- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.521
Sen sağol canım naptım ki keşke elimden bişey gelseİnşallah canım çok sağol henüz kimsee söyleyemedim bı senle konuştum çok iyi geldi sağol
Gecikmenin 2.günü vermiştim 1.20 çıkmışKan testi vermismiydin
Hadi ya nasıl yani kaç günlük gecikmede çıkmamıştı sizinkiÇıkmaya biliyor bende çıkmamıştı ama gebeydim çok ta gecikmiştim..
Çok teşekkür ederimAyyyy ne tatlısınnnn Yaa faydam olabildiyse ne mutlu bana kuzummmmmsen de öyle çok samimi ve ictensin Rabbim ne muradın varsa versin
Ne yapım canım klomen tarzı bir ilaç kullandım bakalım yumurtalar büyüyecek mi? Geçen sefer büyüdu de devam etmedi yada geç yumurtlarim.
Sen de durumlar ne
Kırımızılar mı geldiBeni alkışlarla uğurlayabilirsiniz. Dolsun göbekler boş kalmasın kucaklar temennisiyle eleniyorumpartalina_ M Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 Childdevelopment
Hakkınizda hayirlisi olsun,üzülmeyin inşaallah tez zamanda hamile kalirsinizBeni alkışlarla uğurlayabilirsiniz. Dolsun göbekler boş kalmasın kucaklar temennisiyle eleniyorumpartalina_ M Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 Childdevelopment
Yaaa geldimi kırmızılarBeni alkışlarla uğurlayabilirsiniz. Dolsun göbekler boş kalmasın kucaklar temennisiyle eleniyorumpartalina_ M Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 Childdevelopment
Öyle ya maalesef inşallah sizlere gelmezYaaa geldimi kırmızılar
Amin inşallahHakkınizda hayirlisi olsun,üzülmeyin inşaallah tez zamanda hamile kalirsiniz
Biliyordum bebeğim olacağı buyduKırımızılar mı geldiüzdü..
Bi daha ki ay bebek haberi verirsin inşallah canım ❤Öyle ya maalesef inşallah sizlere gelmez
Bat ne zaman? İnşallah veririz canımBi daha ki ay bebek haberi verirsin inşallah canım ❤Benimde erken gelicek gibi bakalım ay gitsem kan versem yok olduğunu görsemde kafamdan çıkıp gitse diyorum sonra ya cıkmazsa diyip psikolojimi daha çok bozuyorum
Amin canım inşallah ❤❤Bat ne zaman? İnşallah veririz canım
Bu ay az stres çok aksiyonla dewamkeBiliyordum bebeğim olacağı buydubu ay stratejisiz devam
Aklımda canım adı g ile başlıyordu az önce düşündüm sen de bastın üstüne. Ovulasyon takibi iyi oldu bi noktada artık dikkat etmem gereken günleri biliyorum.Bu ay az stres çok aksiyonla dewamkeşu jelden kullansanıza Sasa da işe yarayan
Bekle daha çok erken çıkmama ihtimali çok yüksek daha çok yenidir erkenden üzülme. Çok heyecanlıysan erken gebelik yapAmin canım inşallah ❤❤23 ünde canım 5 gün var bugünle 6 gün
Heyecan değilde aklım sürekli orda diye yapsam da kurtulsam dedim ama cok kalabalık sağlık ocağı püüBekle daha çok erken çıkmama ihtimali çok yüksek daha çok yenidir erkenden üzülme. Çok heyecanlıysan erken gebelik yap
Kuzucum enfeksiyon olsa renkli akıntın olur ya gebelik ya regl ins gebeliktirKızlar ya benim kasık ağrım sızı şeklinde çok arttı belirgin yani bata 4 gün kaldi. Sık idrara da çıkıyorm acaba gebelik belirtisi mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu belirtisi mi emin olamıyorumVenev Mucizemmm16 partalina_ My_Moonlight06 @Hello Kity S sultansultan90
Hadiyaaa senden umudumuz vardıBeni alkışlarla uğurlayabilirsiniz. Dolsun göbekler boş kalmasın kucaklar temennisiyle eleniyorumpartalina_ M Mavimiresl M MiuLego M Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 Childdevelopment
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?