- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.281
Bat bugün müydü yoksa bi test al yinede sen benceCanım aylardır beklediğim için açıkçası her ay diyordum kesin kasık ağrım bel ağrım hep oluyordu boş çıkıyordu tabi bu ay hiç belirti yok sadece beyaz akıntı hiç bitmedi birde bu sabah sağ kasığım iğneleniyor göbek deliğimden aşağı batıyor diğer aylar gibi takip ediyorum hiç uymuyor ümidim yoktu ama bugün olmayınca acaba diyorum şimdi
Evet ya her ay en az 120 lira geçen ayla bu ay bu sekilde.. onun öncesi bir sefer almistim ama abarttim 2 aydirOffff biz neden böyleyiz yaaşu testlere verdiğim paralarla neler alırdım neler
Yaaa hayırlı olsun kaç gün gecikmiştiYaaa ben aglimi
İnşallah kuzum senin de heyecanin bosa cikmazYa söz bende sana heyecanlanacam
Ya sen daha ne kadar hamile kalican acabaBende öyleyim hatta diyorumki hamileligim zor geçiyor ya gelmezse yaz geldi bol bol gezerimyani rahatim stressizim. Geçen ayda agliyodum doktor tüp bebek aşılama dedi diye benim cocugum olmuyoo diyee
Prodoctor comfort artimed kaset predictor sevmedigim testler.. prefertil erken gebelik kaset test aldim ilk deniycem bakalim ugur getirir insallah hassasiyetide 10mluOffff biz neden böyleyiz yaaşu testlere verdiğim paralarla neler alırdım neler
Kiz niye öyle diyon hedef 4Ya sen daha ne kadar hamile kalican acabasanki hiç çocuğu yok
Ben çatlatma ignesi vuruldugum için su an çok belirtim var canımBenim de 1 haftam ver şimdiden 10 tane gebelik testi siparişi verdimkeşke ben de sabırlı olsabilsem. H belirtin var mı canım?
Oooo süpersinKiz niye öyle diyon hedef 4Allah tan grupta linclemeyi seven arkadaslar yok
Çatlatma ignesi vuruyor musunKızlar merhaba 2 aydır klomen kullanıyorum günde 1 defa ama hep kist oluşuyor neden böyle acaba
13, cnmYaaa hayırlı olsun kaç gün gecikmişti
Ona cesaretim yok hic işteOooo süpersin
Bu sefer ikiz pırtlat da bari bitsin
Prodoctor, predictor ve comfort ben de hep silik çizgi çıkarıyodu artık ben de almıyorum onlar yüzünden çok üzüldüm. Bu kez miratech erken gebelik aldım bu da 10ml gösteriyomuş inşaAllah pozitifleri bu ay görürürz kuzumProdoctor comfort artimed kaset predictor sevmedigim testler.. prefertil erken gebelik kaset test aldim ilk deniycem bakalim ugur getirir insallah hassasiyetide 10mlu
İlk kullanımda vurdu kist oluştu 2. De vurmadı kist oluşuyor diye hap verdi ama yine kist oluştuÇatlatma ignesi vuruyor musun
Zaten 4u de yapacaksan gene olmayacak onlara zamanOna cesaretim yok hic işteeşim cok istiyor babasi falanda ikiz onun. Sanki kendi bakacakmis gibi dualar ediyordu eşim bilmiyo ikiz olursa gezme tozma tatil maddi manevi ve ekşınlara zaman olmuycak 2-3 sene
Amin canım benim inşaAllahBen çatlatma ignesi vuruldugum için su an çok belirtim var canım
Ben geçmeden test yapmicam bu ay 1 tane yeter inşallah onu da gecikme olunca alırım inşallah hayırlı sağlıklı haberler alırım
Hepimizin pozitif olsun