- 12 Kasım 2021
- 3.517
- 4.335
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.601
Yaptım işte bu sabah negativoooBeybisi dünü boşver, gün bugündür yaptın mı test haber ver hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım işte bu sabah negativoooBeybisi dünü boşver, gün bugündür yaptın mı test haber ver hemen.
Tamam işte bebek dusunulmedigi zaman bebek oluyorBen de aynıyım aşırı bir kosturmacali dönemden geçiyorum bebek düşünemiyorum
Hayırlısı hepimiz için kuzum
Çizgi var canım ben görüyorumBende dayanamayıp bata 2 gün kala test yaptım ve negatifimi alıp güzelce popişimin üstüne oturdum yavaştan haziran topiğine doğru yol alayım ben
Yok kuzum resim de gölgeli çıkmış çizgi değil maalesefÇizgi var canım ben görüyorum
Hayırlısı olsun inşallah üzülme en hayırlı zamanda rabbim nasip eder sağlıklı bir şekildeYok kuzum resim de gölgeli çıkmış çizgi değil maalesef
Yok canım gölge geldiği için çizgi var gibi durmuş ahh keşke olsaKız testin içini açsana bi gölge var gibi aç içini gözüküyormu bak
Aminn canım benim inşaAllahh hepimiz o güzel haberi yakın zaman da alırız inşaAllahHayırlısı olsun inşallah üzülme en hayırlı zamanda rabbim nasip eder sağlıklı bir şekilde
Sen beni hamile birakican az kaldıTamam işte bebek dusunulmedigi zaman bebek oluyor
Ay burda bi çizgi gibi bişey vaaaar..Bende dayanamayıp bata 2 gün kala test yaptım ve negatifimi alıp güzelce popişimin üstüne oturdum yavaştan haziran topiğine doğru yol alayım ben
14.günde yaparsam adetten 3 gün önce yapmış oluyorummAyy hadi insallah canım yarından sonra test patlat 14 en garanti bence ben 7. Gündeyim
Deliiii kizzzzz kasett teste niye çıksın yaww İnshaAllah kanda çıkar Rabbimmm yalvaririmmmmmYok canım normal kaset test.. bizim düz bebetime
Vallahi bu bebek yarın testte pozitif çıkarsa vallahi billahi sizlerin duasıyla çıkar, o kadar eminimDeliiii kizzzzz kasett teste niye çıksın yaww İnshaAllah kanda çıkar Rabbimmm yalvaririmmmmm
Yok kızz yookk gölge o ahh keşkem bebiş olaydı neyse ben kendimden ümidi kestim seni bekliyorum sabırsızlıklaaa normal kaset test yapmışın bi de inşaAllahh yarın kan da pozitif çıkar da şenlenir buralarAy burda bi çizgi gibi bişey vaaaar..
Yaaa tutarsaaaYok kızz yookk gölge o ahh keşkem bebiş olaydı neyse ben kendimden ümidi kestim seni bekliyorum sabırsızlıklaaa normal kaset test yapmışın bi de inşaAllahh yarın kan da pozitif çıkar da şenlenir buralar
Kuzum bekle bakalım 10gun oldu mu?Canım beybiler, benim yarın test günüm ama bugün tabiki de bir idrar testi patlattım.. veee negatifff bembeyaz yaa öyle böyle değil
@sumuhallebisi @Random3 My_Moonlight06 @Mrs Electrical Engineer @sultansultan90 @miresl Papatyamveben-Mavi
Transfer gününü de sayarsam bugün 9.gün yarın doktorun kan testi yapabilirsin dediği gün aslında kağıda 1 haziran yazmış ama dün sorunca pazartesi yapabilirsin dedi…Kuzum bekle bakalım 10gun oldu mu?
Transfer gününü de sayarsam bugün 9.gün yarın doktorun kan testi yapabilirsin dediği gün aslında kağıda 1 haziran yazmış ama dün sorunca pazartesi yapabilirsin dedi…
İnşallah canım, kısmet artık, ilk şoku nasılsa atlattım daha fazla üzülmem.. eksi gruplarda bir liste var. Kaçıncı gün idrarda kaçıncı gün kanda kaç değer çıktıkları da yazıyor.. bir çok kişinin 12.gün bile idrarda çıkmamış.. gönderirim sana listeyiİnsallah pozitiftir de gorunmemistir kuzum.
Değilse de pes etmek yok Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah
Gönder kuzumİnşallah canım, kısmet artık, ilk şoku nasılsa atlattım daha fazla üzülmem.. eksi gruplarda bir liste var. Kaçıncı gün idrarda kaçıncı gün kanda kaç değer çıktıkları da yazıyor.. bir çok kişinin 12.gün bile idrarda çıkmamış.. gönderirim sana listeyi
Nasrettin hoca misali bekleyek o zamanYaaa tutarsaaa