- 21 Nisan 2022
- 269
- 151
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.341
Saol canımSaglik ocagindan destek alabilirsin canim orda yaziyolar sana uygun olanini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canımSaglik ocagindan destek alabilirsin canim orda yaziyolar sana uygun olanini
21 nisanKuzum ben sanki cok silik görüyorum bat ne zamandı
Canim ilk yaptım birini 4 damla damlattim bir türlü gelmedi hatta 7 8 damla damlatmisimdir açtım içini baktım yok boxuk test dedim bıraktım diğerini yaptım o anında böyle çıktı sonra 3 dk sonra ona da baktım o da çalışmış ama cokndamlattim ona açtım hatta ama onda birşey yok gibiEvet guvenilir bi marka keske erken gebelik alsaydin gerci ben kaset testleri daha cok seviyorum
Hiç bir değerime baktırmadım daha canım ama kansızlık tedavisi görmüştüm bir araYoook canım doktoru beklemeyebilirsin.. bi de gebelik öncesi multi vitaminler var istersen onlara da başlayabilirsin ama sen bilirsin yani kan değerlerin düzgünse gerek olmayabilir.. ben d vitamini omega 3 de kullanıyorum sırf yumurta kalitesine biraz etki eder diye..
Sağlık ocağı doktorum yazarsa inşallah bazen hastaneye git diyor direkİnositol de kullanabilirsin combi olani var folik asitle yardimci olurlar saglik ocaginda
Bu sekil simdiBir gölge mi gördüm sanki durdukça koyulaştı mı canım???
21 nisanayy yapppp bnce, bat ne zamn?
E güzel kuzum yarına 19u bile bulabilir. Hadi hayırlı haberler olsunA ad000 My_Moonlight06 @Veziir @miresl @seftalilidondurma R Random3 @iyilikperisi92 @Niqu kızlar doktordan cıktım 17 olmus sagdaki bide 16.5 mm olan var soldakiler kucuk hala yarın sabah 9 da ovitrella çatlatma iğnesi vurulcam yarına kadar 18 mm olur
Senin ne zaman kontrol canımsu bugün mü?E güzel kuzum yarına 19u bile bulabilir. Hadi hayırlı haberler olsun
Aynen canım iğne de çatlamadan önce büyütür hayırlısı sen naptın ?E güzel kuzum yarına 19u bile bulabilir. Hadi hayırlı haberler olsun
Yaa inşallah en yakin zamanda sizinde tutar yaevet canım tutmasada ıkıncı - ucuncu ıstersen ozelde ucretlı
Allahim ya günler geçmek bilmiyor yine hüsrana uğramaktan korkuyorum ovulasyon testi yaptim belki başkaları gibi benimde koyulaşır dedim ama yok o bile silik hâlâCanım benimde bata 7 gün var sol kasığım batıyor bide belim adet olcak gibi ağrıyor
çok benzer süreçler yaşadım ben de canım.. aynı şekilde 10 gün falan gebelik yaşadım kalp atışı olmadı, sonra da keseyi aldılar... 1.5 senedir deniyoruz, benim amh bir tık düşük ama yumurtlama oluyor. eşimde sıkıntı yok. 3-4 kere yumurta geliştirici ilaç, 1 kere aşılama yaptık tutmadı. sabretmeye çalışıyorum, ama zor.. insan yoruluyor. Allah hepimize tez zamanda hayırla nasip etsin inşallahAmin canısı aminn.. yoruyor tabi ben uzun zamandır bekliyorum daha doğrusu ben yıllardır bilememişim yumurta takibini filan şuan 33 yaşındayım iki senedir yeni ogreniyorum vallaha herşeyi
Bende polikistik over var ama adet oluyorum çok büyük bir sorun değil sadece bazen yumurtlama da kalitesizlik veya geç yumurtlama gibi durumlar oluyor. Eşimde de bir sorun yok. Çok şükür..
yıllar önce 20 küsur yaşımda bilmeden hamile kalmışim düşük yaparken anladım.. birde en son bu yıl Şubat ayında düşük yaptım gebeligimide kese görünce öğrenmiştim 10 gün sürdü hamilelik serüvenim maalesef.. kese gelişmemişti.. Rahim filimk çektirdim temiz çıktı çok şükür..
Şuanki durumum şöyle , ben uzun zaman sonra yeniden klomen tarzı Yumurta geliştirmesine yardımcı olması için ilaç tedavisi gördüm 5 gün boyunca şuan yumurtlama dönemindeyim.. bu salı doktora gittim iki yumurtam gelişmiş ama yeterince değil henüz dedi biri 8mm biride 12mm dedi ama belliki geç yumurtluyorsun dedi cuma günü tekrar çağırdi eğer büyümüşse ovitrelle çatlama iğnesi yapacağız bakalım.. durum bu İnshaAllah olur
Arkadaşlar bakar misinz ben iki tane micrath test aldım birini yaptım hemn çalışmadı 4 damla damlatmistum çalışmadı diye damlattikca damlattim 7 8 damla damlattim sonra onu bıraktım diğerini yaptım anında sizgi çıktı aşağıdaki gibi sonra baktım diğeri de çalışmış ama onda yok gibi acaba test mi bozukBir gölge mi gördüm sanki durdukça koyulaştı mı canım???
ınsallaah canım benımmYaa inşallah en yakin zamanda sizinde tutar ya
Bebeğimsu benim kontrol dündü. Gece 12 de iğnemi yaptım. Yarın öğlen 12de de aşılama çocuk bayramında temeli atıcaz inşallahSenin ne zaman kontrol canımsu bugün mü?
Yarın öğlen 12 de aşılama kuzum. Heyecan dorukta bekliyorumAynen canım iğne de çatlamadan önce büyütür hayırlısı sen naptın ?
Ben 8. Günden itibaren test yapmaya başlıyorum vallaVallahi bilemedim şaşırdım en iyisi galiba test yapmamak direk Doktora kan vermeye
Ayyyy aynı anda süreçlerimiz insallah pozitifle sonuclanırız kuzucum ya senin aşılama yarın benimde çatlatma iğnemBebeğimsu benim kontrol dündü. Gece 12 de iğnemi yaptım. Yarın öğlen 12de de aşılama çocuk bayramında temeli atıcaz inşallah
Yarın öğlen 12 de aşılama kuzum. Heyecan dorukta bekliyorum
Sen naptın canım kontrol ne zamanBen 8. Günden itibaren test yapmaya başlıyorum valla