- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.381
Bence bir test falan yap derim benson 3 aydır 24 günde adet oluyorum 28 nisanda olmam gerekiyordu 8 gün gecikmedeyim ama olmadı beyaz akıntım ve hafif hafif adet sancım var test yapmadım kanda vermedim ne yapmam lazım
İnşallah yaa olursa sürpriz olurYa bana var gibi göründübence bir kan testi yaptırın hiç belli olmaz haydi hayırlısıı
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin4 yılın sonunda hamileyim sanırım burda okuduğum tavsiye her şeyi yaptım nerdeyse umudum kalmamıştı. Hayırlısıyla olur umarım, kan sonucu bekliyorum ve ne hissediyorum bilmiyorum
Canım bende şuan o durumdayım cuma günü sadece iki defa oldu. Salı gününden beridir de sadece tuvalete gidince peceteye gelecek kadar oluyor sarı açık kahverengi gibi ama dün erken gebelik testi negatif. Bende merak ediyorum acaba bir ihtimal pozitif olur mu. Senin adete kaç gün kala oldu canımMerhaba. Bende de 3 gün sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu. Ped taktim uc gun biyunca ama hic pede ulasmadim. Sadece pecete ile silince geldi. Ve az az geldi. Kırmızı hiç gelmedi. Daha sonra kahverengi leke de kesildi. Şimdi sarımsı leke geliyor çok az az. Kahve leke gelirken, acilde kan testi yaptım. 0.5 cikti. Hamilelik cikmadi. Acaba hala umut var mıdır
Tam olarak bu durumdayım bende. Yumurtlama döneminde 2 günde bir ilişki oldu belirtim olmadığı için yumurtlamadım dedim umudum yoktu bu ay batın bugün 3.günü hala olmadım. Yumurtlama olmadıysa neden adet olmadım. Dün yaptığım gebelik testi negatif çıktı. Tek fark adet belirtim yokValla tutmasi lazim ya yumurtlama kacirmis olamayiz ki tut ki o ay yumurtlama olmadi ozamanda adet olmamamiz gerekmezmi adet olunurmu ki yumurtlama olmadanda o ay.eger adet olunmuyorsa yumurtlama olmadn ozaman adet belirtilerim var suan o neden bu belirtiler olamamaliydi vala kafam karıştı tutmasi lazim tutmuyor bubay stresdende tutmamis olabilir onuda bilmiyorum eger oyleyse sacma yahu
Sağolasın valla daha inanmıyorum şoktayım testi yaparken kesin yine bembeyaz demiştimGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım saglıkla tutunsun insallah4 yılın sonunda hamileyim sanırım burda okuduğum tavsiye her şeyi yaptım nerdeyse umudum kalmamıştı. Hayırlısıyla olur umarım, kan sonucu bekliyorum ve ne hissediyorum bilmiyorum
Kuzum 3 gün önce benimde oleydi 4-5 gün süt kesigi geldi suan o kesildi ins bebiştendirSağolasın valla daha inanmıyorum şoktayım testi yaparken kesin yine bembeyaz demiştim
Hayırlı olsun inşallah çok sevindimm4 yılın sonunda hamileyim sanırım burda okuduğum tavsiye her şeyi yaptım nerdeyse umudum kalmamıştı. Hayırlısıyla olur umarım, kan sonucu bekliyorum ve ne hissediyorum bilmiyorum
Amin inşallah şubatta hsg çektirdim, amh 1.40 gibiydi doktor Multifer verdi. 3 . Kutu bitmek üzere multiferde. Geçen ay da preseed eski adı yeni de prefert olan jel aldım onla denedik kolay hamilelik sağlıyor demişlerdi. Kısmet hiç umudum yoktu ama kaç test yaptım hep bembeyaz sağlıkla tutunur inşallahCanım saglıkla tutunsun insallahbizleri de bilgilendirirmisin sürecin nasıldı belirtilerin nelerdi
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah4 yılın sonunda hamileyim sanırım burda okuduğum tavsiye her şeyi yaptım nerdeyse umudum kalmamıştı. Hayırlısıyla olur umarım, kan sonucu bekliyorum ve ne hissediyorum bilmiyorum
Ay inşallah kan vermedin miKuzum 3 gün önce benimde oleydi 4-5 gün süt kesigi geldi suan o kesildi ins bebiştendir
Sabrın sonu canım. Sen yinede kan ver hemen benceSağolasın valla daha inanmıyorum şoktayım testi yaparken kesin yine bembeyaz demiştim
Normalde de oluyor mu bel ağrısı sende adetlerin ağrılı mı geçerİns kuzum ya tutunuyodur biz bıraktık ilişkiyi doktor bırakın dedi yarın progestanın da son günğ bakalım hayırlısı bel agrım beni mahvediyor suan
Tebrik ediyorum..sağ salim kucağına al.Bende AMH 1.36 çıktı..sende yaş kaç??Amin inşallah şubatta hsg çektirdim, amh 1.40 gibiydi doktor Multifer verdi. 3 . Kutu bitmek üzere multiferde. Geçen ay da preseed eski adı yeni de prefert olan jel aldım onla denedik kolay hamilelik sağlıyor demişlerdi. Kısmet hiç umudum yoktu ama kaç test yaptım hep bembeyaz sağlıkla tutunur inşallah
Hic sorma ya benim yumurtlama ortaya geliyor tam3 gün bos geçirmek mecburiyetindeyiz inşallah olur böyle de olanin tek ilişkiyle bile oluyorMerhaba! Canim gün aşırı iliskiyi soruyosun sanirim bende öyle ilerliyorum..Kimisi kazara hamile kaliyo valla tutmuyosa bizde sknti var kuzum
Ovulasyon testini bile bıraktımKızlar ne alemdesiniz var mı test yapan güzel haberler duyalım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?