- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.658
- 128
- 35
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #10.461
Devam ederse muayneye git mutlakaValla ne bileyim adet bittikten sonra gelmeye başlayınca korktum biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam ederse muayneye git mutlakaValla ne bileyim adet bittikten sonra gelmeye başlayınca korktum biraz
Ohh maşallah minik kuşa.. değerleri katlansın artsın.. kalp atışlarını duyalım inşallaaahKızlar kan testini verdim değerim 130 çıkmış. Herşeyin başı daha hayırlısı olur umarım. My_Moonlight06 canım listede yerimi alabilirim
Daha yeni başladım akıntı öncesindese vardıAntibiyotik kullandiysaniz oda yapabilir akinti gecmis olsn
Yaa inşallah canımcım ❤ en çok o zaman nasıl geçer diye düşünüyorum da benYa bi var olduklarını öğrenelim gerisi geçer ya
Kız bende bilmiyorum nolucak walla ben ne güzel böyle şeyler düşünmüyodum doktor bana rahim kalınlaşman var yumurtanda çatlamış hamile olabilirsin bu ay dedi 2020 de aklıma bir girdi daha da çıkmıyo ve bu ayda aşırı fazla hiç dinmediDimi ahahaha ayyy nolurdu azıcık sakin ve sabırlı olaydık o tip insanlara çok özeniyorum hee. Şöyle düşünelim beklesek de bekleyemesek de ne düşünürsek düşünelim varsa kendi kendine büyüyecek ve her saniyesini asla bilemicez off ne biliyim nolcak bizim bu halimiz
Kardeşim hamile ne çabuk geçti zaman diyorum 5 aylık oldu sen onu bide bana sor diyoKiz olsunda geciyo o aylar
Tebrikleeeeer canımmmmm MashaAllahKızlar kan testini verdim değerim 130 çıkmış. Herşeyin başı daha hayırlısı olur umarım. My_Moonlight06 canım listede yerimi alabilirim
Amin canimcim inşallahOhh maşallah minik kuşa.. değerleri katlansın artsın.. kalp atışlarını duyalım inşallaaah
Yaa maşallah sağlıkla kucağına al canım inşallah bebişini❤❤Kızlar kan testini verdim değerim 130 çıkmış. Herşeyin başı daha hayırlısı olur umarım. My_Moonlight06 canım listede yerimi alabilirim
Çok teşekkür ederim canım darısı en kısa zamanda sizlere olsun inşallahTebrikleeeeer canımmmmm MashaAllah
Çok sevindimmmmm Rabbim sağ salim dünyaya getirmeyi nasib etsinnn
Kızlar İnshaAllah bu Mayıs ayı bebitolarinnnninn ayaklarını paymaklarini orasını burasını burada paylaşmak nasib olsunnnnnn İnshaAllah
E senide alalım madem öyle listeye..Hosbuldum canım güzel bakalım guzel niyetlerimiz olsun yaa minnak bebisler sevelim artik
Bu sefer inşallah sağlıkla ilerler canım. Rabbim isteyen herkese güzel hayırlı haberler nasip etsinYaa maşallah sağlıkla kucağına al canım inşallah bebişini❤❤
İnşallah canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah ❤❤Bu sefer inşallah sağlıkla ilerler canım. Rabbim isteyen herkese güzel hayırlı haberler nasip etsin
Kuzummmm burdayimmm canım yasak vardı birkaç gün ondan giremedim birdr yoğunum bu aralar canım...Kızlar My_Moonlight06 nerde acaba bilen var mı ? Uzun zaman oldu onu görmeyeli
Geciyo ya inanki zaman bak bize her adet nasil hemen geliyo ozamanda oyle geciyoKardeşim hamile ne çabuk geçti zaman diyorum 5 aylık oldu sen onu bide bana sor diyo
Ben de 6-7 Mayısta gördüm yumurtlamayı Ama yoğunluktan pek değerlendiremedik yumurtlama öncesi, günü ve sonrası değerlendirdik biz Geçen ay enfeksiyon yüzünden çalışmalara ara vermiştik. Sarı/yeşil akıntı, koku varsa enfeksiyon olabilir bir kontrole git canım.8 ya da 9 mayıs canım ama ben adetim bittikten sonraki 2. Günden daha çok şüpheleniyorum takvimden takip ediyorum 2 takvim var birinde 8 birinde 9 gösteriyo şansa işte hangisine denk gelirse hepiciğini değerlendirdim ovulasyon testi hiç kullanmadım folik asit kullanıyorum ama bakalım inşallah vardır belkide enfeksiyonum falan vardır ondan ağrım olabilir
Bu kadar dikkat etmek bende aşırı stres yaptı bu ay günde bir fincan kahve içtim. Doktorlar da bir fincan sorun değil diyorlar. Tabi sorun değilse hiç içmemek daha güzeldir.Yaaa ben yine her gün 2 fincan içiyordum. Bende keseyim tamamen.
Ben 400 ödemiştim testlere ama adet olduğum halde hcg testi de yapılmıştı. D vitaminine de bakıldı ilaveten.Kizlar Adetin 3. Günü yapılan hormon testini özelde ne kadar para verdiniz fikriniz var mı acaba
İsmimi değiştirdim artık arasdefde yimKizz Allah emi bende senin ismini arıyorum tabi hala listede olmazsın theozge yi ariyomm burdaa
Bende bugün eşimle bu konuyu konuştum. 6 aydır olmuyor insan endişeleniyor. Eşim de bu süreç böyle sağlıklı gitmez kafandan çıkarıp akışına bak sürpriz olsun dedi. Bu mümkün değil mesela vitamin de almamalıyım dedim. Herşey çünkü bana bunu hatırlatıyor. Bu sürece girip insan emek verirken nasıl düşünmeyebilir kiÇok iyi anlıyorum seni insanın aklına bi kere düşünce bir dakika düşünmeden edemiyor insan hele de hamilelik şüphen varsa gözün kulağın kendinde oluyor ama öyle uzun bir süreç ki sakin olmayı öğrenmemiz lazım her dakikası belirsizlik dolu kendimizi eğitmeliyiz ben de deniyorum