-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.461
Anladım canım evet uykunu aldırıyorsun ama başını kaldıramıyorsun gibi oldu ben de.
inşallah gönlüne göre olur her şe
Kesinlikle haklısınız ben de öyle yaptım zatenAmin cümlemizin ben. Ay sonuna kadar asla test yapmiycam ilk defa bu ay sözümü tutcam ve Haziran 1 kadar testt yok
Sizin kaç gün gecikmistiKesinlikle haklısınız ben de öyle yaptım zaten
Canım yukarda paylaştım fotoğrafı akşam test aldım yaptım gecikmenin 5-6. Günündeydim. Eve gelir gelmez denedim saniyeler içinde pozitif oldu gözlerime inanamadım sonra bi daha yaptım o da pozitif. Şimdi hastanedeyim beta içinSizin kaç gün gecikmisti
Yaa ciddimsn ay cok sevindim belirtilerin nasıldı geri baştan anlat yaaa lütfen bide beta kaç çıkacak haber et hayırlı olsun yaaaaCanım yukarda paylaştım fotoğrafı akşam test aldım yaptım gecikmenin 5-6. Günündeydim. Eve gelir gelmez denedim saniyeler içinde pozitif oldu gözlerime inanamadım sonra bi daha yaptım o da pozitif. Şimdi hastanedeyim beta için
Şuna baksana ne kadar belli 1aylik filan belkideEki Görüntüle 3069898
Kızlar hayırlı akşamlar regl gecikmesinin 5-6. günündeyim. Az önce gittim hemen test aldım geldim. Saniyeler içinde böyle çıktı çektim hemen ben de
Merhaba cnaim ne görüyorum silik çizgi .. yarın sabah birdaha yap bakalım koyulasicak mi ..Kızlar merhaba iki gün reglim gecikti bugün çok fazla belim ağrıyor test yaptım böyle çıktı var mıdır bişey Eki Görüntüle 3069934
İlk hayal meyaldi sonra böyle oldu 7. DkMerhaba cnaim ne görüyorum silik çizgi .. yarın sabah birdaha yap bakalım koyulasicak mi ..
Kaçıncı dakikada çıktı bu sonuç
Hiç bilmiyorum canım erken yumurtlamış olabilirim her şeyi doktor söyleyecek hiç tecrübem yok çok değişik bi duygu. 2.ay denememde oldu bu sonuç.inşallah sağlıkla ilerler. Biraz şokum geçsin tecrübelerimi tek tek yazacağım.hemen hemen Her şeyi kadınlar kulübünde öğrendim bana çok şey kattıŞuna baksana ne kadar belli 1aylik filan belkide
Hmm güzel o zaman 10 dk içinde çıktı demekki.. büyük ihtimalle gebelik var gibi İnshaAllah doğrudur istersen bir kan verİlk hayal meyaldi sonra böyle oldu 7. Dk
Ama çok fazla bel ağrım var ayakta uzun süre durdugum icin mi bilmiyorum belim inanılmaz ağrıyorHmm güzel o zaman 10 dk içinde çıktı demekki.. büyük ihtimalle gebelik var gibi İnshaAllah doğrudur istersen bir kan ver
Ya en çokta uyku işi aklıma takıldı ya bende baya bı var ya haniHiç bilmiyorum canım erken yumurtlamış olabilirim her şeyi doktor söyleyecek hiç tecrübem yok çok değişik bi duygu. 2.ay denememde oldu bu sonuç.inşallah sağlıkla ilerler. Biraz şokum geçsin tecrübelerimi tek tek yazacağım.hemen hemen Her şeyi kadınlar kulübünde öğrendim bana çok şey kattı
Ay sonunu bekleyeceğim diyorsan bekleYa en çokta uyku işi aklıma takıldı ya bende baya bı var ya hani
Bekliycem kesin cnmAy sonunu bekleyeceğim diyorsan bekleben geçen ay çok aceleci davrandım bat günüm gelmeden.Ben artık uykumu aldırıp bu gün kafamı kaldırmayınca hele sabah sersem gibiyim iki gündür bir de vajinal akıntım çok arttı regl oldum sanıyordum hatta test yaptım onun için
Normaldir gebelikte oluyor çok ilk aylarda.. kendini fazla yormaAma çok fazla bel ağrım var ayakta uzun süre durdugum icin mi bilmiyorum belim inanılmaz ağrıyor
Eki Görüntüle 3069898
Kızlar hayırlı akşamlar regl gecikmesinin 5-6. günündeyim. Az önce gittim hemen test aldım geldim. Saniyeler içinde böyle çıktı çektim hemen ben de
Evet canım ovulasyon olacak İnshaAllah sen yine boş durmaOvulasyon testi; Kizlar yumurtlamaya son 2 gün sanki dimi @Fang @Venev @ad000 @sultansultan90 @ipti @Hello KityMy_Moonlight06
amin canım.. Allah herkesin gönlüne göre versin..Çok güzel canım iyi yapmışsın doktorunla takipli gidersen için rahat etmiş olur. Allah en yakın zamanda nasip etsin hepimize
Ayyy kuzummm geçmiş olsun üzülme bak stresin faydası yok zararı var.. korkma herşey Allah'ın elinde tekrar düzelebilir üzülme sen.. kendine iyi bak yeterBebek değil abla hormon değerlerim yüksek olduğu için doktorum yumurta tembelliği var dedi doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki aya tedaviye başlayacağız yaşım 22 yaşadıklarımdan ötürü stresten yumurtalıklarımda tembellik oluşmuş bu ay elendim malesef 6 aydır ölü doğum yapmama rağmen göğsümden süt geliyor napcağımı şaşırmış durumdayım
Kızlar ben adet gördüm, listeden siliniz
My_Moonlight06 canım benimde regl başladı
Ben adet oldum malesef
My_Moonlight06 kuzum beni de eleyebilirsin. Tarlusal aldım bugün. Gebelik yok. Sonraki aylarda inşallah.
Kırmızılar gördüm canım beni de eleyebilirsin
My_Moonlight06 Bir kırmızı da benden son üç dört aydır günü şaşmıyor maaşallah…beklenmiyor ya gelir hemen pöfff Gideyim kendimi sürekli ertelediğim bahar temizliğine ve spora vereyim ne yapayım yoksa stresten kafayı yicem