- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #14.281
Kuzu. Haber beklıyoruz sendenLütfen yardımcı olur musunuz? Regle 3 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu. Haber beklıyoruz sendenLütfen yardımcı olur musunuz? Regle 3 gün var
Bugın de bekle bence senKizlar ben Regle 4 gün kala gebelik testi yaptim ama negatif cikti..
bat 26 mayis, 1 gün gecti daha reglim gelmedi cok kasik agrim var insallah gelmez ama pek ümidim yok cünki erken test negatif cikti diye..
Bilemiyorum ki kuzum maşallah ne güzel çıkmış değerin ama bazen yüksek çıkabiliyo canım öyle biliyorumKızlar beta HCG cikmis 10000 çıkmış ya acaba ikizmi ya çok yüksek dgil mi
@ipti
My_Moonlight06 Mucizemmm16 @aysemah @Maviesil2837
Adetim çok geçti ya ondan öyle çıkmış kuzum 6 haftalıkmisizBilemiyorum ki kuzum maşallah ne güzel çıkmış değerin ama bazen yüksek çıkabiliyo canım öyle biliyorum
Kesınlkkle testimi gördün müYa cok arastirdim boyle olup hamile olan da var cok da güvenmemek lazımmış bunlara.
Gördüm canım evet daha silik bugünKesınlkkle testimi gördün mü
İnsallah guzel haberler verirsin ben bu ay yumurtlamadim sanirim hic agri sanci cekmedimGeri sayım yapıyorum teste 4gün kaldı onun dışında iğne yap fitil at sıkıcı şeyler kuzum hiç anlatmıyım
Canım ağrıyla sızıyla her zaman anlaşılmaz bence.. fazla hareket etmişsindir, havalar ısındı falan bir çok etken bar hissetmemişsindir..İnsallah guzel haberler verirsin ben bu ay yumurtlamadim sanirim hic agri sanci cekmedim
Ya kızlar birşey sorucam ben pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum. Birkaç gündür sol yumurtalığımda kasığımda ara ara ağrı yapıyor bel sırt ağrım çok bacağıma kadar vuruyor ve dünden beri kahve bile içemiyorum ara arada burun kanamam oluyor ben kendimi bildim bileli hiç burnum kanamaz. Yerleşme sancısı gibi vuruyor ağrıda kasıklarıma. Adete de 10 gün falan var ne bunlar böyle anlamadım valla bilen varmı?Kız o öğle vardı bende bıçak saplandı gibi üşüttük mü acaba kız ay beynim erör verdi sakın He gebelik testi yapmıyoruz tamam mı şahsen ben yapmıcam
Bu siliklesmis kuzum bisey yok bozuklukBenımkı de yarısı var yarısı yok bak
Hsg cektirdim ya acaba yumurtlamayimi etkiledi diye düşünüyorumCanım ağrıyla sızıyla her zaman anlaşılmaz bence.. fazla hareket etmişsindir, havalar ısındı falan bir çok etken bar hissetmemişsindir..
Bat 6 sımı ayin benimde 10 gün var bataYa kızlar birşey sorucam ben pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum. Birkaç gündür sol yumurtalığımda kasığımda ara ara ağrı yapıyor bel sırt ağrım çok bacağıma kadar vuruyor ve dünden beri kahve bile içemiyorum ara arada burun kanamam oluyor ben kendimi bildim bileli hiç burnum kanamaz. Yerleşme sancısı gibi vuruyor ağrıda kasıklarıma. Adete de 10 gün falan var ne bunlar böyle anlamadım valla bilen varmı?
Gebelik var gözüküyorLütfen yardımcı olur musunuz? Regle 3 gün var
Maşallah canımAdetim çok geçti ya ondan öyle çıkmış kuzum 6 haftalıkmisiz
Canımmm hiç hamiş gibi hissetmiyorum, ağrı sızı yok.. ama karnım 7 aylık gibi şişti patlicakpartalina_ güzel anniiiiş napıyosun bakalım, nasıl hissediyorsun kendini?