- 10 Nisan 2016
- 8.525
- 12.614
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Amiiiinnnnn İnshaAllah..Evet kasık ağrısı ve hassasiyeti yapıyor ilaçlar. Yarasııınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiinnnnn İnshaAllah..Evet kasık ağrısı ve hassasiyeti yapıyor ilaçlar. Yarasııınnn
Anladım canım İnshaAllah hayırlısı bebiş yoksa biran önce gelsin adet bekletmesinErken yumurtladım 4 gün falan pik kaldı 17-21 arası olmam lazım başka testlerde de silik gördüm bu attıklarım çok netti. Hala düzene girmedi adetlerim inşallah bu ayla birlikte girer. Sende durumlar ne?
Oyyy geri gelmiş çiçeğim.. gözümüz yollarda kaldı, allah ayırmasın doğru söyle bizi özledin miHahahah ne dövmesi canım ben Allah bilir burada en az tartışan lardanimdir
Ne yapım zaten yoğundum ramazna ayı sonuçta bu yüzden işte hedeflerimi yerine getirmeye çalıştım hala da devam ..
Onun dışında bende işte ilaç aldım clomid 5 gün boyunca kullandım bitti bile adetim de bir gün önce bitti.. salı günü ilk yumurta kontrolüm var bakalım.. İnshaAllah olur ya
kimyasal yasaklansın yaaa.. doktorlar da pek seviyor kimyasalı bizim çilemizi bilmeden, arkası bebiş olsun inşallaaahh aaaminnSabah bir test yaptım erken gebelik ve negatif çıktı en fazla 3 güne adet olurum sanırım kimyasal gebelik oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun canım sen de hoşgeldin
İnşallah canım sağolVay MashaAllah .. İnshaAllah güzel sonuçlar alırsın canım
Gece acayip adet sancısı gibi sancı çektim var ya gümbür gümbür geliyor gelmekte olan. Sonu hakkımızda hayırlısı olsun. önce bu duyguyu tatmayanlara sonra bizlere de tekrar inşallahkimyasal yasaklansın yaaa.. doktorlar da pek seviyor kimyasalı bizim çilemizi bilmeden, arkası bebiş olsun inşallaaahh aaaminn
Hadi hayırlı haberler al inşallah bu sefer sonu güzel olsunAnladım canım İnshaAllah hayırlısı bebiş yoksa biran önce gelsin adet bekletmesin
Bende yumurta gelsitirmek için ilaç aldım clomid İnshaAllah bakalım yeni bitti ilaç adetim de iki gün önce bitti , doktora salı günü gideceğim İnshaAllah yumurta takibi için
Amin canım inşallahYaa görmedim bakarım ama doktor dedi bu değerlerle olur tabi %100olucak diye bişey yok ama dedim bı şansımızı deneyelim olmassa tüp bebeğe gideriz ama olur yaa inşallah bizim ilk başta yükselmişti sonradan bı daha düştü dedik belki tekrar yükselir aşılama yaparken allhtan ümit kesilmez inşa seninde sureciin güzel geçer
Dur yaa gelmesin hemen.. bu testlere güvenim kalmadı.. pozitifte de şüphe var negarifte deGece acayip adet sancısı gibi sancı çektim var ya gümbür gümbür geliyor gelmekte olan. Sonu hakkımızda hayırlısı olsun. önce bu duyguyu tatmayanlara sonra bizlere de tekrar inşallah
Hangi bilgileri kuzumİnshaAllah çok güzel sonuçlar alırsın
Bilgilerini yazarsan eklerim seni listeye
Güzel kalplim yok maalesef biliyorum bir daha erken test yapmak yok diye kendimi tembihliyorum fazla merak iyi değil de bakam mission completed mi?Dur yaa gelmesin hemen.. bu testlere güvenim kalmadı.. pozitifte de şüphe var negarifte de
Sat 15 nisan 10 aydır bekliyoruzNe zamandır bebiş bekliyorsunuz
Hoşgeldin sefa getirdin simgecim İnshaAllah Mayıs ayı hepimizin ayı olur
Sat ne zamandi canım?
İnshaAllah beklemezsin artık
İnshaAllah canım ne zamandır bebiş istiyorsun?
Çok iyi yapmışsın İnshaAllah ovu testleri ile güzel sonuç alırsın
Ne zamandır bebiş istiyorsun
Sat ne zamandi canım
Son adet tarihin ne zamandi canım
Son adet tarihini de yazar mısın birde ne kadardır deniyirsun bebiş
Son adet tarihi de yaz canım
Sat ne zamandı?
Sat yazarmisin canım
18 Nisan son adet mi Yumurtlama mi tam anlayamadım canım
Selam kizlaaar hepiniz hoşgeldiniz safa getirdiniz
Hepinizi teker teker ekledim kızları.. Uzun zamandır ancak girebildiğim için biraz sürdü.. Kusura bakmayın eğer bir eksik yada yalnış var ise bana bildirin..
İnshaAllah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Oldu işte bişeyler yarın ve öbür gün asıl çatlama patlama.. niyeyse bi uyuzum bu ara, kavga etmemem lazım diye kendimi telkin ediyorum sürekli bu bizimki self sabotage değil de neGüzel kalplim yok maalesef biliyorum bir daha erken test yapmak yok diye kendimi tembihliyorum fazla merak iyi değil de bakam mission completed mi?
Hoş geldinnnnnn özlettin kız kendini.. Nasılsın canım neler yapıyorsunnSelaaaam kizlaaarr ben geldiiiiimmmmm
Kusura bakmayın elimde olmadığı için ilgilenemedim sayfamla.. Bir kaç oy önce yanlışlıkla bir konumu silmişim bu nedenle ceza aldım günlerdir bu yüzden giremedim..
Herkesi teker teker hemen ekliyorum kizlaaar mesajları okuyup dönüş yapacağım İnshaAllah
Bu mesaja çok güldüm..aynen bende öyleyim..çocuk için kavqa bile etmiyorumOldu işte bişeyler yarın ve öbür gün asıl çatlama patlama.. niyeyse bi uyuzum bu ara, kavga etmemem lazım diye kendimi telkin ediyorum sürekli bu bizimki self sabotage değil de ne
Ne zamandır bebiş bekliyorsunuz
Hoşgeldin sefa getirdin simgecim İnshaAllah Mayıs ayı hepimizin ayı olur
Sat ne zamandi canım?
İnshaAllah beklemezsin artık
İnshaAllah canım ne zamandır bebiş istiyorsun?
Çok iyi yapmışsın İnshaAllah ovu testleri ile güzel sonuç alırsın
Ne zamandır bebiş istiyorsun
Sat ne zamandi canım
Son adet tarihin ne zamandi canım
Son adet tarihini de yazar mısın birde ne kadardır deniyirsun bebiş
Son adet tarihi de yaz canım
Sat ne zamandı?
Sat yazarmisin canım
18 Nisan son adet mi Yumurtlama mi tam anlayamadım canım
Selam kizlaaar hepiniz hoşgeldiniz safa getirdiniz
Hepinizi teker teker ekledim kızları.. Uzun zamandır ancak girebildiğim için biraz sürdü.. Kusura bakmayın eğer bir eksik yada yalnış var ise bana bildirin..
İnshaAllah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Al kuzum sarı turuncu gri tonlar unisex renkler al bana hep ugur getirdi bakalim simdi aldiklarimida cocuklar ayiciga giydirdi ama cikinca alacam ara araAyyyyy çok şirinler yaaa çok iyi yapmışsın
Bunu ben de yapmayı düşünüyorum bir bebiş kıyafeti almak istiyorum bende pozitif enerji vermek adına