Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 yılın sonunda hamileyim sanırım burda okuduğum tavsiye her şeyi yaptım nerdeyse umudum kalmamıştı. Hayırlısıyla olur umarım, kan sonucu bekliyorum ve ne hissediyorum bilmiyorum

Eklentiler

• 2D580425-E00C-465A-B4E9-CD71F5A7C940.jpeg
    2D580425-E00C-465A-B4E9-CD71F5A7C940.jpeg
    26,8 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba. Bende de 3 gün sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu. Ped taktim uc gun biyunca ama hic pede ulasmadim. Sadece pecete ile silince geldi. Ve az az geldi. Kırmızı hiç gelmedi. Daha sonra kahverengi leke de kesildi. Şimdi sarımsı leke geliyor çok az az. Kahve leke gelirken, acilde kan testi yaptım. 0.5 cikti. Hamilelik cikmadi. Acaba hala umut var mıdır
Canım bende şuan o durumdayım cuma günü sadece iki defa oldu. Salı gününden beridir de sadece tuvalete gidince peceteye gelecek kadar oluyor sarı açık kahverengi gibi ama dün erken gebelik testi negatif. Bende merak ediyorum acaba bir ihtimal pozitif olur mu. Senin adete kaç gün kala oldu canım

Valla tutmasi lazim ya yumurtlama kacirmis olamayiz ki tut ki o ay yumurtlama olmadi ozamanda adet olmamamiz gerekmezmi adet olunurmu ki yumurtlama olmadanda o ay.eger adet olunmuyorsa yumurtlama olmadn ozaman adet belirtilerim var suan o neden bu belirtiler olamamaliydi vala kafam karıştı tutmasi lazim tutmuyor bubay stresdende tutmamis olabilir onuda bilmiyorum eger oyleyse sacma yahu 🤭🤭
Tam olarak bu durumdayım bende. Yumurtlama döneminde 2 günde bir ilişki oldu belirtim olmadığı için yumurtlamadım dedim umudum yoktu bu ay batın bugün 3.günü hala olmadım. Yumurtlama olmadıysa neden adet olmadım. Dün yaptığım gebelik testi negatif çıktı. Tek fark adet belirtim yok

Kızlar bayadir aktif olamıyorum kızım hastaydi onla ilgilendim bu gün bende aşırı süt gbi akıntı var ya resmen süt yani böyle bugün oldu kesnik gbi dgl kıvamlı süt gbi 😅 nedendir ki adete var daha

4 yılın sonunda hamileyim sanırım burda okuduğum tavsiye her şeyi yaptım nerdeyse umudum kalmamıştı. Hayırlısıyla olur umarım, kan sonucu bekliyorum ve ne hissediyorum bilmiyorum
Canım saglıkla tutunsun insallah😍😍 bizleri de bilgilendirirmisin sürecin nasıldı belirtilerin nelerdi

Canım saglıkla tutunsun insallah😍😍 bizleri de bilgilendirirmisin sürecin nasıldı belirtilerin nelerdi
Amin inşallah şubatta hsg çektirdim, amh 1.40 gibiydi doktor Multifer verdi. 3 . Kutu bitmek üzere multiferde. Geçen ay da preseed eski adı yeni de prefert olan jel aldım onla denedik kolay hamilelik sağlıyor demişlerdi. Kısmet hiç umudum yoktu ama kaç test yaptım hep bembeyaz sağlıkla tutunur inşallah

Amin inşallah şubatta hsg çektirdim, amh 1.40 gibiydi doktor Multifer verdi. 3 . Kutu bitmek üzere multiferde. Geçen ay da preseed eski adı yeni de prefert olan jel aldım onla denedik kolay hamilelik sağlıyor demişlerdi. Kısmet hiç umudum yoktu ama kaç test yaptım hep bembeyaz sağlıkla tutunur inşallah
Tebrik ediyorum..sağ salim kucağına al.Bende AMH 1.36 çıktı..sende yaş kaç??

Merhaba! Canim gün aşırı iliskiyi soruyosun sanirim bende öyle ilerliyorum..Kimisi kazara hamile kaliyo valla tutmuyosa bizde sknti var kuzum 😅
Hic sorma ya benim yumurtlama ortaya geliyor tam3 gün bos geçirmek mecburiyetindeyiz inşallah olur böyle de olanin tek ilişkiyle bile oluyor

Back