- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.524
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #7.341
İnşallah vardır canım ilk yaptım varla yok arası birseydi bir saat içinde böyle oldu o yüzden tamda emin değilim yarin sabah erken gebelik testi yapıcam orda belli olur artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır canım ilk yaptım varla yok arası birseydi bir saat içinde böyle oldu o yüzden tamda emin değilim yarin sabah erken gebelik testi yapıcam orda belli olur artık
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah vardır canım ilk yaptım varla yok arası birseydi bir saat içinde böyle oldu o yüzden tamda emin değilim yarin sabah erken gebelik testi yapıcam orda belli olur artık
İnşallah canım, çok da ümitlenmicem yarın görürsem sevinicem artıkİnşallah vardır canım inşallah bebeğin seninledir Görülüyor çizgi
Yarın erken gebelik testi yapacam cumartesi duruma göre kan vereceğim canım İğnenin 13. Günü oluyor cumartesiNe zaman yapcan kuzum
Ben yarın bi erken gebelik testi yapayım pozitif görürsem uçarak giderimAyyy bu gidişle kan versekkkk miiii bacım bende bı ara kaccam özelde kan vercem bugün yada yarın fırsatını bulursam tanısı
Hadi insallah kuUm ya yüzdük yüzdük hepimiz smd kuyruga geldik çift çizgileri görelimYarın erken gebelik testi yapacam cumartesi duruma göre kan vereceğim canım İğnenin 13. Günü oluyor cumartesi
İnşallah canım ya ama adet sancılarım çok şiddetlendi o yüzden hiç umudum yokHadi insallah kuUm ya yüzdük yüzdük hepimiz smd kuyruga geldik çift çizgileri görelim
Tabiki olurrr yeterki kalalimAhahah ilk Bi hamile kalalım abla da valla hergun yazıp mide bulantısı vs vs ağrılardan bahsetcem
Merhaba! Canim gün aşırı iliskiyi soruyosun sanirim bende öyle ilerliyorum..Kimisi kazara hamile kaliyo valla tutmuyosa bizde sknti var kuzumKizlar bilmiyorum bana dönen olurmu ama yaa sorum şu adetten hemen sonra oteki adet donemine kadar iki gunde bir iliski yasanirsa tutmama ihtimali varmi ya acaba benim o sekilde suan ama adet belirtilerim var bende grubunuza uyeyim bu arada
Her yeni adet yeni bi baslangic demek yeni heyecan insallahh bu ay sonu güzel haberler alalimCanım yeniden eklermisin yine burdayım ben mayısa denk geliyor bat .
Sat : 3 mayıs
Bat : 28 mayıs
9 aydır bekliyorum
My_Moonlight06
Kızzz yerlesmedir o yerlesmeeeİnşallah canım ya ama adet sancılarım çok şiddetlendi o yüzden hiç umudum yok
Hadii yaa ins yerleşme lekelenmesidir canım sökülmezsinKızlar benim akıntıyla karışık cook acik kahve bı akıntım oldu. Duphastona gore bugun adet günüm sokulcem galiba ya, yalancı cizgi miydi yani onlar hic adet olcak gibi de degildim
Tamam canım işim bitince gelicem listeyi o zaman güncellerim kuzummCanım yeniden eklermisin yine burdayım ben mayısa denk geliyor bat .
Sat : 3 mayıs
Bat : 28 mayıs
9 aydır bekliyorum
My_Moonlight06
Valla tutmasi lazim ya yumurtlama kacirmis olamayiz ki tut ki o ay yumurtlama olmadi ozamanda adet olmamamiz gerekmezmi adet olunurmu ki yumurtlama olmadanda o ay.eger adet olunmuyorsa yumurtlama olmadn ozaman adet belirtilerim var suan o neden bu belirtiler olamamaliydi vala kafam karıştı tutmasi lazim tutmuyor bubay stresdende tutmamis olabilir onuda bilmiyorum eger oyleyse sacma yahuMerhaba! Canim gün aşırı iliskiyi soruyosun sanirim bende öyle ilerliyorum..Kimisi kazara hamile kaliyo valla tutmuyosa bizde sknti var kuzum
Öğünlerde gelecek bacım sakın üzülme inan bana rabbim sabrımızı siniyor sabrimiz sayeisnde kavuşacak ruyalarimiz gerçek olacakAy bende gece rüyamda bebek gördüm cinsiyeti belli değil almışım emzirmisim gerçek sandım ya nasıl üzüldüm