- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.901
Anladım canım bakalım benim hep düşük bu demirim ve kanım çokta halsizim onun yüzünden inşallah sonuçlarım normaldir kağıda göre normal ama bakalım cuma ya da haftaya göstericem gidipYok CNm sanmm vitmnlerde önemli ama demir zaten çok değişiyor kanszlik ypior kul. Zatn on güne düzelir arada konrl ettirin zatn rutin kontroller yptrdiysanz önce kan sayımı her zmn drlr ypar
Kist filan bişe dedi mi cnm doktor o ağrı icinKızlar sonuçlarım çıktı herşey normal gözüküyo tiroidlerim bilesadece çok fazla kansızlığım ve demir eksikliğim var
Bakıldı canım bir sorun yok şükür su anBu kafada olanlar hamile kalıyorlar, inş seninde öyle olur
Hormonlara baktı mı Dr?
Benim rezerv düşük,
Ya çok teşekkür ederim bunu duymak bile rahatlattıİlk 3 ay çok normal çoğunlukla hissedeceksin bunları sonradan biraz rahatlarisn İnshaAllah.. kendine dikkat et yorma kendini fazla
Hayırlı uğurlu olsun canımKizlarrr gunaydinnn 3 farkli markayla test yaptim. Biri 2. Dk biri 7 dk
Tebrikler canımKizlarrr gunaydinnn 3 farkli markayla test yaptim. Biri 2. Dk biri 7 dk
Cnm çok erken değil mi ya bişe gözükmüyor şuan bence adet geçmesini bekleArkadaşlar bakar misinz dayanamadım adete 6 gün var erken gebelik testi yaptım
Canm bende ileri derece pko var ama bu hamileyimPko mu var canım sende?
Peki sonra kendiliğinden mi adet olurdun?
Adet gecikmesi olunca o süreçte hamiledir kalamayız di mi yumurtlama olmaz?
Kuzum 80 ile 88n çok farkı yokki ya bence hiç bakma bişe olsa doktor derdiGünaydın çiçeklerim❤ Acayip kafam karıştı kızlar ya bu değerlerim kağıttaki referans aralığına göre gayet normaller ama netten biraz baktım da estradiol adetin 3. Günü daha düşük olmalıymış 80 nin altı falan benim ki 88 çıkmış kafamı karıştırdım keşke bakmasaydım bilgisi olan var mı ? Değerlerin kaç olması gerektiğiyle alakalı.
Tebrik ederim canimmKizlarrr gunaydinnn 3 farkli markayla test yaptim. Biri 2. Dk biri 7 dk
Üzme kendini canım bilmiyorum sorun ne ama ins en yakın zamanda düzeltirsiniz kuzum kendini strs yapıp bunaltma hormonlarımızı herşeyimizi etkiliyor maalesef. İns pozitifleri görürsün test fln yapmayı düşünüyormusun ?? Ooo ben regl oldum bu ay da femara kullandım pazar günü 3. Çatlatma iğnemi vuruldum bekliyprumBen hiç iyi değilim valla kuzum, 2 yıldır zaten sorunlar vardı şimdi her şey iyice çorba oldu. Hayatımın oldukça kötü bir dönemindeyimburaya da öyle arada güzel haber görür müyüm diye bakıyorum işte. Reglime 4 gün kaldı, umudum yok zaten de yarın ya da öbür gün belki bi test yaparım. Başka problemler yüzünden bebek fikrine bile odaklanamıyoruz zaten. Hayırlısı olsun... Senden naber, ne kadar var regline?
Yok canımcım alttan ultrasonla baktı yunurtalıkların gayet iyi dedi o ağrı hala ara ara gelip gidiyo ne olduğunu anlamadım wallaKist filan bişe dedi mi cnm doktor o ağrı icin
Kuzum bende de kaşık ağrısı bat geldikçe artıyor sankiKızlar bata daha var ya kaşık ağrısı bel ağrısı normal mi
İnşallah yoktur kuzum walla bu ay reglim de kısa sürdü sanki 3 gün yoğun olurdu kanamam ama bu ay iki gün yoğun sürdü ve bitti biticek gibi ne biliyim kafaya taka taka en son kendi kendimi hasta edicem sanırımKuzum 80 ile 88n çok farkı yokki ya bence hiç bakma bişe olsa doktor derdi
Ohhh cnma hiç kafana takma i zaman ne güzel isteYok canımcım alttan ultrasonla baktı yunurtalıkların gayet iyi dedi o ağrı hala ara ara gelip gidiyo ne olduğunu anlamadım walla