- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.401
Yapma canım vallahi yapma dayan olesi daha iyiymiş valla ins pozitifleri görürsün kuzumhadi hayırlısı olsun takma kafaya benim daha 9 gün var bata geçmeden test yapmayı düşünmüyorum tabi dayanabilirsem
Bebek değil abla hormon değerlerim yüksek olduğu için doktorum yumurta tembelliği var dedi doğum kontrol hapı verdi önümüzdeki aya tedaviye başlayacağız yaşım 22 yaşadıklarımdan ötürü stresten yumurtalıklarımda tembellik oluşmuş bu ay elendim malesef 6 aydır ölü doğum yapmama rağmen göğsümden süt geliyor napcağımı şaşırmış durumdayım
İnşallah hep beraber güzel haberler alalımAynen öyle kesinlikle farklılığını hissetmişnizdir bende de öyle oldu. inşallah güzel haberlerinizi duyarız
Aaa aynısı gerçektenBenimde aynı gündü sanırım ve dün geceydi nasıl bir şeydi bilemiyorum aşırı bir sinirdi yani normalde böyle 2 3 gün kala en fazla olurdu o kadar erken hiç olmamıştı
Allah nasip etsin bir an evvel inşallahkısmet olmayınca olmuyor işte.. beklemek ne yorucu..13 mayısta kontrole gittiğimde doktor süper dedi yumurtalar gelişmiş dedi, ki zaten bir sıkintım da yok.sebepsiz bizimki.. hocam dedim yumurtalar derken kaç tane sağda da solda da gelişmiş 12 ,13 tane var dedi.. tabi kaç mm olduklarini sormadim ..kaci catlamaya hazir vs diye.bu klomene cogul gebelik riskini goze alarak basladim .. bekliyorum bakalim..
Asko hsg cektirdim ben cok skntilydi ozellikle sonrasikuzum buralardayım hep. Ben bebekten soğuduğum için ses çıkarmıyorum pek
Sen neler yaptın?
En yakın zamanda test yapın derimBen gecikmenin 10.gununydeim ya
15 ay oldu.bunun 2,3 ayı muhtemel yum. tarihlerini kaçirdik ben memleketimde tekirdagda oldugum icin.. son adetimde gidince doktor artik catlatma dusunebilirz dedi basladik iste klomene canim.. ayrica klomenle beraber magnezyum efervsan tablet de verdi... catlatna ignesinden 1 gun sonra da duohaston verdi ona basladim.. dillenme olursa sonrasinda rahmi hazirlayarak bebegin tutunmasini destekleyici olarak..Allah nasip etsin bir an evvel inşallahne zamandır bebek planlıyorsunuz.
tıkalı olunca biraz sancılı süreç oluyormuş evet ben de öyle okudum. Geçmiş olsun canım. Şimdi kısa sürede gebelik haberi gelir o zamanAsko hsg cektirdim ben cok skntilydi ozellikle sonrasituplerim kapaliymis 2. De acildi ilac verip ikinciyi cektiler. Ve bu ara rahmimde kasilma var surekli psikolojik mi bilmiyorum ama cok rahatsiz ediyor beni surekli ıkınma hissi gibi bi kasılma anlamadim gitti.. Bebekten soguycak bi durum yok kuzu yaa sadece takmiycaz relax olcaz
baya koyulaşmış, çok yakın bence. Yarın da olabilir. Zaten bazen çok çok silikken birden pik oluyor belli olmuyorOvulasyon testi; Kizlar yumurtlamaya son 2 gün sanki dimi M MiuLegoVenev A ad000 S sultansultan90 I ipti H Hello Kity My_Moonlight06
Bebeğim gümbür gümbür geliyorsun hadi bakalım boş geçmezsin sen bugünleriOvulasyon testi; Kizlar yumurtlamaya son 2 gün sanki dimi M MiuLegoVenev A ad000 S sultansultan90 I ipti H Hello Kity My_Moonlight06
Ben anca hepimiz ayni ay bu haberi alirsam mutlu olurumtıkalı olunca biraz sancılı süreç oluyormuş evet ben de öyle okudum. Geçmiş olsun canım. Şimdi kısa sürede gebelik haberi gelir o zaman
O iş bende aşko eniştenizin canını okuycamBebeğim gümbür gümbür geliyorsun hadi bakalım boş geçmezsin sen bugünleriyarına pişkin bence
Pazar olur diye düşünüyorum bende takvimin gosterdigi gunun bir gün öncesi yumurtlama goruyorum hepbaya koyulaşmış, çok yakın bence. Yarın da olabilir. Zaten bazen çok çok silikken birden pik oluyor belli olmuyor
Ona şüphem yok zatenO iş bende aşko eniştenizin canını okuycam