Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben dontora gittim bana ferula femin verdi kullanan var mı aranızda . İçinde çakşır otu var . Az önce birgebenin günlüğü sayfası instagramda çakşır otunun zararını paylaşmış korktum bende . Bilhisi olan bana dönüş yapabilir mi lütfen Eki Görüntüle 3050873
Bunu ne icin kullanacaksiniz vitamin mineral takviyesimi yoksa baska biseymi

Elimizde değil ama Allah biliyor canım bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alalım sonra kazalarını tutarız. 🤷🏻‍♀️ Acaba benim yumurtam çatlamış olabilir mi şimdi de akıntı başladı 🤦🏻‍♀️
Kaçıncı gündesin canım ? benim de cumartesi bitti pazar pztsi akıntım basladı acaba yumurtalar mı büyüyo

Ya kızlar demin instada gezerken bebek odaları fln gördüm kıyafetleri fln diziyorlar minik minik dekarosyon süsleme ilaç ztn duygusal yapıyor beni pıt pıt oldum gene 🥺😪🤧

Yanlış hatırlamışım o zaman 🤗 evet canım 3. Gündü bugün yarın kontrolüm var sabah 🙏🏻☺️
Ben de yarın sabah gidiyorum kontrole. İğneciler haberleşelim 🥰 sabahtan beri o kadar çok sancım var ki, çatladı mı noldu dedim. Şimdi böyleyse iğneden sonraki sancı gözümü korkutuyor. Çok sayıda mı gelişti acaba? 🙄 Hadi hayırlı haberlerle döneriz inşallah 🙏

Ay hiç sorma onları görünce bende böyle oluyorum darısı bize inşallah 🙏🏻😒
Valla kucuk odam suan camasır ıvıt zıvır ayakkabı kutuları ütü odası gibi bişey bazen bakıyorum burası bebek odası olsa diye ayy neyse ben bgn cok duygusalım kızlar 😪😪 ins mayıs ayında kavusalım

Ben de yarın sabah gidiyorum kontrole. İğneciler haberleşelim 🥰 sabahtan beri o kadar çok sancım var ki, çatladı mı noldu dedim. Şimdi böyleyse iğneden sonraki sancı gözümü korkutuyor. Çok sayıda mı gelişti acaba? 🙄 Hadi hayırlı haberlerle döneriz inşallah 🙏
İns canım cok sayıda olmustur bende çatlatma iğnesi sonrası zor geliyor ya yürüyememiştm ben resmen sancıdan bide iş yerinde zor oluyo

Valla kucuk odam suan camasır ıvıt zıvır ayakkabı kutuları ütü odası gibi bişey bazen bakıyorum burası bebek odası olsa diye ayy neyse ben bgn cok duygusalım kızlar 😪😪 ins mayıs ayında kavusalım
İnşallah canım benim bende her ay hastalandığımda bir ağlama krizi geçiriyorum Rabbim sesimizi duysun inşallah 🙏🏻

Aa aynı ben bende yarın gidiyorum kontrole iğneninde 3. Günü ama akşam sancı ve akıntı başlayınca çatladı mı diye korktum 🙏🏻 haberleşelim çıkar çıkmaz senin kaçıncı günün.

Daha çok erken aslında adet bitiminin 3. Günü ilacın dozu fazla mı geldi ki inşallah büyüyordur sadece çünkü değerlendirmedik eşim de gece vardiyasında 🤦🏻‍♀️🤣
Canım büyüdüğü için bence benim bile dünden beri akıntı ufaktan başladı sag kasıgıma agrı giriyo daha bencede eeken demekki ilaçlar büyütüyo insallah

Kızlar bnde pcos var hep böyle koyu çıkıyor ama bugün daha bi koyu. Oruçluydum iftardan önce eve gelir gelmez yaptım sıvı alımı hiç yoktu zaten. Lh hormonumda cok yüksek değil 4 dü. Aylardır Bi türlü pik göremedim olsun artık ya 😓

Eklentiler

• 642EAF0F-0CB5-43AE-9289-0339AD39EF02.jpeg
    642EAF0F-0CB5-43AE-9289-0339AD39EF02.jpeg
    185,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bnde pcos var hep böyle koyu çıkıyor ama bugün daha bi koyu. Oruçluydum iftardan önce eve gelir gelmez yaptım sıvı alımı hiç yoktu zaten. Lh hormonumda cok yüksek değil 4 dü. Aylardır Bi türlü pik göremedim olsun artık ya 😓
Zirvedesin maşallah hadi bu kadar koyuluğa çatlayıp patlasın o yumoşlar 🥰

İns canım cok sayıda olmustur bende çatlatma iğnesi sonrası zor geliyor ya yürüyememiştm ben resmen sancıdan bide iş yerinde zor oluyo
Evet yumurta sayısı fazla olursa çatladığında sancı da çok oluyor ama bu kez çatlamayı beklemedi şiddetli sancı. Çok sayıda olması da iyi değil aslında belki çatlatma yapmaz öyleyse.
Aa aynı ben bende yarın gidiyorum kontrole iğneninde 3. Günü ama akşam sancı ve akıntı başlayınca çatladı mı diye korktum 🙏🏻 haberleşelim çıkar çıkmaz senin kaçıncı günün.
Ben 7 gün kullandım iğne ama 75lik. Yarın da reglin 11.günü olacak. Genelde 11.gün gelişmiş oluyor bende zaten. 2 yıldır alışamadım, her seferinde çok heyecanlanıyorum ve geriliyorum. Son olsun inşallah kuzum 🙏☺️

X