- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.561
Ekledim ya baby çoktan ekledim listedesin zaten bak orayaMy_Moonlight06 canim beni de eklesene Sat21nisan ,Bat 22 nisan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim ya baby çoktan ekledim listedesin zaten bak orayaMy_Moonlight06 canim beni de eklesene Sat21nisan ,Bat 22 nisan
Ovulasyon un varsa onu yap bence kan verme ovulasyon koyu çıkıyor ya gebelerde23 canım
Benimde sızlıyor sızım sızımKasıklarım ağrıyor hafif bir rüzgar bile esse üsüyorum direk kasıklara vuruyor adet mi olcam acaba
Yok kuzucum ovulasyon cuma ya kadar bekliycem bakalım dayanabilirsemOvulasyon un varsa onu yap bence kan verme ovulasyon koyu çıkıyor ya gebelerde
Benim o sol tarafımdaki batma geçti garip bir şekilde sadece arada hastalancam gibi ağrıyoBenimde sızlıyor sızım sızım
Sağlık olsun canım adet olamamaktan iyidir yine
Bekle canım biraz daha günün gelsin heleChilddevelopment My_Moonlight06 ay gidip kan verip bu işe bi son veresim var kızlar darlandum boğaldum
Yok ya olmadım daha bekliyorm hala bugün kasık ağrım ve gaz var ama sanmıyorum adet olcagmi hem gripim çok umursamiyorumSen adet oldun mu canım batin geçmiş görünüyor
E cumaya bisey kalmadi dayanYok kuzucum ovulasyon cuma ya kadar bekliycem bakalım dayanabilirsem
Benimde öyle sürekli değil canim. Ben iki ay önce süt maydanoz buhari yapmıştım o kadar çok ağrım oldu ki adete kadarBenim o sol tarafımdaki batma geçti garip bir şekilde sadece arada hastalancam gibi ağrıyo
Canım yerleşme de olabilir ya adetten sonra da oluyor tam zamanı aslında bence yat dinlen ..Az önce lavaboda kahverengi akıntı geldi dildikce turuncuya döndü ve ağrılı
Ağrılı ve adet tarihinden sonra olduğu için yerleşme kanaması değil bence
Test yaptin mi kuzuYok ya olmadım daha bekliyorm hala bugün kasık ağrım ve gaz var ama sanmıyorum adet olcagmi hem gripim çok umursamiyorum
Aa neden ki canım niye öyle ağrı yaptı normal mi ağrı yapması peki ? Geçti dedim yeniden başladı püü hatırlamasaydım keşkeBenimde öyle sürekli değil canim. Ben iki ay önce süt maydanoz buhari yapmıştım o kadar çok ağrım oldu ki adete kadar
Ne zaman batBenimde sızlıyor sızım sızım
Evet ama dayanabilirsemE cumaya bisey kalmadi dayan
Bekliyorum kuzucum durabilirsemBekle canım biraz daha günün gelsin hele
Valla bilmiyorum yapanlarda pek olmamis da bende oldu neden bilmiyorumAa neden ki canım niye öyle ağrı yaptı normal mi ağrı yapması peki ? Geçti dedim yeniden başladı püü hatırlamasaydım keşke
21 Mayıs canimNe zaman bat
Benimde 22 az kaldı canım 20 21 gibi test yapcam bakalım21 Mayıs canim