- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.761
İhmal etme git mutlaka ozaman hatta bi sor doktora fikir al hsg icinya gidemedim ki. Bi gidip hormonlara baktırmıştım, eşim de sperm testi vermişti. Sonrasında asıl gitmemiz gereken zamanda gitmedik hala. Sonuçları göstereceğim işte
çektireceğim galiba ya kafaya koydum gibi. Senin bu son gittiğin dr gerçekten hediye gibi olsu sana. Sen de 7. ol inşallah : )Yani kuzum bilmiyorum her iki doktorda hsg yi ceken ve bugunki hoca bundan sonra kolay olacak dedi sorunu olmayan hastalarda bile kolay hamilelik sağlıyormuş hatta 7. Hsg sonrasi hamile kalan hastam sen ol lutfen dedi doktor bugun orda benden onceki bayanda hsg den sonra adet olmamis hamileydi Merhabalastik hatta.. yasıda baya vardi bide dediki hoca neden vakit kaybettin daha önce cektirseydin keske. Ama nerden bilebilirdimki biliyosun özelde gittigim doktor biseyin yok diyip gectigimiz ay tedavu basliycakti
% 7 yi baz alacaksın CNm ayrıca morfoloji var o da hız kadar önemli ilk bakılması gereken varikosel eğer o yoksa ilaç tedavisi verecek keçi boynuzu özü kesinlikle tavsiye ederim. Kardeşimn yüzde 6 idi 1 sene ilaç kullandı hiç yükselme olmamış bir senede once ugrasmti ama varikosel vrmis amlyt oldu 2. Ayda hamilelk olmuş sonra tekrr kaldı doğumdanay evet öylesin hamilesinnnnnnnnn
ya benim testte anlamadığım kısım var. Diğer testlerden farklı yazıyor sanki. Toplam hareketlilik diye yazmıyor.
Tam aktivite hızlı doğrusal hareketli : %7
Yavaş veya ileri doğrusal olmayan: %33 diyor.
ben %7 yi mi baz alacağım yoksa toplamı mı ileri hareketli sperm için? onu bilemedim. Sadece %7 ise çok az
nefret ediyorum hastanelerden ya. Aslında ben gittim de devlete gittim, saçma sapan bakmadı bile geçiştirdi. o yüzden özele gideceğim. Devlet hastanesinden nefret ediyorum. İlk kez gideyim dedim, sinir oldum çıktım. Özeldekine sonuç için gideceğim, ne diyecek bakalımİhmal etme git mutlaka ozaman hatta bi sor doktora fikir al hsg icin
varikosel için ürolog bakacak dimi? dıştan görünüşünde varikosel yok gibi ama ultrason ile bakılmalı sanırım% 7 yi baz alacaksın CNm ayrıca morfoloji var o da hız kadar önemli ilk bakılması gereken varikosel eğer o yoksa ilaç tedavisi verecek keçi boynuzu özü kesinlikle tavsiye ederim. Kardeşimn yüzde 6 idi 1 sene ilaç kullandı hiç yükselme olmamış bir senede once ugrasmti ama varikosel vrmis amlyt oldu 2. Ayda hamilelk olmuş sonra tekrr kaldı doğumdan
Senınki kaç değeri morfolojıFerahladım biraz canım bu söylediğinle. Umarım öyledir, çok da uzamadan hamile kalırız
Direkt morfoloji yazmıyor sonuç kağıdında.S
Senınki kaç değeri morfolojı
Kim bakıyor okdr derin konusamadm CNm :) ama eşin bilir belki veya bilenler yazabilirvarikosel için ürolog bakacak dimi? dıştan görünüşünde varikosel yok gibi ama ultrason ile bakılmalı sanırım
Eşim de bilmiyor, varikosel kelimesini ilk kez benden duyduKim bakıyor okdr derin konusamadm CNm :) ama eşin bilir belki veya bilenler yazabilir
Daha bebişi göremedik canım. Kesemiz 6mm idi. Şimdi de onun tedirginliği var tabi. Bebişi görüp kalp atışını duysam rahatlayacam.topluca yazsalardı bizde de kafam hiç karışmayacaktı ya.
Neyse bakalım bekleyip görücez : )
keseyi görmüşsünüz ayyy minnacık kesesinde nokta kadar mı senin bebiş şimdi oyy
Sen ne durumdasın kuzum nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı?Cok sevındım kuuzumm masallaahh,
ınsallah canım gonlunu ferah tut. amın bebegım ınsallaah Allah razı olsun
Biz maasallah uzman Dr kontrol ettirenler bilgi versin mtlaka baktırın bnce eğer yoksa zten ilaçla düzelir inşallah ck okudum burda ilaçla 3 aya toplanan ayrıca morfoloji 4 den yukariysa sorn yok demektir diyor drlrEşim de bilmiyor, varikosel kelimesini ilk kez benden duydubilenler yazar belki, sağolasın canım
CNm yeni hamilesin sna birsy sorcm sağ kasık ağrım çok var sürekli birde karnm sürekli ağrıyor DHA adetime 5 gün vr sizde oldumu böle sylrrSen ne durumdasın kuzum nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı?
Anladım kuzum 4 ün altın da olunca sorunmuş bizim kinin başları cok oynuyprmusDirekt morfoloji yazmıyor sonuç kağıdında.
Normal form: %5 diyor. Sanırım bu morfoloji
Alanya bebeğim
Çok şükür kuzum.Sen ne durumdasın kuzum nasıl gidiyor? Herşey yolunda mı?
Çok teşekkür ederim darısı inşallah bekleyen herkeseAy hayırlı olsun kuzum benım
Ay baya koyu kız hamilesinnnnnnnKızlar kan verdim daha çıkmadı eşime haber vermek için çıkmasını bekleyemedim bi erken gebelik daha aldım ve sonuç Eki Görüntüle 3071856 Eki Görüntüle 3071857