- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.421
Ona şüphem yok zaten
kiz zaten simdi istekli oluyorum son günlere dogru artik pes düşüyorumBebeğim gümbür gümbür geliyorsun hadi bakalım boş geçmezsin sen bugünleriyarına piksin bence
dayan eniştemO iş bende aşko eniştenizin canını okuycam
pazar uzun bir gün olacaaaakPazar olur diye düşünüyorum bende takvimin gosterdigi gunun bir gün öncesi yumurtlama goruyorum hep
Çıkıcan üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacıkiz zaten simdi istekli oluyorum son günlere dogru artik pes düşüyorum
vah ki ne vahdayan eniştem
Çıkıcan üstüne vurucan kırbacı vurucan kırbacı
Cocuklarin ipad lerinin şarjlarıni doldurmamiz lazimpazar uzun bir gün olacaaaak
Anammm uçuşa geçmiş hatunCocuklarin ipad lerinin şarjlarıni doldurmamiz lazim
Benimde öyle sessiz sakin mülayimAaa aynısı gerçektenelime bişeyleri alıp parçalasam geçmezdi böyle içten gelen bişey. Ay insan öyle olmasın ya çok sakin bir yapım var benim normalde
Hadi olmasın da kal öyleBenimde öyle sessiz sakin mülayimama canavara dönmüştüm bugün binadakilerebile girişesim geldi sonra dedim sakin ol kızım ama tabi adet kesin geliyo söküldü sökülcek gibi karnımın ortası parçalanıyo sanki öyle ağrıyo bide bi sağ bi sol kasığım batıyo geçiyo falan olsam da geçse şu halim bari
Keşke aşkoHadi olmasın da kal öyle
Prolaktin en son 29 du bugün 24 çıktı FSH 22 ydi 19 çıktı E2 38 di 28 olmuş ultrasonda yumurtada ve rahimde sorun yok dedi hormonlara bakınca tembellik var dedi yumurta var ama yumurtlama olmuyor sanırımProlaktin değerin mi yüksek canım neden süt geliyor. Bide hangi değerlerin yüksek ki tembellik var dedi
Evet biraz yüksekmiş canım. Ama hiç sıkma canını düştüğüne göre ilaçlarla inşallah normal değerleri görürsün. Çok gençsin daha zaten o açıdan da şanslısınProlaktin en son 29 du bugün 24 çıktı FSH 22 ydi 19 çıktı E2 38 di 28 olmuş ultrasonda yumurtada ve rahimde sorun yok dedi hormonlara bakınca tembellik var dedi yumurta var ama yumurtlama olmuyor sanırım
A a askoo 2 güne tamamsın senn bugün gir ilişki bence sonra o 2 günde kaliteli sperm olsunOvulasyon testi; Kizlar yumurtlamaya son 2 gün sanki dimi M MiuLegoVenev @ad000 S sultansultan90 @ipti @Hello Kity My_Moonlight06
En yakın zamanda test yapın derimbelirti var mı
Kaçıncı gününde verdniz e2 yiProlaktin en son 29 du bugün 24 çıktı FSH 22 ydi 19 çıktı E2 38 di 28 olmuş ultrasonda yumurtada ve rahimde sorun yok dedi hormonlara bakınca tembellik var dedi yumurta var ama yumurtlama olmuyor sanırım
Kolay gelsin canım bi daha ki ay inşallah bebişinin haberini verirsin bizeMy_Moonlight06 Bir kırmızı da benden son üç dört aydır günü şaşmıyor maaşallah…beklenmiyor ya gelir hemen pöfff Gideyim kendimi sürekli ertelediğim bahar temizliğine ve spora vereyim ne yapayım yoksa stresten kafayı yicem
Demek ki işe yaramış devam edin bence bende 2 hafta oldu kullanalı kaşık ağrısı çok oluyorAh yazarım deyip yazmayı unutmuşumm..
Çikolata kistim 2 cm ölçüldü şimdide..
3 cm di önceden.advictorun etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama başka bir şey kullanmamıştım