-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.721
Kuzum biz vermedik bile sperm testi hicte anlamiyorum doktor adet olursan o zaman versin dedi konustuk bugunsen sperm testi sonuçlarından anlıyor muydun kuzum? M Mavimiresl
ayyy biz testi verdik ama dr a gidemedik daha tam olarak. Bi dr baktı ama pek anlamam ben demiş sadece.Kuzum biz vermedik bile sperm testi hicte anlamiyorum doktor adet olursan o zaman versin dedi konustuk bugun
ben genel olarak kendıme ınanamıyorum zaten :)Ben bunlara hic inanmiyorum kuzum
at canım bakalımayyy biz testi verdik ama dr a gidemedik daha tam olarak. Bi dr baktı ama pek anlamam ben demiş sadece.
KIZLAR SPERM TEST sonucundan anlayan var mı ya? Atsam da bir baksanız. Bana sonuç kötü gibi geldi de çok
İnsallah kuzum umut hala varben genel olarak kendıme ınanamıyorum zaten :)
testlerdede sılık olanlar kuruma cızgısı oluyor genelde ..
hayırlısı ınsallah bır gun kıpkırmızı ıkı cızgı goruruz elbet
güzel canım ılk kontrolun daha gelısımı ıyı bnce,5 gün Femara kullandım 2 gün ara verdim bugün kontrolüm vardı işte.
Perşembe sabahtan tekrar çağırdı.
elbet bır gun olacak :) Umut güzel şeyİnsallah kuzum umut hala var
Kuzucum ya sen nerelerdesin. Sende durumlar nedir? Var mı bir gelişmekuzum dün sen bunu yazdığında tam da senin ovü testlerine bakıp anlamaya çalışıyordum : ) nasılsın? bekleme aşamasına mı geçtin şimdi? Noldu yumurtlama durumu?
Canım senin sperm testi sonuçların kötü değildi sanki. Bizim test ile aynı idi hatırlıyorsan ve ben şuan hamileyim :)) Lütfen öyle düşünerek kendini umutsuzluğu düşürmeayyy biz testi verdik ama dr a gidemedik daha tam olarak. Bi dr baktı ama pek anlamam ben demiş sadece.
KIZLAR SPERM TEST sonucundan anlayan var mı ya? Atsam da bir baksanız. Bana sonuç kötü gibi geldi de çok
ay kuuuzzzuum hamılemısın uf cok sevındım ya ne zaman oldu..Canım senin sperm testi sonuçların kötü değildi sanki. Bizim test ile aynı idi hatırlıyorsan ve ben şuan hamileyim :)) Lütfen öyle düşünerek kendini umutsuzluğu düşürme
ay evet öylesin hamilesinnnnnnnnnCanım senin sperm testi sonuçların kötü değildi sanki. Bizim test ile aynı idi hatırlıyorsan ve ben şuan hamileyim :)) Lütfen öyle düşünerek kendini umutsuzluğu düşürme
Gelişme yok valla. Yumurtlama oldu da çatlama oldu mu bi anlayamadım ovü testinden. Bugün test yapcam belli olur. Değerlendirdik gibi de. Keşke olsa gelişmelerKuzucum ya sen nerelerdesin. Sende durumlar nedir? Var mı bir gelişme
Evet canım çok şükür hamileyim. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler. Daha 4+6 günlüğüz teyzesi. Cumartesi günü keseyi gördük çok şükür. Darısı bebişi görüp kalp atışı duymayaay kuuuzzzuum hamılemısın uf cok sevındım ya ne zaman oldu..
maşallaaahhh ya
Canım bizim testte o tek kalem olarak yazıyor ve bizimki de %40. Ama hangisi kaç bilemiyorum. Seninkinde ayrı ayrı bölmüşler.ay evet öylesin hamilesinnnnnnnnn
ya benim testte anlamadığım kısım var. Diğer testlerden farklı yazıyor sanki. Toplam hareketlilik diye yazmıyor.
Tam aktivite hızlı doğrusal hareketli : %7
Yavaş veya ileri doğrusal olmayan: %33 diyor.
ben %7 yi mi baz alacağım yoksa toplamı mı ileri hareketli sperm için? onu bilemedim. Sadece %7 ise çok az
Bence 21inde çatlamış çünkü 22sinde silikleşmeye başlamış kuzum.Burada çatlama var mı mesela hiç anlamadımEki Görüntüle 3071791
topluca yazsalardı bizde de kafam hiç karışmayacaktı ya.Canım bizim testte o tek kalem olarak yazıyor ve bizimki de %40. Ama hangisi kaç bilemiyorum. Seninkinde ayrı ayrı bölmüşler.
Cok sevındım kuuzumm masallaahh,Evet canım çok şükür hamileyim. İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler. Daha 4+6 günlüğüz teyzesi. Cumartesi günü keseyi gördük çok şükür. Darısı bebişi görüp kalp atışı duymaya
di mi. bana da 22 sinde silikleşmeye başladı gibi geldi. İnşallah çatlamıştır 21 indeBence 21inde çatlamış çünkü 22sinde silikleşmeye başlamış kuzum.