- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #10.161
Ay hadi bakalımKist yok beta istedi 2saate çıkar sonuç dedi şimdi kan sırasında yım kan vercem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi bakalımKist yok beta istedi 2saate çıkar sonuç dedi şimdi kan sırasında yım kan vercem
Yaaa çok heyecanlıKist yok beta istedi 2saate çıkar sonuç dedi şimdi kan sırasında yım kan vercem
Anladım teşekkür ederim inşallah bir sorun çıkmazIlişkiden sonra hafif lekelenme ağrı ve reglim çok uzun suruyordu yani lekeler bitmiyordu 7-10 gün sürerdi reglim.
tabi ki yap tam zamanıKızlar bugün bir çılgınlık yapasim varRegliden sonra 24. Günüm. Dongum 26-30 arası değişiyor. Bugün bir test yapsam mı acaba. Daha önceki gebeliklerimin ikisinide 24. Gün kaset testte öğrenmiştim. Yumurta takibi hiç yapmadım ama erken yumurtluyor olabilirim. Ayy yapsam mı yaa
Yap yaapKızlar bugün bir çılgınlık yapasim varRegliden sonra 24. Günüm. Dongum 26-30 arası değişiyor. Bugün bir test yapsam mı acaba. Daha önceki gebeliklerimin ikisinide 24. Gün kaset testte öğrenmiştim. Yumurta takibi hiç yapmadım ama erken yumurtluyor olabilirim. Ayy yapsam mı yaa
Sıvı alımını kestim öğleden sonra yapacağım. Biraz önce kahverengi bir akıntı geldi. İnşallah reglim erken gelmiyordur :))tabi ki yap tam zamanı
heyecanla bekliyorum :) yerleşme kanamasıdır o da umarımSıvı alımını kestim öğleden sonra yapacağım. Biraz önce kahverengi bir akıntı geldi. İnşallah reglim erken gelmiyordur :))
Sıvı alımını kestim öğleden sonra yapacağım. Biraz önce kahverengi bir akıntı geldi. İnşallah reglim erken gelmiyordur :))
Öğleden sonra yapacağım canım bakalım hayırlısı :))Yap yaap
Yap gitsin canım bende öğleden sonra yapacağımEki Görüntüle 3065109 o bana bakıyor ben ona catliycam da napsam
İnşallah ama hiç sanmıyorum canımheyecanla bekliyorum :) yerleşme kanamasıdır o da umarım
İnşallah ama hiç sanmıyorum canımheyecanla bekliyorum :) yerleşme kanamasıdır o da umarım
Ay inşallah canım o kanamadan ne kadar sonra testte çıktı pekiYerleşme olabilir benimde olmuştu
2 gün önceden çıktı hatta adet oluyorum diye teste guvenmedimİnşallah ama hiç sanmıyorum canım
Ay inşallah canım o kanamadan ne kadar sonra testte çıktı peki
Kuzu test bozuk olabilir belki rengi sonradan dağılmış sanki tam test etmemiş galibaKızlaaaarr bir saat oldu testi yapalı böyle bir renk oluştu ilk 5 10 dakika çıkmadı bundan eminim ama miraclebeyb @Venev Mucizemmm16
Eki Görüntüle 3065064
Ayy nereye saklasan banyoda dolap varsa kıyısına köşesine koyuversen ama yoksa nereye koysan düşünüyorum ben olsam heryerine saklarım da klozetin arkası bile olabilir yaniTamam nereye koycam saklıcam kız ben bunu kocamdan napıyosun sen manyak mısın dicek
Yaaa elim ayağım titriyorÖğleden sonra yapacağım canım bakalım hayırlısı :))