- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 32
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.241
Daha nolcakYa çok büyük cesaret oldunz ailem gbi oldnz ya evet hemen ucucam kesin doğrudur demi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha nolcakYa çok büyük cesaret oldunz ailem gbi oldnz ya evet hemen ucucam kesin doğrudur demi ya
Naptn test yaptinmi
Bende senden eminim canm. Vardır çünkü benm tek belirti akiintydiYaa ne güzel haber aldık inşallah 2. Pozitifi bugün ben atayım bu akşam tebrik ederim canım
Ya maşallah pek de güzelsin ağlama gül canım benimYaaa ben aglimi
Yni ne blm anında çıktı bide kız ama hadi kanda çıkmazsa ve ben anında eşime haber ettmDaha nolcak
3 güne kadar sürüyor diye okudum ama regl olmuş gibi ağrın var mı bi test yap istersenKızlar yardimci olur musunuz. Normalde 1 haziranda regl olmam gerekirken cumartesi (21mayis) kanama geldi ama kahverengi renkteydi dun ve bugunde pihtisiz pembe ve kahverengi renkte kanama geldi 1 ped bile dolmuyor. Sizce regl mi yoksa yerlesme kanamasi mi? Yerlesme kanamasi kac gun sürüyor
E tabi ki 13 gün gecikme olmuş baya 6 haftalık hamilesin senYa anında çıktı bide ya
Bariz belirgin var kuzum hic canini sıkmaYni ne blm anında çıktı bide kız ama hadi kanda çıkmazsa ve ben anında eşime haber ettm
Bu testin pek yanlış olma ihtimali yokYni ne blm anında çıktı bide kız ama hadi kanda çıkmazsa ve ben anında eşime haber ettm
Ya valla mi kizBu testin pek yanlış olma ihtimali yok
Bu hatun cok sabirli ben olsam gunde 3 tane test yapardimE tabi ki 13 gün gecikme olmuş baya 6 haftalık hamilesin sen
Kanda cikmama ihtimali yokYni ne blm anında çıktı bide kız ama hadi kanda çıkmazsa ve ben anında eşime haber ettm
Demi kesim var hem olmasa o kadar gecikmezdiBariz belirgin var kuzum hic canini sıkma
Benim bat.a 1 hafta var 1 gün geçerse yapicam bakalımBu hatun cok sabirli ben olsam gunde 3 tane test yapardim
Ya sanki silik çizgi gördün kiz kipkirmizi daha naapsin çocuk tekme mi atsinDemi kesim var hem olmasa o kadar gecikmezdi
Kız sen konuştukça bn catliycm acaba radyasyonu zarar etti mi yaKanda cikmama ihtimali yok
Kimyasal olma ihtimali de yok çünkü 35. Günde düşer
Haftaya git kalp atışını da görürsün inşallah canım inan cok sevindim yerimde duramıyorum
Son 13 gun benim daha cok var sende 2 gune erken gebelik testi yapBenim bat.a 1 hafta var 1 gün geçerse yapicam bakalım
Daha ne olsun kuzumm patlıcak kırmızı çizgilerYa çok büyük cesaret oldunz ailem gbi oldnz ya evet hemen ucucam kesin doğrudur demi ya
Yok yapmam yaa 19 aydır 3 kimyasal yaşadımSon 13 gun benim daha cok var sende 2 gune erken gebelik testi yap
Ama şu röntgene girme işini mutlaka doktorunla konuşYa valla mi kiz
Kuzum var gebesin.. biran önce randevu al git doktorunaDemi kesim var hem olmasa o kadar gecikmezdi