- 10 Nisan 2016
- 8.526
- 12.616
- 36
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.801
Hiic canım normal telaşlar içinde geçiyor zamanım henüz bir değişiklik yok hayırlısıOyy canım benim bebiş iyi çok şükür bizi bazen çok korkuttu ama şuan iyi ama beni mahfediyo göz kapaklarımı bile bir ton hissediyorum gün boyu yerimden bile kalkamıyorum ama onun kalp atışını duymak herşeye bedel geliyo sen nasılsın canım nasıl gidiyo neler yapıyorsunuz
Kızlar ben de hamileyim takvimde bat 28 Mayıs
İnshaAllah nvardir papatyammm bat ne zamandı senin Haziran'da sanırım değil mi ?kızlar selamm, 11mayis yumurtlama gördüm, 12mayis çatlama bir test yapayım dedimbu ay pek zannetmiyorum ama çünkü dikkat etmedik hiç ağır valiz vs taşıdım. Birde pozisyon sorunu oldu tam yumurtalama günü
10dk geçince çıktı ama kuruma olabilir beyaz duruyo çizgi
Ben bebeği çoktan yapıştırdım bile listeyeKızlar kan verdim daha çıkmadı eşime haber vermek için çıkmasını bekleyemedim bi erken gebelik daha aldım ve sonuç Eki Görüntüle 3071856 Eki Görüntüle 3071857
Göremedim kuzum ya atsana banaİnşallah testi gördün mü atmistim
Ah inşallah olmuştur yaa.İnshaAllah nvardir papatyammm bat ne zamandı senin Haziran'da sanırım değil mi ?
Ne oldu canım söküldü mu yoksa kesildimi lekelenme.. yerleşme de olabilir öyle ise çıkmaz kanda filanBugün beklenmeyen adet günüm. Dün pencereye leke geldi bir 2 kere.. Bugün kan testinde 0.100 cıktı. Gebe değil miyim
Sat 05.05.2022
Bat 05.06.2022
Beş altı aydır bekliyoruz
benim de bat 2 haziran inşallah güzel haberler olur arkadaşlar <3
Ben hiç iyi değilim valla kuzum, 2 yıldır zaten sorunlar vardı şimdi her şey iyice çorba oldu. Hayatımın oldukça kötü bir dönemindeyimKuzum sen naptın nasılsın
Hadi yaaBen bebeği çoktan yapıştırdım bile listeye
Kızlar bat tarihinden 14 gün öncesine kadar 2 güne bi ilişkiye girdim tabi benimki 11. Gün diye düşünüyorum O yüzden çabuk geldiAhh canım çok sevindim gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin inşallahtabii ki hepimiz şimdi senden sürecini anlatmanı beklicez
Yalnızlıktan olsa gerek herhaldeKız böcekleri niye çağrıyon eveinsan bizleri davet eder bi kahve içer donerdik ne zararimiz olacak
Oohh sefan olsunAhahahaha aynı ben yeminlebende dediğin gibi yaptım . Annem aradı ki dışarıya çıkıyoruz geliyor musun diye hemen tamam dedim ona da ben gidiyorum haberin olsun dedim çıktım . hiçte mutsuz değilim biraz da o mutsuz olsun . Hava kötüydü ama olsun yine de Allah'ım ya kim evinde böcek ister ki daha neler yani kesin erkek neslinde sorun kesin . Benim ki aramıyor bende aramıyorum. Bu defa kesin kararım dik duracağım . Küs değilim ama mesafe koyacağım bir süreliğine
İnşallah canım nasip bakalım❤❤Yeni gördüm canım mesajını sağlık olsun canım.. inshallah bridahakine olur sağlıkla
Karar verdin mi kuzucum yapıcakmısın çok bakamadım mesajlaraKimseden ses çıkmadı,
Benim de çok varBenim bata cok var bikerem
Senin hiç konuşmaya hakkın var mı acabaSüper olma sırası sende al artk testi yaaa