- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.524
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #10.301
Evet canım.. İnşallah bende peşinden gelicemAmin canım benim inşallah. Sanırım sende benimle aynı zamanda bebeklerini kaybetmiştin. Rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım.. İnşallah bende peşinden gelicemAmin canım benim inşallah. Sanırım sende benimle aynı zamanda bebeklerini kaybetmiştin. Rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin.
Amin inşallah hepimiz alalım o güzel haberleri canımHala ihtimal var o zaman inşallah güzel sonuç alırsın
Kuzum benim bugün lekelenmem oldu ondan şüphelendim daha önceden hiç olmazdı. Birde aşırı gazım ve hafif bel ağrım var. Ama öyle çok belirgin bir belirtim yok.Belirtin oldu mu canım
İnşallah hepsi sağlıkla gelirler.Ben burdayım Anne diyor
Amin inşallah sağlıkla alalım kucağımızaİnşallah hepsi sağlıkla gelirler.
İnşallah en kısa sürede bekliyorumEvet canım.. İnşallah bende peşinden gelicem
Anladım canım teşekkürlerKuzum benim bugün lekelenmem oldu ondan şüphelendim daha önceden hiç olmazdı. Birde aşırı gazım ve hafif bel ağrım var. Ama öyle çok belirgin bir belirtim yok.
Erken gebelik yapsana bir tane kuzum karışmış orası var gibi ama tam kuruduktan sonra hala böyle mi?Kızlaaaarr bir saat oldu testi yapalı böyle bir renk oluştu ilk 5 10 dakika çıkmadı bundan eminim ama miraclebeyb Venev @Mucizemmm16
Eki Görüntüle 3065064
Kızımmmmm sen ne diyosunnnnnn yaaaaa çok sevindim ben bu ne buuuuuu koş kana koşşKızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım Venev @Fang partalina_ @Mucizemmm16 miraclebeyb H Hello Kity S sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Kuzucumm cok net cıkmıs tebrik ederim kan ver hemennnKızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım Venev @Fang partalina_ @Mucizemmm16 miraclebeyb H Hello Kity S sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Dün yaptım canım erken gebelik yok herhangi bir şey. Valla bir saat sonra gördüm böyle şimdi bakıyorum her hangi bir şey görünmüyorErken gebelik yapsana bir tane kuzum karışmış orası var gibi ama tam kuruduktan sonra hala böyle mi?
Yaptınız mı tekrar bugün ilk idrarlaBirde şöyle bir durum var. Testleri genelde sabah ilk idrarla yapın sıvı almayın falan diyorlar ya ben bunu saat 5 gibi işten gelince yaptım ( kendimi avutma şeklim )
Evet yaptım malesef bembeyaaazzYaptınız mı tekrar bugün ilk idrarla
Merhaba sat 15nisan bat 15mayis 6 ay deniyoruz
Beni de beni de
Sat 24 nisan
Bat 23 Mayıs
Hayatım boyunca istedim ama fiziki şartlar sebebiyle 6 ay diyelim
2.aşılamam yapılıcak yarın kısmetse
Öncelikle herkese selam kızlar benim bi kaç sorum var konu açmak istemedim buraya yazıyorum. Öncelikle ovülasyon vs. takip yapmıyorum strese sokar beni diye. Benim takvimde görünen bat 20 mayıs. Döngüm 30 gündü ama geçen ay 3 gün erken oldum. Bu ay takvimde gösterilen yumurtlamadan bi kaç gün önce benim şeffaf yumurta akı kıvamında akıntım geldi sanırım yumurtlama oluştu. Öncelikle ilk sorum bu çünkü bundan bile tam emin değilim yumurtlama oluştuğunda mı bu akıntı oluşur çatladığında mı ?
Bir de her ay saçma sapan belirtiler buldum kendimde herkes gibi ama bu ay bu bahsettiğim akıntı üzerinden 6 gün sonra kasık ağrım başladı ve inanılmaz bel ağrısı çekiyorum. Bunları belirtiye yorabilir miyim
Takvime göre bat 20 benim tahminime göre bat 17 mayıs. Hangi tarihi baz alarak beklemeliyim bilmiyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Rabbim müjdeli haber bekleyen herkesi en kısa zamanda müjdesine kavuştursun diyor ve bitiriyorum
Sat 28 nisan Bat 25 Mayıs 2 kimyasal gebelik yaşadım 10 aydır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay hepimiz güzel haberler paylaşırız
Ayy çok güzel bir çift çizgi bu hayırlı olsun kuzum yaaa çokkk sevindimKızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım Venev @Fang partalina_ @Mucizemmm16 miraclebeyb H Hello Kity S sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Ben de sana inanıyorum bak gör bu yaz çok güzel şeyler olacak senin için deO kadar dogru seyler yaziyorsun ki, saglikli dusunebiliyorsun, mantikli ve olumlusun. Ben sana cok inaniyorum Kendimi de Allaha havale ediyorum
Canım tebrik ederim belirtin var miydi ne zamandır istiyordunuz herhangi bir soruna tedavi oluyor muydunuz ve ovulasyon ile mi hamile kaldin ovulasyonu ne kadar süredir deniyordunKızlaar hamileyimmm
Canım en çok belirtin var miydi onu meraj EdiyorumCanım tebrik ederim belirtin var miydi ne zamandır istiyordunuz herhangi bir soruna tedavi oluyor muydunuz ve ovulasyon ile mi hamile kaldin ovulasyonu ne kadar süredir deniyordun