- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.181
İkizi duyunca korktum daha test yapmiycmNaptin gizzzzzzzz çitiledinmiiii
Silinmemiş neynnn baya duruyor orda beaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkizi duyunca korktum daha test yapmiycmNaptin gizzzzzzzz çitiledinmiiii
Silinmemiş neynnn baya duruyor orda beaaaa
Ay inşallah yaaa cook istiyorum ama artik kimse bana inanmıyorum eşim belirtilerimi duymuyor bileOoooooooo iyi haber bu hadi isnhaAllah
Yapma canım sen nasılsa karnın şişecek o zaman anlarız kız bu testler pozitif yaaa yarın hemen başka test bul yapİkizi duyunca korktum daha test yapmiycm
Kız varsa ailede o zaman şansın çok yüksekİkizi duyunca korktum daha test yapmiycm
İnşallah çıkarabilirizSenin bi tık daha yavas gitmiş canım ondan ztn yumurtalarda ddin ya yavas gelişme olmus diye e 2 belirliyo işte onu yükseltmemiz lazım insallah en tepelere cıkarız
Aa adet gününde mi pozitif çıktıKıZlar iyi geceler bende birsey sormak istiyorum benim bat 11 nisandı ama ben 10 nisan da ovulasyon testim pozitif çıktı 4 gün silikleşti ben hala adet görmedim bugün test yaptım negatif çıktı yumurtalamadan sonra kaç gün beklemem gerekir test için
Merhaba hoşgeldinKıZlar iyi geceler bende birsey sormak istiyorum benim bat 11 nisandı ama ben 10 nisan da ovulasyon testim pozitif çıktı 4 gün silikleşti ben hala adet görmedim bugün test yaptım negatif çıktı yumurtalamadan sonra kaç gün beklemem gerekir test için
Evet adetten 1 gün önceAa adet gününde mi pozitif çıktı
Benim adetim geçiktş ben adet olmam gereken günde yumurtlama yaşadımMerhaba hoşgeldin
Yumurtlamadan 15 gün sonra filan test yapın diyorlar genel de .. bana sorarsan adet gecikmesini beklemek daha doğru..
Öncelikle hoşgeldinKatılmak isterdim ama hiç umudum yok
Allah Allah İlginç değerlendir bari boş geçmesinBenim adetim geçiktş ben adet olmam gereken günde yumurtlama yaşadım
Son 6 aydır sürekli bakıyorum buradaki kadınlar ne yaptıysa yaptım, hsg vitamin preseed aldım en son ama hep testler bembeyaz hoşbulduk . Okuyorum her ay tüm belirtiler bende var kısmet sinirim bozuldu artık sanırımÖncelikle hoşgeldin
Tepkime gelelim: aaaaaa oldu mu şimdi burada umutsuzluk olumsuzluk yasak hemen pozitife çeviriyoruz düşünceleri
Haklısın elbette insan bıkıyor bence akışına bırak bakalım birşey olursa yazarsın.. canın ne istiyorsa öyle yap vallaha takıl yaniSon 6 aydır sürekli bakıyorum buradaki kadınlar ne yaptıysa yaptım, hsg vitamin preseed aldım en son ama hep testler bembeyaz hoşbulduk . Okuyorum her ay tüm belirtiler bende var kısmet sinirim bozuldu artık sanırım
Canım bu testler hep böyle çıkıyor bende de var üzmek istemem seni ama maalesef yanlış gösteriyor geçen aylarda ki testlerim bunlarKuzum bana yine estiler hic olmuycak sekilde estiler hemde ya bakarmisin ne atcam bu testi yapali 5 dakika oldu olmadi gebelik testi bariz ben 2. Cizgiyi goruyorum hamile olma olasiligim suan 0 olsa bile daha kesinlikle cikmaz bu testlerde zigot tur daha o yada yeni dolleniyordur yani bu testler bizleri cok yaniltiyor ya bundan sonra bata 3 varkene kadar yasakliyalim kendimize testi gerci bunu ben bata 3 varkende yapsaydm bu sekil çıksaydı gebeyim diye benim herife naz yapiyo olurdum yani fotoda az belli ama ben resmen görüyorum
Yok kuzum ne uzulmesi anladim zaten ben daha bat cok varCanım bu testler hep böyle çıkıyor bende de var üzmek istemem seni ama maalesef yanlış gösteriyor geçen aylarda ki testlerim bunlar
Canım büyük ihtimalle kimyasal geçirmişsin.. cunki cidden yanılma payı neredeyse hiç yok bu çizgilerin.. en ufak HCG yi bile ölçüyor..Canım bu testler hep böyle çıkıyor bende de var üzmek istemem seni ama maalesef yanlış gösteriyor geçen aylarda ki testlerim bunlar