?

Canım bu çatlatma iğnesi kaç kez yapılıyor ? Bir kez değil mi ?
Yoook bahsettiğimiz iğne yumurta büyütme iğnesi canımsu.. çatlatma bi tane yapılıyor göbişten, kolay bir iğne o da ince uçlu. Ben aşılamada gonalf kullandım, random da şimdi yumurta büyütmek için bir iğne kullanıyor.. size ne lazımdı madam? 🤗

Buna çok güldüm😂😂ben hiç Türkiye'de arkadaşım yok((Azerbaycan'da 12 sene çalıştım..bütün arkadaşlarım orada kaldı..şimdi burda yok kimse
Canım benimde hiç arkadaşım yok valla 😂😂 zamanında herkes kazık attı 🤣🤣 şimdi en iyi arkdaslarım ailem kocam kocam cok iyi arkadasım valla yetiyor bana sen nerdesin istanbuldamısın

Canım benimde hiç arkadaşım yok valla 😂😂 zamanında herkes kazık attı 🤣🤣 şimdi en iyi arkdaslarım ailem kocam kocam cok iyi arkadasım valla yetiyor bana sen nerdesin istanbuldamısın
Yok benim çevrem çok büyüktü eskiden..evlendim geldim bura..burda eşimin ailesinden başka kimse yok..çok şükür onlar çok iyiler..Yok ben Tekirdağ

Olabilir eşim işsiz kuramız vardı ümitliydim çıkacağından çıkmayınca çok ağlamıştım evimiz yok kayınpederlerimle yaşıyoruz eiylarımız felan üst üste atılı sıkıntı alıyorum.Stres etkiliyorsa böyle sıkıntı ve stres yaşıyorum
Canım üzülme allah tan ümit kesilmez birbirinize destek olun eşinle bozmayın morelinizi artık ev almak gerçekten ateş pahası oldu maalesef herşey cok pahalı insallah eşin en yakın zamanda iş bulur eviniz de olur dua et bol bol

Kızlar ayrı bi konu açtım ama sizlerede sormak istiyorum en alttakini bugün yaptım dün yaptıgımıda atmıstım buraya ama böyle koyu değildi yumurtlama mı?yada yakın mı devam mı ediyim ?
Canım pik de olabilir baya koyu.. ama sen yinede testlere devam etmelisin, çatlamayi görmeden testi bırakma .. en önemli çatlama çünkü .. değerlenir ama mutlaka

X