- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #10.441
Umarım hepimizin en doğru en güzel zamanda gelsin bebişlerimizKalbim dualarım seninle canım benim kendimden daha çok senin bebişin olsun istiyorum inşallah vardır inşallah ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım hepimizin en doğru en güzel zamanda gelsin bebişlerimizKalbim dualarım seninle canım benim kendimden daha çok senin bebişin olsun istiyorum inşallah vardır inşallah ❤
Çok iyi anlıyorum seni insanın aklına bi kere düşünce bir dakika düşünmeden edemiyor insan hele de hamilelik şüphen varsa gözün kulağın kendinde oluyor ama öyle uzun bir süreç ki sakin olmayı öğrenmemiz lazım her dakikası belirsizlik dolu kendimizi eğitmeliyiz ben de deniyorumBen çok heveslendim hep vardır diye ama hep yoktu o yüzden bu kezde umudum yok düşünemiyorum öyle belirtilerinde hepsi psikolojik olabilir yada enfeksiyon yada yine delirdin kızım diyorum kendi kendime hiç bi yerin ağrımıyo belirti yok zaten genelde de çok stresliyim tuttu mu tutmadı stresi sardı beni duramıyorum hiç
Rainbowcolours A ad000 My_Moonlight06 @Random3 sultanı ekleyemedim ya diğer unuttuğum kızlar bi bakın elf gözlerinzle bakın.Eki Görüntüle 3064535 Eki Görüntüle 3064536 Eki Görüntüle 3064537 Eki Görüntüle 3064538 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064539 Eki Görüntüle 3064540 Eki Görüntüle 3064541
Hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallahTeşekkür ederim Allah'ım hepinize nasip etsin 13.29 daha Cook kucuuk hergun iki katına çıkmış sonuç.. Sağlıkla ilerlesin hayırlısıylaa
Bende öyle düşünüyorum canım benim. Bence eşin haklı hsg de bi sorun çıkmazsa bi kaç ay daha normal denetabikisi gelecekler bu ay daha rahatim neden bilmiyorum sanirim alışıyorum olmamasi sürecine dün bi arkadasimla konustuk demiski 10 sene once rahatsizlanip gittigi doktor bu arada 3 tane kızı var senin demis hamile kalman imkansiz tüplerin yapisikliktan tikali yumurtlaman olmuyor vs vs ben diyo 8 sene sonra ogluma hamile kaldim şok gecirmis 8 sene hic korunmamislar simdi oğlu minnak 2 yasinda cokta sevimli bisey ya masallah.. Yani imkansiz denilene bile Rabbim ol dedikten sonra olduruyor
İnsallah kuzum insallah sende bu ayı relax gecir bakalim benimde hsg vs derken bu aydan umudum yok doktorun verecegi tedaviyi merak ediyorum sadece eşim de diyoki bence ilac kullanma hormon yukleme vucuduna bir kac ay daha normal deneyelim hsg den sonra
Yerim ben o yumoslariBugün gittim, yarın da gidicem kan vericem ptesi toplamaya hazırlık için, anestezi için görüşücem. Herşey yolunda 14-16mm arasında tüm yumuşlar. Zarları ince çok güzel dedi ne demek o diye sormadım valla her gün yeni bişey duyuyorum fenalık geldi
Ozlendin kuzum nerelerdesnCanım hastalık gelene kadar Umut var sakın üzülme
Hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah
Bende öyle düşünüyorum canım benim. Bence eşin haklı hsg de bi sorun çıkmazsa bi kaç ay daha normal dene
Hormonlarla alakali bi durum diye tahmin ediyorum hormon ilaci kullandin ya bu ay ben adet söktürücü kullanmistim bir kez ve ondan sonra gelen adetim o sekilde gelmisti ayni anlattigin gibiKızlar size bişe soracam benim kanamam çarşamba günü bitmişti ama dünden beri siyah çamurumsu kanama gibi bişey geliyor sizce sebebi ne olabilir. Daha önce başına gelen var mı???
3 aylik denemenin ardindan 4. Aya giriş yaptim sayilir inanirmisin ilk aylarda cok heyecanliydim suan hic bi heyecan yokÇok iyi anlıyorum seni insanın aklına bi kere düşünce bir dakika düşünmeden edemiyor insan hele de hamilelik şüphen varsa gözün kulağın kendinde oluyor ama öyle uzun bir süreç ki sakin olmayı öğrenmemiz lazım her dakikası belirsizlik dolu kendimizi eğitmeliyiz ben de deniyorum
İnşallah canım benim ❤Umarım hepimizin en doğru en güzel zamanda gelsin bebişlerimiz
Valla bende deniyorum ama aklım izin vermiyo düşünmemem lazım desemde farketmiyo hatta şimdi test yapmak istiyorum öff belirsizlik beni deli ediyo hiç sevmem belirsizliği he bide varsa bunun beklenicek 9 ayı var nasıl sabretcez bacım çok sabırsızız çoook keşke 3 ayda falan doğsalardıÇok iyi anlıyorum seni insanın aklına bi kere düşünce bir dakika düşünmeden edemiyor insan hele de hamilelik şüphen varsa gözün kulağın kendinde oluyor ama öyle uzun bir süreç ki sakin olmayı öğrenmemiz lazım her dakikası belirsizlik dolu kendimizi eğitmeliyiz ben de deniyorum
Ya bi var olduklarını öğrenelim gerisi geçer yaValla bende deniyorum ama aklım izin vermiyo düşünmemem lazım desemde farketmiyo hatta şimdi test yapmak istiyorum öff belirsizlik beni deli ediyo hiç sevmem belirsizliği he bide varsa bunun beklenicek 9 ayı var nasıl sabretcez bacım çok sabırsızız çoook keşke 3 ayda falan doğsalardı
Dimi ahahaha ayyy nolurdu azıcık sakin ve sabırlı olaydık o tip insanlara çok özeniyorum hee. Şöyle düşünelim beklesek de bekleyemesek de ne düşünürsek düşünelim varsa kendi kendine büyüyecek ve her saniyesini asla bilemicez off ne biliyim nolcak bizim bu halimizValla bende deniyorum ama aklım izin vermiyo düşünmemem lazım desemde farketmiyo hatta şimdi test yapmak istiyorum öff belirsizlik beni deli ediyo hiç sevmem belirsizliği he bide varsa bunun beklenicek 9 ayı var nasıl sabretcez bacım çok sabırsızız çoook keşke 3 ayda falan doğsalardı
Ayy canım daha çok yeni denemeler olacak inşallah3 aylik denemenin ardindan 4. Aya giriş yaptim sayilir inanirmisin ilk aylarda cok heyecanliydim suan hic bi heyecan yok
Amin inşallah Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah@bilgebiri june34-Mavi @Safiye19
Tebrik ederimmmmmm kızlar çok şükür güzel haberlerinizi almak nasib oldu.. Rabbim kucağınıza almayı da nasib etsin isnhaAllah
Hayirlisi olsun bakalimAyy canım daha çok yeni denemeler olacak inşallah
Ay hiç sorma ya bir memlekte gidip gezeyim dedim hasta geldim eve boğaz enfeksiyonundan kafamı kaldıramıyorum birde bu kanama gibi bişey de gelince iyice canım sıkıldı siz neler yaptınız kızzOzlendin kuzum nerelerdesn
Kiz olsunda geciyo o aylarValla bende deniyorum ama aklım izin vermiyo düşünmemem lazım desemde farketmiyo hatta şimdi test yapmak istiyorum öff belirsizlik beni deli ediyo hiç sevmem belirsizliği he bide varsa bunun beklenicek 9 ayı var nasıl sabretcez bacım çok sabırsızız çoook keşke 3 ayda falan doğsalardı
Valla ne bileyim adet bittikten sonra gelmeye başlayınca korktum birazHormonlarla alakali bi durum diye tahmin ediyorum hormon ilaci kullandin ya bu ay ben adet söktürücü kullanmistim bir kez ve ondan sonra gelen adetim o sekilde gelmisti ayni anlattigin gibi
Ben pzrtsi hsg eşim sali sperm testi kuzu takma kafana kanamayi hormonsal oluyor o. Gecmis olsun kuzum ihlamur bal falan yap biseyler.. benim kızda cok öksürüyorAy hiç sorma ya bir memlekte gidip gezeyim dedim hasta geldim eve boğaz enfeksiyonundan kafamı kaldıramıyorum birde bu kanama gibi bişey de gelince iyice canım sıkıldı siz neler yaptınız kızz