- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.614
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.561
Günaydın kuzum..
Sağlık olsun canım hakkında hayırlısı elbette gelecek bu sipalarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kuzum..
Günaydın canım.Canım beybiler, benim yarın test günüm ama bugün tabiki de bir idrar testi patlattım.. veee negatifff bembeyaz yaa öyle böyle değil
@sumuhallebisi @Random3 My_Moonlight06 M Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 @miresl @Papatyamveben-Mavi
Sat 3 mayıs ilk ayımda oldu canımTamamdır ekledim canım
Kuzu ne gecikmesi tüp bebek yaptım ya ben avucla hormon alıyorum ki yarın kan testi yapıcam eğer negatifse ilaçları kesip regl olacağımGünaydın canım.
Dur bakalım hele adet gecikmen bir olsun kuzummm bakalım bir gecikecekmisin önce bence yapma test yarın bugün yaptın artık bekle gününün geçmesini
MashaAllah canım İnshaAllah güzel güzel tutunur bebişin sana . Yorma kendini bu aralar..Sat 3 mayıs ilk ayımda oldu canım
Doktorlar öyle mi dedi sana yani bekleme yok mu ?Kuzu ne gecikmesi tüp bebek yaptım ya ben avucla hormon alıyorum ki yarın kan testi yapıcam eğer negatifse ilaçları kesip regl olacağım
İnşallah canım amin daha gece yaptım testi canım su ara festivalimiz var sonrası gideceğim doktorada.onuda emindim artık çok belirtim vardı erken gebelik yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsinMashaAllah canım İnshaAllah güzel güzel tutunur bebişin sana . Yorma kendini bu aralar..
Kan verdin mi peki ?
Yok kuzum bu ilaçları iğneleri yaptığım sürece regl olmam zaten.. vucutu kandırıyoruz hamileymişim gibiDoktorlar öyle mi dedi sana yani bekleme yok mu ?
Amiin. İnshaAllah canımİnşallah canım amin daha gece yaptım testi canım su ara festivalimiz var sonrası gideceğim doktorada.onuda emindim artık çok belirtim vardı erken gebelik yaptım rabbim isteyen herkese nasip etsin
Heeee aanladiiim kusura bakma kuzum hiç bir bilgim yok tüp bebekle alakalı..Yok kuzum bu ilaçları iğneleri yaptığım sürece regl olmam zaten.. vucutu kandırıyoruz hamileymişim gibi
Yok canımcım bunda geç yumurtlama döllenme falan olmadığı için günü gününe herşeyHeeee aanladiiim kusura bakma kuzum hiç bir bilgim yok tüp bebekle alakalı..
İnshaAllah kan da pozitif çıkar hadi İnshaAllah yani şimdi çıkmazsa sonradan çıkma ihtimali yok mu
Günaydınnn canimmmmGünaydınnnnnn dostlar 29 günden 29 Mayıs dan selamlar henüz adet olmayanlar Gününü sayanlar batını bekleyenler selam olsun
Belirti fena halde gaz ve göğüsler de acı
Adet belirtisi de yok
Erken gebelik mi yaptın kuzum belki test de sorun vardırCanım beybiler, benim yarın test günüm ama bugün tabiki de bir idrar testi patlattım.. veee negatifff bembeyaz yaa öyle böyle değil
@sumuhallebisi @Random3 My_Moonlight06 M Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 @miresl @Papatyamveben-Mavi
Günaydın kuzumm hadi bakalım :)Günaydınnnnnn dostlar 29 günden 29 Mayıs dan selamlar henüz adet olmayanlar Gününü sayanlar batını bekleyenler selam olsun
Belirti fena halde gaz ve göğüsler de acı
Adet belirtisi de yok
Aynen kan ver canım inşallah çıkar aminnnnnnKuzu ne gecikmesi tüp bebek yaptım ya ben avucla hormon alıyorum ki yarın kan testi yapıcam eğer negatifse ilaçları kesip regl olacağım
Yok canım normal kaset test.. bizim düz bebetimeErken gebelik mi yaptın kuzum belki test de sorun vardır
Günaydın canım bende şimdi sana yazmak için teli elime aldım ve yazdığını gördüm. Bunda da vardır bir hayır kuzucum içini ferah tut lütfen.. inşallah test yalnistir yaaaa ne diyeceğimi bilemedim şimdiCanım beybiler, benim yarın test günüm ama bugün tabiki de bir idrar testi patlattım.. veee negatifff bembeyaz yaa öyle böyle değil
İdrarda çıkmayan da oluyormuş bazen.. kısmet yaa varsa yarın çıkar ama düşük bir ihtimal..Günaydın canım bende şimdi sana yazmak için teli elime aldım ve yazdığını gördüm. Bunda da vardır bir hayır kuzucum içini ferah tut lütfen.. inşallah test yalnistir yaaaa ne diyeceğimi bilemedim şimdi