- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #10.141
Hahaha acmayaci bir dolabın içine koy ben öyle yaptımTamam nereye koycam saklıcam kız ben bunu kocamdan napıyosun sen manyak mısın dicek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha acmayaci bir dolabın içine koy ben öyle yaptımTamam nereye koycam saklıcam kız ben bunu kocamdan napıyosun sen manyak mısın dicek
Geç döllenme ihtimalli var mıdır?Boşuna para veriyoruz biz bu testlere bence bak 1 hafta oldu hala adet gelmedi eeee bebek yoksa niye gelmedi varsa Bebek kanda niye çıkmadı bı bok anlamadim
Düşünüyorum şu an yok gibi öyle bi yer ya haha giyinme dolabına koysam kokcak dökcem al başına bela neyse eşim gelene kadar bi duesun bakayım bi yer bulcamHahaha acmayaci bir dolabın içine koy ben öyle yaptım
Çarşamba kanda baktirmistim özelde 0.11 çıktı bugün sıra bekliyorum 11 de randevumaaa vermişsinde allah allaahh
Rahim ağzı yara varsa yapar canım benimde öyle olmuştu bir ara dondurmustumKızlar 2 seferdir ilişkiden sonra kahverengi kanama oluyor. Bu neyle ilgili olabilir. Duphaston kullanıyorum o yapar mı acaba
İnşaallah öyledir az sonra ogrencem kist mi oldu yoksa ne olduGeç döllenme ihtimalli var mıdır?
Hadi bakalım inşallah güzel bir sonuç verirsin bizeÇarşamba kanda baktirmistim özelde 0.11 çıktı bugün sıra bekliyorum 11 de randevum
Banyoda yok mu dolap kuzum koy orayaDüşünüyorum şu an yok gibi öyle bi yer ya haha giyinme dolabına koysam kokcak dökcem al başına bela neyse eşim gelene kadar bi duesun bakayım bi yer bulcam
Amin inşallah bacım ne bilim yaaaHadi bakalım inşallah güzel bir sonuç verirsin bize
Onun malzemeleride o dalapta işin ilginci tutar şimdi akşam tıraş olcam der hahahahah neyse bakalım bi sonuç attım ona bakar mısınBanyoda yok mu dolap kuzum koy oraya
Kaset test çıkarır mı erkenden bilmiyorum ki ben adetin bı geçsin bakalım öyle yap tekrar inşallah bebiş seninledirKızlaaaarr bir saat oldu testi yapalı böyle bir renk oluştu ilk 5 10 dakika çıkmadı bundan eminim ama miraclebeyb @Venev @Mucizemmm16
Eki Görüntüle 3065064
Bekleyelim bakalım iki gün dahaKaset test çıkarır mı erkenden bilmiyorum ki ben adetin bı geçsin bakalım öyle yap tekrar inşallah bebiş seninledir
Haber ver bizdeİnşaallah öyledir az sonra ogrencem kist mi oldu yoksa ne oldu
Dondurmuştum derken canım anlayamadım? Doktoruma mesaj attım dönüş yapmasını bekliyorum ama tedirgin etti beniRahim ağzı yara varsa yapar canım benimde öyle olmuştu bir ara dondurmustum
Tedavi şekli rahim ağzı donduruluyor ya da yakma işlemi yapılıyor. Zor bir işlem değil regl sancısı gibi oluyor bır kaç dakika sürüyor. Ama inşallah değildir tabi seninki.Dondurmuştum derken canım anlayamadım? Doktoruma mesaj attım dönüş yapmasını bekliyorum ama tedirgin etti beni
Kanamayla mı fark etmiştin peki? Başka şikayetin oldun muTedavi şekli rahim ağzı donduruluyor ya da yakma işlemi yapılıyor. Zor bir işlem değil regl sancısı gibi oluyor bır kaç dakika sürüyor. Ama inşallah değildir tabi seninki.
uzun bir tedavi oluyor yarayı kontrolle gidiyorsun sürekli hala yara gitmediyse tekrar yapıyor doktor 1 aya yakın ilişki olmuyor enfeksiyon kapar diye.
Ilişkiden sonra hafif lekelenme ağrı ve reglim çok uzun suruyordu yani lekeler bitmiyordu 7-10 gün sürerdi reglim.Kanamayla mı fark etmiştin peki? Başka şikayetin oldun mu