- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.501
Amiiiinnnn yaa gelsinler artık yetti gariHemen tutsun allahım inşallah aminsevinçli haberler en kısa sürede gelsin amin
Kızlar hele yorum yapın ya çatlama olduysa daha mı silik olması gerek yoksa bu normal mi?Bu da bugünkü ovulasyon testim
Kuzum ben hiç ovülasyonla takip etmedim ya 3 aydır doktor kontrolüyle gidiyorum ama bir önceki attığın daha koyuydu bence çatlama olmus kuzum bide döngünün kaçıncı günündesin adetle birlikte sayKızlar hele yorum yapın ya çatlama olduysa daha mı silik olması gerek yoksa bu normal mi?My_Moonlight06 S sultansultan90 partalina_
E bu çatlamış baya biBu da bugünkü ovulasyon testim
Bak bir de buraya ne yazmışsınKatılmak isterdim ama hiç umudum yok
Kan verdim canım 1.2 çıktıNe negatif test mi yaptın adet mi oldun ?
İnshaAllah gebelikten dir canımm benimde öyle olmuştu süt gini geliyordur ama ben geciktikten sonr gördüm o akintiyiKızlar bayadir aktif olamıyorum kızım hastaydi onla ilgilendim bu gün bende aşırı süt gbi akıntı var ya resmen süt yani böyle bugün oldu kesnik gbi dgl kıvamlı süt gbinedendir ki adete var daha
Kuzum kimisinde 8. Haftada bile gözüküyor hiç dert etme sakin stress yapmaCanlar meraba ben doktora gittim kızlar bugün moralim çok bozulduboş gebelik olabilir diyolar kesenin içinde bebeği göremedi 5 haftalık şuan sizlere sormak istiyorum birde bileniniz var mı ne zman görünmesi lazım kesenin içinde bebek
Hayırlısı beeeee sağlık olsun canımm bende peşine olurum zaten yalnız değilsin
İnşallah canım yarın yazarım sonucu ne olursa olsun hayırlısı olsun hakkımızdaNeden öyle diyorsun canım olurmu hiç tabiki ihtimal var kan ver canım emin olmak için hiç uğraşma testlerle hadi İnshaAllah
Ne zaman yapicanKızlar ben şimdi erken gebelik testiyle kaset test aldım
Ee sen baştan su koyvermişsin anacım dur bakalım daha 1 ay olmuş tutar inşallah güzel düşün olumsuzlukları at kafandan ❤ Bak ben 2.5 sene oldu 3 sene 5 sene bekleyen ve umudunu kaybetmeyenler var Lütfen güzel düşün güzel olsun1 aydir dusunuyoruz daha ama tutmayacak diye dusunmeye basladim 2 gunde bir iliskiyi oyuzden yptik ovulasyon testi almamak icin zormus ama tutmayabiliyormus yumurta olur diyordum hakikatten her ay olmuyormus sanirim
Deme kız öylee ne zamandır robot gibiydik çocuk derdineKorkma bir şey olmaz...
Seni yangın alime seniiii
Oda doğru hayirlisiEe sen baştan su koyvermişsin anacım dur bakalım daha 1 ay olmuş tutar inşallah güzel düşün olumsuzlukları at kafandan ❤ Bak ben 2.5 sene oldu 3 sene 5 sene bekleyen ve umudunu kaybetmeyenler var Lütfen güzel düşün güzel olsun
Yaa evet inşallah çok teşekkürlerBak bir de buraya ne yazmışsın
Tebrik ederimmmmm
Sağ salim kucağına alırsın İnshaAllah
Üzülme canım benim bildiğim kadarıyla zaten 5. Haftada kese görülüyo sadece ben başka bi hamile arkadaşımla gitmiştim doktora ama çok erken diye sadece kese görünmüştüCanlar meraba ben doktora gittim kızlar bugün moralim çok bozulduboş gebelik olabilir diyolar kesenin içinde bebeği göremedi 5 haftalık şuan sizlere sormak istiyorum birde bileniniz var mı ne zman görünmesi lazım kesenin içinde bebek
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun evet öyleymiş canım umarım herşey yolunda giderKuzum kimisinde 8. Haftada bile gözüküyor hiç dert etme sakin stress yapma
Valla bel ve karın ağrısıyla geçen bir gün olduKızlar nasılsınız ne var ne yok çok fazla okuyamadım topiği çok mesaj var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?