- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.541
Bence test yapma,bekle. Anlıyorum beklemek çok zor ama şimdi yapsan negatif görsen olmuş birşeyleri boza bilirsin stresden.daha 6-7gun var vaktine.Bende senin gibiyim hiç umrumda deyilmiş gibi davraniyorum,sürekli birşeyler yapiyorum dizi falan kafam karişiyor zaman geçiyorHeyecan değilde aklım sürekli orda diye yapsam da kurtulsam dedim ama cok kalabalık sağlık ocağı püü
Canım bu ilaçları hep duyuyorum tam olarak hangi durumlarda kullanılıyor. Yumurta geliştirmek için falan mıKızlar bişey sorucam femara letu klomen kullanan arkadaşlar bakın bana ilaçlar sizde saç dökülmesi yaptımı farkettiniz mi ? Cok saçlarım dökülüyor yan etkilerinde yazıyo morelim bozuldu artık bırakıcam ya
Ayy hiç böyle olmamıştım bekliycem canım mecburen sağlık ocağına gittim ama kalabalık hiç içeri girmedim kapıya kadar sıra varBence test yapma,bekle. Anlıyorum beklemek çok zor ama şimdi yapsan negatif görsen olmuş birşeyleri boza bilirsin stresden.daha 6-7gun var vaktine.Bende senin gibiyim hiç umrumda deyilmiş gibi davraniyorum,sürekli birşeyler yapiyorum dizi falan kafam karişiyor zaman geçiyor
İnşallah canım inşallahHadiyaaa senden umudumuz vardıgene hep birlikte geçtik hazirana umarım bu son olur
Ben de geçen ay öyleydim kalbim duracak gibiydi çok kötüydüm,aceba ne olacak hissi insani delirtiyor, geçen ay klomen ovitrelle tedavisi oldum, günler geçmek bilmiyordu ,iğnenin 12ci günü test yaptim çıktı o kadar umutlandim bir yandan da korku,korkularim doğru oldu adet oldum nisan ayi.Bu ay mfk denedim aşırı rahatim,olacaksa olacak kendimi yipratmak neye gerekAyy hiç böyle olmamıştım bekliycem canım mecburen sağlık ocağına gittim ama kalabalık hiç içeri girmedim kapıya kadar sıra varbekleyemezdim de orda zaten en iyisi sakince beklemek kafama takmamak için bi şeyler yapsam diyorum sonra sıkıntı basıyo yaptığım şeyi iki dakikadan fazla yapamıyorum
Evef canım ovulasyon günlerini gün aşırı değerlendirdikCanımmm İnshaAllah gebeliktendir... Güzel değerlendirebildin mi bu ay canım ? Az kalmış günün gelince tekrar test yap
Kiz senun daha cok var durChilddevelopment My_Moonlight06 ay gidip kan verip bu işe bi son veresim var kızlar darlandum boğaldum
Hadi ya regl mi oldunBeni alkışlarla uğurlayabilirsiniz. Dolsun göbekler boş kalmasın kucaklar temennisiyle eleniyorumpartalina_ @miresl @Fang M Mrs Electrical Engineer @sultansultan90 Childdevelopment
İnşallah bebis haberi aliriz canimKızlar bende hala gelen giden yok sadece regl olacakmış ağrısı var birde iğnelenme kan verdim az önce öğleden sonraya çıkar sanırım dualarınızı eksik etmeyin benden
İnşaallah canım bi test alıyım bugün bariO hiç belli olmaz ki belki erken daha o yüzden çıkmadı İnshaAllah gebeliktendir
İnşallah canim yaaa bakalimKuzucum enfeksiyon olsa renkli akıntın olur ya gebelik ya regl ins gebeliktir
İnşallah allahım nasip etmiş olsunİnşallah bebis haberi aliriz canim
Hayırlısı olsun canımcım. Haziran ayında güzel haberleri alırsın inşallah. Sabırsızlık ile bekliyorumBeni alkışlarla uğurlayabilirsiniz. Dolsun göbekler boş kalmasın kucaklar temennisiyle eleniyorumpartalina_ @miresl @Fang M Mrs Electrical Engineer @sultansultan90 Childdevelopment
Amin tatlım inşallah güzel haberlerin devamı gelsin hep birlikteHayırlısı olsun canımcım. Haziran ayında güzel haberleri alırsın inşallah. Sabırsızlık ile bekliyorum
Gynoseed ve prefert vardı farklı marka bi araştırsanaAklımda canım adı g ile başlıyordu az önce düşündüm sen de bastın üstüne. Ovulasyon takibi iyi oldu bi noktada artık dikkat etmem gereken günleri biliyorum.
Hadi ya üzüldüm canım inşallah bu ay vardır bebişBen de geçen ay öyleydim kalbim duracak gibiydi çok kötüydüm,aceba ne olacak hissi insani delirtiyor, geçen ay klomen ovitrelle tedavisi oldum, günler geçmek bilmiyordu ,iğnenin 12ci günü test yaptim çıktı o kadar umutlandim bir yandan da korku,korkularim doğru oldu adet oldum nisan ayi.Bu ay mfk denedim aşırı rahatim,olacaksa olacak kendimi yipratmak neye gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?