Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar ☺️🌸 ben bu ay daha regl günleri yaklaşmadan göğüs bölgemde sivilceler çıktı. Böyle durum yaşayan var mı. Normalde regle yakın çıkardı.

Selam canım bizde geçen sefer gün aşırı yaptık olmadı bu sefer 4 gün üst üete yaptık bakalım nolcak
Gün aşırı daha kaliteli oluyor sperm hergün iyi değil diyolar ama kimin ne zaman nasıl tutturacağı belli olmuyor :D hayırlısı bakalım bende bu süreçte iki güne bir ilişki yaşayacağım olursa olur artık bakalım nasip

tebrik ediyorum çok güzel haber.adetiniz kaç gün gecikti testi ne zaman yaptınız
tebrik ediyorum çok güzel haber.adetiniz kaç gün gecikti testi ne zaman yaptınız
Teşekkürler🌷 adetim yarın hızlı testlerden aldım erken gebelik olan. Bugün yaptım testi de kan verdim bekliyorum :) belirtim de yoktu aslında biraz göğsüm ağrıyor , belim de ağrıyordu ama normal sanmıştım. Çünkü o kadar çok ay her belirtiyi hamileyim sandım ki artık umudum yoktu

Teşekkürler🌷 adetim yarın hızlı testlerden aldım erken gebelik olan. Bugün yaptım testi de kan verdim bekliyorum :) belirtim de yoktu aslında biraz göğsüm ağrıyor , belim de ağrıyordu ama normal sanmıştım. Çünkü o kadar çok ay her belirtiyi hamileyim sandım ki artık umudum yoktu
açıkcası bende aynı durumdayım 8 gün gecikmedeyim ama korkuyorum test yapmaya hafif kasık ağrısı ve biraz bel ağrısı dışında bende de belirti yok kan testi sonucunuzu da bekliyoruz inş bana da dua edin

Hic sorma ya benim yumurtlama ortaya geliyor tam3 gün bos geçirmek mecburiyetindeyiz inşallah olur böyle de olanin tek ilişkiyle bile oluyor
Evet gün aşırı ilişki hep önerilir. Bazen olacağı varsa tek bi ilişkiyle bile olanlar var. Tamamen şans işi.Ben de biraz aceleci davrandım almak için bilemedim prefert jel kullandım. Bi de başka başlıklarda aklıma yatan ilişki sonrası pozisyonları denedim. Gerçekten de hem jel hem pozisyon yardımıyla ayağa kalkınca hemen akıp gitmediğini gördüm. Bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorum 🤭

açıkcası bende aynı durumdayım 8 gün gecikmedeyim ama korkuyorum test yapmaya hafif kasık ağrısı ve biraz bel ağrısı dışında bende de belirti yok kan testi sonucunuzu da bekliyoruz inş bana da dua edin
8 gün gecikmeyse daha beklemeyin teste :) inşallah bekliyorum hem heyecanlanmamaya çalışıyorum hem değişik bi his. Benim de belim biraz ağrıyordu sanki hafif iş yapmışım gibi. Onun dışında sıfır belirti. İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız bugün Hıdırellez dualarımız kabul olur

Kız ahahahah kussak mussak artık bişeyler olsa ahahah
Ayy keşke
Kızlar ya ben psikolojik olarak çok yorgun hissediyorum çok umutlanmıstım geçen ay içimden hiçbir sey yapmak gelmiyor üzgünüm moralim bozuk
Hiç üzülme canım emin ol hepimiz öyleyiz ama dayanmak zorundayız 🤗🤗
Kızzz yerlesmedir o yerlesmeee 🤣🤣
Ay belimin sağ tarafına bir ağrı girdi anlatamam yok canım valla adet bu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Kızlar adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ama kuruma çizgisi de olabilir . Hiç umudum yok çünkü klomen kullanıp yumurtalarım büyümemişti doktor bu ay geçelim demişti ama şu an hiç aklımda yokken kafam karıştı umutlanmıyorum sizin yorumlarınızı merak ettiğim için atayım dedim
Canım kuruma çizgisi bu kadar net olmuyor bence kan ver 🤗🤗

8 gün gecikmeyse daha beklemeyin teste :) inşallah bekliyorum hem heyecanlanmamaya çalışıyorum hem değişik bi his. Benim de belim biraz ağrıyordu sanki hafif iş yapmışım gibi. Onun dışında sıfır belirti. İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız bugün Hıdırellez dualarımız kabul olur
çok çok tşk ederim inş kabul olur Rabbim hepimize nasip etsin inş

Benimde 34...acaba bende alıb kullana bilirmiyim..bana doktor dedi değerler kötü diğil ve bana ilaç yazmadı.Sende sorun bir tek bumuydu??
Amh 2 nin altındaysa ihtimali düşürüyor hayır başka sorun yoktu , hsg ve bu kullandığım vitaminin etkili olduğunu düşünüyorum. Tabi geçen ay da prefert jel kullandım belki ondandır. Spermin kaymasını kolaylaştırıyormuş

Amin inşallah şubatta hsg çektirdim, amh 1.40 gibiydi doktor Multifer verdi. 3 . Kutu bitmek üzere multiferde. Geçen ay da preseed eski adı yeni de prefert olan jel aldım onla denedik kolay hamilelik sağlıyor demişlerdi. Kısmet hiç umudum yoktu ama kaç test yaptım hep bembeyaz sağlıkla tutunur inşallah
Belirtin oldumu canım

Back