- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.821
Canım söylemiştim hatırlıyorsan şehir hastanesinde gerekli testleri yapıyorlar. İstersen oraya git boşuna da para verme derimçektireceğim galiba ya kafaya koydum gibi. Senin bu son gittiğin dr gerçekten hediye gibi olsu sana. Sen de 7. ol inşallah : )
Canım benim kasıkta sürekli ağrı olmadı. Oturup kalkarken ani ağrı saplanmalari oluyor. 5 10 saniye sonra geçiyor. Onun nedeni de rahim genisliyormus keseye yer açmak için doktor öyle demiştiCNm yeni hamilesin sna birsy sorcm sağ kasık ağrım çok var sürekli birde karnm sürekli ağrıyor DHA adetime 5 gün vr sizde oldumu böle sylrr(
Seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah canimcim
Ne demek ben teşekkür ederimCanım ellerine yüreğine sağlık emek verip yazmışsın inshallah faydalanan olur teşekkür ederim
Ahh inşallahhh buraya hikayemi yazabilirim bende Allah'ım nolur hayırlısı ileSeninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah canimcim
Merhaba bunu öğrendiniz mi aşılama ücretli miymiş?Kuzum aşılama için ücret alırmı bilmiyorum sormadım onu ama spermi dışarı gönderiyolar hastanede yıkama yok ona ücret ödüyosun ilaçları zaten biliyosundur bide benim gittiğim doktorun muayenesi ücretli aşılamada ücretlidir dolayısıyla
Anladm CNm bnm çok tşk ederm bnmki enfeksiyon herlde artk beklemeye geçti saolCanım benim kasıkta sürekli ağrı olmadı. Oturup kalkarken ani ağrı saplanmalari oluyor. 5 10 saniye sonra geçiyor. Onun nedeni de rahim genisliyormus keseye yer açmak için doktor öyle demişti
Ben bu aralar bizimki ile bozuk olunca çocukta istemiyorumSağolasın canım benim rabbim size de nasip etsin en yakın vakitte sağlıcakla önemli olan sağlıklı olması senin sağlıklı olman eşin Allah'ım herşeyin hayırlısını versin olmayınca insan arıyo olsun istiyo üstüne düşüyo ama hamilelikte zor kızlar kendinizi hazırlayın
Barışmak istese barışırım da zaten oda istemiyor sankiOohh sefan olsunYani o mutsuz olsun azcık kaybetme korkuları olsun takma sen çokta naz yapma barışmak isterse kız en büyük sorun zaten onlarda bebeğim
Teşekkür ederim aminnnn
Tebrikler canım saglika gelsin
Rica ederim canımTeşekkür ederim aminnnn
Kiiiz test yaptın mı hani akşam yapacam dedinAnladm CNm bnm çok tşk ederm bnmki enfeksiyon herlde artk beklemeye geçti saol
Yaa canm sağolOyyyy kuzuuuummmm ne tatlısın öyle kendin ben gibisin dahaşimdi gördum vallaha resmini.. canım benim inshallah herşey güzel geçer
Göremedim kuzum ya atsana bana
Benimde reglim yeni bitti ne yapsam ne etsem bilmiyorum günlerim de düzenli acaba düzenimi bozar mjBen yaptım benim evlendikten sonra adetlerim düzensizdi bende düzen oluştu . Yarın hastaneye gideceğim rutun bir kontrole . Haziran ayında da hsg çekileceğim . Eğer ki bir sorun olmuş olursa yazarım.buraya .
Aman yapmayacak ya bu ay hiç bisey yapasım yok buraya bakmaya bile üşeniyorum aylardır takip et et yoruldumKarar verdin mi kuzucum yapıcakmısın çok bakamadım mesajlara