- 8 Şubat 2022
- 82
- 66
- 28
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #1.001
Canım merhaba beni de ekler misin Bat 9 Mayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bende ovulasyon dönemine girince sadece beyaz akıntı oluyor bazen hic bisey olmuyor. Geçen ay cok beyaz krem gibi akıntım oldu mesela yumurtlama da gördüm çatlama da gördüm ama test olmasa hiç anlamazdım ne zaman yumurtladigimi. Adete 3-4 gün kalaya kadar da devam etti o beyaz akıntı hatta. Hamileyim falan sandımAkıntın olunca işte çatladığı anlamına geliyor canım
Aminnn canım olsun yazdırmak önemli değil burada olman yeterli inshaAllah güzel şeyler paylaşırız beraberTopigin hayırlı olsun canım. Ben her ay beklediğim için hiic isim falan yazdirmicam içimden geldi buraya yazayım dedim bana da güzellikler getirsin inşallah rabbim bütün bekleyen arkadaşlarima tez vakitte nasıp etsin
My_Moonlight06 canım hayırlı akşamlar Bat 9 Mayıs ocaktan beri bebiş bekliyoruz Topigin sana hepimize uğur getirsin inşallahCanım merhaba beni de ekler misin Bat 9 Mayıs
Merhaba hoşgeldin BüşraCanım merhaba beni de ekler misin Bat 9 Mayıs
Amin canımm İnshaAllah hoşgeldin hemşooooMy_Moonlight06 canım hayırlı akşamlar Bat 9 Mayıs ocaktan beri bebiş bekliyoruz Topigin sana hepimize uğur getirsin inşallah
Tamam canım şimdi oldu.. İnshaAllah Rabbim yüzünü güldürsun mervecimMerhaba aslında yazıyorum ama paylaşamıyorum bir sorun var sanırım
Sat17 Mart bat 18nisan ama umarım adet olmam henüz olmadım bana bolca dua edin
Hoşbuldum canım benimAmin canımm İnshaAllah hoşgeldin hemşoooo
Bende sizlerdenim 11 mayıs))Ne güzel bir gün 11 Mayıs inşallah hepimiz güzel haberler alırız kızlar o gün
Ben görmüyorum canım..bundan daha net bende görülüyordu..sonuç ama hamile diyilmişim..17 gün gecikmeyle..ben bir daha test yapmam..en güzeli kandan verArkadaşlar siz birşey görebiliyor musunz
Ben goremedim Canim belkide resimden .. sen çıplak gözle gorebiliyor musun canım ?Arkadaşlar siz birşey görebiliyor musunz
Hoşgeldin Büşracim..Topik hepimize uğur getirsin inşallah benide ekler misiniz 11 Nisan son regl tarihi bat : 9 Mayıs 1 yıldır bebiş bekliyoruz
Canim bende 7 aydır istiyorum bebek bunu yazmamışım onu da ekleyebilirsinizAmin canımm İnshaAllah hoşgeldin hemşoooo
Hemen canımmmCanim bende 7 aydır istiyorum bebek bunu yazmamışım onu da ekleyebilirsiniz
Teşekkür ederimHemen canımmm
Yerleşme kanaması olabilir canım İnshaAllah öyledirKızlar ovitrelle iğne sonrası 15.gün regl oldum.
Ama birgün sürdü . Normal adet gibiydi ama 1 gün sürdü kesildi .
Sizce hamile olma ihtimalim varmı
Beklerimmm efemmmayıs ayına bende gebelik düşünüyorum inşallah olur