- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #2.081
İnsallah canım en kalitelisinden yumuslarımoz olsunİnşallah hepimizin sağlıklı yumoşları olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canım en kalitelisinden yumuslarımoz olsunİnşallah hepimizin sağlıklı yumoşları olur
Kuzum sende gebelik var gibi gozukuyo Son yaptiklarndaBunlar da benim geçen aykiler en alttakiler gibi ıolacak
Senin bi tık daha yavas gitmiş canım ondan ztn yumurtalarda ddin ya yavas gelişme olmus diye e 2 belirliyo işte onu yükseltmemiz lazım insallah en tepelere cıkarızBenim adetin 3. Günü 26 çıktı sonuç
Aminn Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Vakti zamanı gelmeden olmuyor ama önceki tedavimden biliyorum. Allah ol dediği anda imkansızlıklar bile olsa oluyor.Mashallah Allah bağışlasın İnshaAllah bir kardeside olur en yakın zaman da
Şu tutmuatum kuruma mi diye geçer kuruma dediler böyle dağılmış kirmiziligiBir kaç güne tekrarla testi bence
Bence testi tekrarlamısın kuzum sabah ilk idrarınla tekrar deneŞu tutmuatum kuruma mi diye geçer kuruma dediler böyle dağılmış kirmiziligi
Kiz benimde 3. Günde gördüm ama geçen ayda 3. Günde görmüştüm ama burda arkads daha koyu olmasi gerekiyor diyor minnakkurabiyeler sayfasindaki yardimci olan kadin ovulasyon olmus degerlendirme yapsaydin dedi anlamadim valla asko amannn olursa olur olmazsa saglik olsun napim ya bidaki ay doktora gitmicem bekliycem 4 ay daha olmazsa belki giderim bu aralar salık durumdayim asko regl olursam bayrama denk gelmez insallahEvet adet biter bitmez ovulasyon gören var.. birisi 3. Günde görmüştü
Kuruma çizgisiyle suya tutunca geçer demişlerdi suya tuttum bu sekil okmasBen olsam kan verirdim canım böyle belirgin kuruma çizgisi mi olur ki bence kan ver çıkar geciktim mi adetine ne kadar var canım
Bir iki gün bekleyeyim öyle diye dusunuyirmBence testi tekrarlamısın kuzum sabah ilk idrarınla tekrar dene
Benim yumurtadan konusuyoruz askolar sanırım ben normal degilim ki yumurtalarim normal olsunİlk testi zaten koyu yumurtlama orda ve çatlamaya başlamış ama henüz silikleşmemiş belkide birden fazla yumurtası var
Bana birşey ler var gibi geldi açıkçası.. ama emin olmak için tekrarla .. ne zaman senin adetin ?Şu tutmuatum kuruma mi diye geçer kuruma dediler böyle dağılmış kirmiziligi
Kuzum sen tekrarla testi hatta erken gebelik testi yap imkanin varsaKuruma çizgisiyle suya tutunca geçer demişlerdi suya tuttum bu sekil okmas
BugündeBana birşey ler var gibi geldi açıkçası.. ama emin olmak için tekrarla .. ne zaman senin adetin ?
Bilemedim ya bu da saatler sonra çıktı emin olamıyorumKuzum sen tekrarla testi hatta erken gebelik testi yap imkanin var
kuzum senin i testin ovulasyon hiç kafan karışmasın yumurtlama olmuşBenim yumurtadan konusuyoruz askolar sanırım ben normal degilim ki yumurtalarim normal olsun
Ya sanirim ben Eslem ede hamileyken erken yumurtlamam oldu ozaman erken gebelik testi bilmiyordum belkide yoktu ama kaset testte bata 6 gün kala cikti düşün yani hemde bariz belliydi.. ama sanki kuzum catladi ve yeniden yavas yavas koyulasiyor gibi yaa bikac gun daha devam edicem acaba bi kere dahami yumurtlama olacak onu merak ediyorum atarim sabah yapip degerlendirirz a4 kagidina ozenle yapistirdimkuzum senin i testin ovulasyon hiç kafan karışmasın yumurtlama olmuş
Kuzum ilk test attin sanirim sen bugun bitane daha yanlis gormediysem ben ondada cizgi gorur gibi oldum umutlandirmak istemem ama bence tekrarla testi bisey kaybetmezsin aklin kalmaz hatta 2 tane al sabah yap yarin bide ertesi sabahBilemedim ya bu da saatler sonra çıktı emin olamıyorum
Kuzum ben senden suphelendim sen bu testleri yaptiktan sonra regl oldunmu yada adet dongun uzunmu sürüyor sanki gebelerin yaptigi testler gibi koyu cikmis cogu kişi bu sekilde ogrenmis gebeligini ovulasyonun koyu cikmasiyla
Kuzum ben bundada sanki belli belirsiz bi cizgi gördüm My moonlight sende baksana canim biArkadaşlar bakar misinz
Bunlar yaptigim testin ilk dk bunları mi diyorsunzKuzum ilk test attin sanirim sen bugun bitane daha yanlis gormediysem ben ondada cizgi gorur gibi oldum umutlandirmak istemem ama bence tekrarla testi bisey kaybetmezsin aklin kalmaz hatta 2 tane al sabah yap yarin bide ertesi sabah