- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.541
Beklemekten başka çare yok malesefVala insallah iyi dusunmek istiyorum yaa yumurtlama her ay olmuyormus ona kafam takildi eeee seffaf akintilarim neydi ozaman bilemedim ya bende tez canliyimdir beklemek hic bana göre degil heheej aynen beklicez benimde 10 gun var adete seninle ayni cidden
Bende 1 aydir deniyorum daha...Beklemekten başka çare yok malesefvalla bilmiyorum ki ben daha yeniyim bu konuda
Canım gecikince ver bence ..Kızlar geçen cuma kan vermiştim ya doktor üstğne görme ihtimali olabilir demişti. Beta hcg 1.20 çıktı
Bizim de 2. Ayımız işte denemelerde. Biz o kadar net değildik istemiyoruz diye ama korunuyordukta. Dediğin gibi valla o kadar korkutulmuşuz ki. Ayrıca benim vajinusmus geçmişimde var. O yüzden şu an çocuk düşünebilmek bile benim için mucize umarım en kısa zamanda ulaşırız istediğimizeBende 1 aydir deniyorum daha...
.daha once asla istemiuordum cocuk hamile olmamak icin ne haplar ictim dogum kontrol haplari eeee madem okadar tutmuyordu icmezdim korkuttular bizi yok zevk suyundan hamile kalirsin yahuuu hamile kalmak kolay degilmis meger hehehe simdide istiyorum tutmayacak diye dusunuyorum hehehehe sen ne zamandir istiyorsun bebek
Ya aslında ben kan değerlerime baktırmak için gittim demir b12 falan konuşunca doktor bi bakalım olabilir belki demişti o yüzden yaniCanım gecikince ver bence ..
Hoşgeldin9 Aydır deniyoruz .burasi ugurlu gelsin herkese
Yok bu sayfayi demek istedim canım forumun eski konularıni geçmiş enelerdeki yazıları kast ettim çok var öyle diyeBencede abooen son baktığımda 380 falandı sanırım şimdi 500 sayfa olmuş adetim bitti ama bi kere şeyi şey yaptık 3 gün oldu biteli bugün yeniden hastalancam gibi karnım ağrıyo niye böyle oldu ki
Kuzummmm senin için çok istiyorum yaaa İnshaAllah olur bu sefer ayyy çok heyecanlandımKızlaaaar gazam mübarek olsunben tüp bebeğe resmen başladım, ilk iğnelerimi de oldum
@Random3Venev @sumuhallebisi My_Moonlight06
Olsun belki erkendir hala canım ben kendim bizzta yaşadım kanda cikmado keseyi gördüm sonraKan verdim canım 1.2 çıktı
Birşey demedim gülüm ne güzel işte MashaAllahDeme kız öylee ne zamandır robot gibiydik çocuk derdineGüzel oldu ama
Umudum yoktu zaten geçen aydan var mı bir şey diye bakmıştık. Bu ay için beklemedeyim bakalımOlsun belki erkendir hala canım ben kendim bizzta yaşadım kanda cikmado keseyi gördüm sonradevam etmedi gerçi ama oldu yani
Hadi Yaaaaa dur bakalım canım henüz vakit var yaMy_Moonlight06 M Mavimiresl Venev hayatımda hördüğüm en en en kırmızı kuruma çizgisiydi, çok saçma. Bir daha çıkmaz inşallah sabah yaptım test negatif
Kırmızı kuruma çizgisi nasıl oluyor ayol? Sperm değerlerini hiç bilmiyorum canım ama o hiç belli olmuyor ya. 2. Çizgi çıktı mı çıkmadı mı?My_Moonlight06 M Mavimiresl Venev hayatımda hördüğüm en en en kırmızı kuruma çizgisiydi, çok saçma. Bir daha çıkmaz inşallah sabah yaptım test negatif
Sen değerlendir kuzum bence birinden biri tutacakkkkk tutsunda biri@dceke S sultansultan90 bugün ilk regl günüyle birlikte 17. Gün peki ben adet için hangi çatlamayı baz alacağım
Yarın test yapsammı ya cmtsi mi yapayım akıl verin bana bugün 12. Günüm çatlatma iğnesi kızlarrrrNe zaman yapicanyaz hemen
Ahhh ne kudurmalara olamadı o bebe bir bilsenBirşey demedim gülüm ne güzel işte MashaAllahkudurunca bebe olur derler hahhahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?