- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #13.201
Hayır hiçbir sıkıntı yok bence. Zaten 4 gün önce negatif imiş ve gayet iyi artmış değerin. 1000li değerlere gelmesi keseyi görmek için önemliŞmdi tekrar ikinci kanı verdim beta çok düşük diyor geç döllenme dese ölecek mi sanki insanları neden korkutuyorlar anlamıyorum . Görmeyenler için tekrar yazaym adetten 4 gün önce kan verdm negatifti adetim gecikti evde test yaptm çok silik çıkınca tekrar kan verdm 165 çıktı beta. 1000 aşağısı çıkarsa pazartesi gel demişti 1000 değeri zaten yüksek hafta değil mi yani adetten önce negatif çıkmış zaten İlk testte 1000 değerinin çıkmaması gayet normal değil mi ?? Bi sıkıntı var da ben mi kendimi kandırıyorum
AynenDur bu ay etti demek ki inşallah Allahim hayırlısıyla görelim
İğneden sonra 27. Günün ve sen yeni mi test yapıyosunEvet işte tam 28nde ilişki oldu iğne 25nde bitmisru
Cnm inan ilk defa bu ay böyleyim görsen her ay neler yaptım bide düzensiz olurum HP ama bu sefer çok gectiİğneden sonra 27. Günün ve sen yeni mi test yapıyosunofff sabrına hayran kaldım vallahi helal olsun benim bata 1 hafta var ne zaman yapsam diye gün sayıyorum inşaAllah pozitif sonucu alırsın canım
Sen yap düzenli adet goruyormsn hep yani günü gununeİşteyim eve gider gitmez yapasım var ama erken çıkmaz diyorum beklesem mi negatif görmekten yorulduk birde bu beyaz akıntı kafamı karıştırıyor yumurtlama dönemi olur biterdi
1 gün gecikmede çıkabiliyor canım istersen bugun erken gebelik testiylede deneyebilirsin bence sonuç verirKızlar selam topiğinizi yeni keşfettim yazmak istedim bnde 10 aydır Bebiş istiyorum bugün tahmini regl günüm olmayınca yazmak istedim hiç regl belirtim yok beyaz akıntım yoğun hep çok düzenlidir 28 gün geçen ay femera kullandım onun için gecikmiş olabilir mi test için erken mi 1 gün geçmiş çıkar mı
Düzensiz oluyosan yapmak için beklemen mantıklı canım doğru yapmışsın ben kesin iğnenin 11.günün de yapmaya başlardımCnm inan ilk defa bu ay böyleyim görsen her ay neler yaptım bide düzensiz olurum HP ama bu sefer çok gecti
Ya çok teşekkür ederim inşaallah öyledir çok stres yaptm zaman geçmiyor doktordan snra kimyasal moduna girdimHayır hiçbir sıkıntı yok bence. Zaten 4 gün önce negatif imiş ve gayet iyi artmış değerin. 1000li değerlere gelmesi keseyi görmek için önemli
Bende annemi bekliyorum sabırsızlıkla geleydi yapardim yaaaDüzensiz oluyosan yapmak için beklemen mantıklı canım doğru yapmışsın ben kesin iğnenin 11.günün de yapmaya başlardımEğer hamileysen de bu kadar beklemeyle kese de görünür bence hadi hayırlısı olsun canım sabırsızlıkla sonucunu bekliyorum
Aaa kız cabuk yao kız sen var ya ne duruyon kiEvet adet takvimi kullanıyorum genellikle birebir gidiyor 28 günde geçen ay eşimde bende tüm tahlillerimizi yaptırdık engel bi durum yok dedi doktor femera verdi yumurtalıklarım 23 mm kadar büyümüş bu ay kesin olacak dedi doktorumuz ama sonuç hüsrandı şimdi bu ay gelmeyince umutlansam mı bilemedim
Ay sayfaya yeni geldim ama o kadar merak ettim ki nolur çabuk yaz bize
Hadi yapp yapp bekliyoruzzz
Hadi artiiiiiik
Garlara verdi doktor bi tek onu kullanıyorum kaç günde geçer buTuzlu suyla gargara yap canım benim kızım çok sık olur tonsilit. İlaç vermiyorum ben
Canım 3-4 güne geçiyorGarlara verdi doktor bi tek onu kullanıyorum kaç günde geçer bu