-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.261
Regl dair agrim yok hic ama diger belirtilerde yok simdiden cikar mi ki testte3 güne kadar sürüyor diye okudum ama regl olmuş gibi ağrın var mı bi test yap istersen
Ya himmm heeee bekliycen heeYok yapmam yaa 19 aydır 3 kimyasal yaşadım
Geçsin hatta bekleyebilirsem 1 hafta geçmesini beklicem ama bekleyemem
Çok teşekkür ederim çok şekersin dua edin bol bol çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hemen test alıp eve gidicemBende senden eminim canm. Vardır çünkü benm tek belirti akiintydi
Evet ya konuscamAma şu röntgene girme işini mutlaka doktorunla konuş
Ya söz bende sana heyecanlanacam
Bende öyleyim hatta diyorumki hamileligim zor geçiyor ya gelmezse yaz geldi bol bol gezerim
Hahahaaaaayyyyyyyyy biliyordummmm biliyordummmmmm işte ben sana dedim okadar belirtiiye gebesin büyük ihtimalle dedimKizlarr
Canim senin belirtiler neydiÇok teşekkür ederim çok şekersin dua edin bol bol çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin hemen test alıp eve gidicem
Benim de 1 haftam ver şimdiden 10 tane gebelik testi siparişi verdimBenim bat.a 1 hafta var 1 gün geçerse yapicam bakalım
Grup şenlendi aşkoHahahaaaaayyyyyyyyy biliyordummmm biliyordummmmmm işte ben sana dedim okadar belirtiiye gebesin büyük ihtimalle dedim
Ayy çok Tebrik ederimmmmm canimmmmm İnshaAllah sağ salim kucağına almak ta nasib olur
Ben adetliyken verdim kiz gebelik testi siparisi, ev dolu testleBenim de 1 haftam ver şimdiden 10 tane gebelik testi siparişi verdimkeşke ben de sabırlı olsabilsem. H belirtin var mı canım?
Canım senin ki üstüne görme olabilir 21de akıntın olduysa yarın ilk idrarla bi test yap istersenRegl dair agrim yok hic ama diger belirtilerde yok simdiden cikar mi ki testte
Offff biz neden böyleyiz yaaBen adetliyken verdim kiz gebelik testi siparisi, ev dolu testle
Tebrikler canım maşallah ne güzel de çıkmış net bir iekildeKizlarr
Ayyy evet kuzummm Yaa çok sevindimmmmmGrup şenlendi aşko
Canım aylardır beklediğim için açıkçası her ay diyordum kesin kasık ağrım bel ağrım hep oluyordu boş çıkıyordu tabi bu ay hiç belirti yok sadece beyaz akıntı hiç bitmedi birde bu sabah sağ kasığım iğneleniyor göbek deliğimden aşağı batıyor diğer aylar gibi takip ediyorum hiç uymuyor ümidim yoktu ama bugün olmayınca acaba diyorum şimdiCanim senin belirtiler neydi