- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #10.281
Amin canım inşallah en büyük dileğim bu.Allah razı olsun kuzum. Sağlıkla bir hamilelik dönemi geçir ve kucağına al inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah en büyük dileğim bu.Allah razı olsun kuzum. Sağlıkla bir hamilelik dönemi geçir ve kucağına al inşallah
Senden de en kısa sürede güzel haberleri bekliyorum inşallah canım. Beni sürecinden mutlaka haberdar et.Anladım canım, sağlıkla ilerleyecek ve kucağına da alacaksın bu kez inşallah
Canım sen de test yapacaktın sanki yaptın mıYaaaa pozitifsin bebeğim maşallah. Kan ile destekle hemen. Ayy çok sevindim senin adına canım benim.
Ben burdayım Anne diyorKızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım @Venev @Fang @dceke @Mucizemmm16 miraclebeyb H Hello Kity @sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Ayyy çok güzel bi cift cizgi hayırlı olsun canım cok sevindim senin adına bizede nasip olsun inşallah :))Kızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım @Venev @Fang @dceke @Mucizemmm16 miraclebeyb H Hello Kity @sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Anladım canım teşekkür ederimm mayıs adetimde değerlendricem bu testleriKoyu görünce hemen değerlendir her gün..bende 2 ya 3 güne çatlıyor..ama sen bak her kesde aynı olmuyor..uzansa sende..2 gün ilişki..1 gün boş..böyle devam ede bilirsin
Yaptım canım gecikmenin 5. Günü ama negatif.Canım sen de test yapacaktın sanki yaptın mı
Ben 4 ay deniyorum.İn şa Allah sonuç iyi olurAnladım canım teşekkür ederimm mayıs adetimde değerlendricem bu testleri
benim bir tane başarısız tüp bebek denemem var birde geçen ay çatlatma iğnesi oldum doktor rahim filmi çekelim dedi ama daha gitmedim anestezili oluyormuş sanırımBen 4 ay deniyorum.İn şa Allah sonuç iyi olur
Sağlık olsun canım yumurtlamanı takip etmiş miydinYaptım canım gecikmenin 5. Günü ama negatif.
Rahim filmi ben çektirdim..anestezili kendi isteyimle oldu..eskisi gibi sabrım yok küçük bir ağrıya bile..ama burda kızlar anestezi olmadan çektirmişler..benim bir tane başarısız tüp bebek denemem var birde geçen ay çatlatma iğnesi oldum doktor rahim filmi çekelim dedi ama daha gitmedim anestezili oluyormuş sanırım
Ben anestezili olurum çünkü çok kasıyorum en ufak bi kontrolde bile kasıyorum ilişki esnasında bile kasıyorumRahim filmi ben çektirdim..anestezili kendi isteyimle oldu..eskisi gibi sabrım yok küçük bir ağrıya bile..ama burda kızlar anestezi olmadan çektirmişler..
Bende öyleyimBen anestezili olurum çünkü çok kasıyorum en ufak bi kontrolde bile kasıyorum ilişki esnasında bile kasıyorum
Maşallah kuzum hayırlı olsunnEki Görüntüle 3065162 Adetime 4 gün var daha pozitif sayılır mı?
Canım benim çok güzel görünüyor hayırlısı ile kucağına almak nasip olsunKızlar ilk 3 dkda böyle çıktı sizde bir bakın inşallah test yanlış değildir. Çok heyecanlandım @Venev @Fang @dceke @Mucizemmm16 miraclebeyb H Hello Kity @sultansultan90 ve hatırlayamadığım diğer kızlar
Hayır etmemiştim canım. Hatta birden fazla yumurtlamam olmuş olabilir çünkü çatlama akıntısı yaşadım. Adet olacağım günde de akıntım oldu. Şuanda da beyaz akıntım devam ediyor. Ya geç döllenme yada regl yakın artık.Sağlık olsun canım yumurtlamanı takip etmiş miydin
Hala ihtimal var o zaman inşallah güzel sonuç alırsınHayır etmemiştim canım. Hatta birden fazla yumurtlamam olmuş olabilir çünkü çatlama akıntısı yaşadım. Adet olacağım günde de akıntım oldu. Şuanda da beyaz akıntım devam ediyor. Ya geç döllenme yada regl yakın artık.
Belirtin oldu mu canımEderim tabi canım benim. Ben öncesinde de sürekli buradaki arkadaşlar ve isteyen herkes için dua ediyordum.
Amin canım benim inşallah. Sanırım sende benimle aynı zamanda bebeklerini kaybetmiştin. Rabbim sanada en kısa sürede nasip etsin.Ayyy çok güzel bi cift cizgi hayırlı olsun canım cok sevindim senin adına bizede nasip olsun inşallah :))
Amin canım inşallah. Darısı tüm isteyenlerin başınaCanım benim çok güzel görünüyor hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun