- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.501
Kız yookk 7,5 lira pahalı değilHahha ay en son buna benzer bir test rüyamda görüşmüştüm pahalı bir testti üzerinde başka çizgi yerleri de vardı hem gebelik için hemde süt hormonu prolaktin içindi hahaha o aklıma geldi vallahi
Yaa emin misin canımKizlar ben adet oluyorum galiba
Belki yerleşmeden kalanlardır canım hemen kötü düşünme doktora gitmiş miydin ?Az önce lavaboda kahverengi akıntı geldi dildikce turuncuya döndü ve ağrılı
Ağrılı ve adet tarihinden sonra olduğu için yerleşme kanaması değil bence
Kan sonucundan şüpheliyim ama testlerde iki çizgi cikiyo su çok kötüyüm yaBelki yerleşmeden kalanlardır canım hemen kötü düşünme doktora gitmiş miydin ?
Her yerleşme ağrısız mı oluyo ki ondan emin değilim bi doktora mı gitsen canım hay Allah bilemedim ki ne desem ne yapsan
Baya çoğalmaya başladı adet bence rengide koyulastiKan sonucundan şüpheliyim ama testlerde iki çizgi cikiyo su çok kötüyüm ya
Kan değerin kaç canımKan sonucundan şüpheliyim ama testlerde iki çizgi cikiyo su çok kötüyüm ya
4.67Kan değerin kaç canım
kimyasal gebelik geçiriyo olabilirsin canım belkideBaya çoğalmaya başladı adet bence rengide koyulasti
Olabilirkimyasal gebelik geçiriyo olabilirsin canım belkide
Kanda negatif gözüküyo ama 5 ve 10 arası gebelik için süphelendiriyo canım ilaç falan bişey kullanmış mıydın
Dün çok basım ağrıdı bı parol içtim sadeceKanda negatif gözüküyo ama 5 ve 10 arası gebelik için süphelendiriyo canım ilaç falan bişey kullanmış mıydın
İnşallah devam etmez inşallah bebiş vardır kuzucum bende kimyasal geçirdim 2 kez test yapmıştım pozitifti doktora da gitmemiştim daha erken gidince kalp atışlarınıda duyarım biraz geç gidiyim diye adetim geçtikten 5 gün sonra çok kötü ağrıyla ertesi gün kanamam başlamıştı acile gittim 7 küsürdü değerim kadın doğum doktoru bana hamile değilsin dediOlabilir
Anladım kuzucum o bişey yapmaz da acaba hormonunı yükselticek ilaç bişey kullanıyo muydun diye sordum inşallah devam etmezDün çok basım ağrıdı bı parol içtim sadece
İnşallah canım çok sağol henüz kimsee söyleyemedim bı senle konuştum çok iyi geldi sağolAnladım kuzucum o bişey yapmaz da acaba hormonunı yükselticek ilaç bişey kullanıyo muydun diye sordum inşallah devam etmez
Umarım öyledir. Çünkü kasıklarimda fena bir agrivar. Hergun hergun ilişki zor geliyor sankiGün aşırı ilişki yani bir gün ilişki birgün değil bu şekilde dedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?