- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #10.321
Selam canım hoşgeldinBen listede hala yokum ama
Kusura bakma adana yeni yeni guncelleyrbiliyorum listeyi .
Ama not aldım ekleyeceğim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım hoşgeldinBen listede hala yokum ama
Öyle düşünüyorum bende hayırlısı olsunYaa üzülme sağlığın yerinde col şükür bu ay olmazsa bi daha ki ay olur Allahın izniyle üzülmee
teşekkür ederim Kasıklarim ağrıyordu her an regl gelecek gibi göğüs hassasiyeti bir de bel ağrısı hafif belirtiydi. 10 aydır olmuyordu klomen ve hormon ilaçları kullanmıştım 7 ay bu ay hepsini bıraktım sadece hayıt otu çayı içtim 15 gün. Ovulasyonla 5 denemem.Canım tebrik ederim belirtin var miydi ne zamandır istiyordunuz herhangi bir soruna tedavi oluyor muydunuz ve ovulasyon ile mi hamile kaldin ovulasyonu ne kadar süredir deniyordun
Ya hemen çıktı bende çok şaşırdım kuzum. Biliyorsun daha reglime var benim birde bu kaset test. İnanamadım ikinciyi yaptım oda aynı :)) Ayyy inşallah seninde çizft çizgi olur kendim kadar çok istiyorum inankiKızımmmmm sen ne diyosunnnnnn yaaaaa çok sevindim ben bu ne buuuuuu koş kana koşş
Çok teşekkür ederim canımKuzucumm cok net cıkmıs tebrik ederim kan ver hemennn
Canım kendini üzme diyecem ama biliyorum ki çok zor. Rabbim geciktiriyorsa mutlaka güzelleştiriyordur öyle düşün. Bende yaklaşık 10 aydır istiyorum ve 2 kaybım var. Rabbim sizlere sağlıklısını nasip etsin inşallah. Hepiniz dualarımdasınızÇok heveslenmistim adetim gecikince hatta nasıl eşime söylesem diye bile çok düşündüm ama hamile olmadığımı ogrendim kan testinde böyle içimi hazırlamıştım ama kendimi çok yorgun hissediyorum böyle bı garip kimseye de birşey diyemiyorum öyle arabada ağlıyorum hastane önünde size yazıyorum çocuğu olanlar nasıl çöpün kenaralina bırakıyor anlamıyorum 3 yıldır hep aynı son artık çok ama çok yoruldum bu arada hamile olan arkadaşlarım sizden özür dilerim sizin adınıza okadar seviniyorum ki lütfen yanlış anlamayin
Bende aynı haberi senden önümüzdeki ay bekliyorum canım hem de çifter çifter lütfen :))Ayy çok güzel bir çift çizgi bu hayırlı olsun kuzum yaaa çokkk sevindim
Canım kasık ağrın geçti mi? Benim biraz daha azaldı ama var halateşekkür ederim Kasıklarim ağrıyordu her an regl gelecek gibi göğüs hassasiyeti bir de bel ağrısı hafif belirtiydi. 10 aydır olmuyordu klomen ve hormon ilaçları kullanmıştım 7 ay bu ay hepsini bıraktım sadece hayıt otu çayı içtim 15 gün. Ovulasyonla 5 denemem.
ben orda bısey gordum yaaaDur atayim yok gibiydi Eki Görüntüle 3064779
suanda ben kartal gıbı gezıyorum yaa :)Ayy güzel haberler olsun da etiketlerim tabisi
Sen de tüp bebek sayfalarında gezip ezberleme bak benim de morarmış göbek fotolarına baktıkça tansiyonum düşüyordu.. çok şükür daha bi zahiat olmadı henüz
Yüreğini severim gözyaşım pıt olsun birimiz mutlu oldu en azından ya ikimiz de olmadı deseydik? Hiçlikten iyidir kuzummmm hayırlı sonuçlar al sağlıkla ilerlesin inşallahYa hemen çıktı bende çok şaşırdım kuzum. Biliyorsun daha reglime var benim birde bu kaset test. İnanamadım ikinciyi yaptım oda aynı :)) Ayyy inşallah seninde çizft çizgi olur kendim kadar çok istiyorum inanki
Çok şükür canım çok şükür gözün aydın bizlere de dua et canımteşekkür ederim Kasıklarim ağrıyordu her an regl gelecek gibi göğüs hassasiyeti bir de bel ağrısı hafif belirtiydi. 10 aydır olmuyordu klomen ve hormon ilaçları kullanmıştım 7 ay bu ay hepsini bıraktım sadece hayıt otu çayı içtim 15 gün. Ovulasyonla 5 denemem.
Napalım canım bat ı bekleyip göreceğiz sonucu hayırlısı olsun diyip beklemeye devamDün yaptım canım erken gebelik yok herhangi bir şey. Valla bir saat sonra gördüm böyle şimdi bakıyorum her hangi bir şey görünmüyor
Canım senin belirtin var miydi çok şükür canım gözün aydın bizlere de dua edinÇok teşekkür ederim canım
Aynen öyle valla hayırlısı artıkNapalım canım bat ı bekleyip göreceğiz sonucu hayırlısı olsun diyip beklemeye devam
Benimde çok fazla bir belirtim yok aslında canım. Çok fazla gazım var sadece. Birde 3-4 gündür sürekli uyku bastırıyor. Bu sabahta hafif lekelenmem oldu ondan şüphelendim zaten. Ama diğer iki gebeliğimde lekelenme olmamıştı mesela. Hepiniz dualarımdasınız kuzum. Rabbim isteyen herkese çifter çifter versin inşallah.Canım senin belirtin var miydi çok şükür canım gözün aydın bizlere de dua edin
Azaldi ama bir kaç saniye kendini belli edip geçiyorCanım kasık ağrın geçti mi? Benim biraz daha azaldı ama var hala