- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #7.421
İğnelik olurum hemde ama bacaklarıma iner agrıNormalde de oluyor mu bel ağrısı sende adetlerin ağrılı mı geçer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğnelik olurum hemde ama bacaklarıma iner agrıNormalde de oluyor mu bel ağrısı sende adetlerin ağrılı mı geçer
Sadece az bel ağrısı biraz da göğüs ama çok az yani . Hamile olmadığım aylar daha çok belirtim vardı diyebilirim :)Belirtin oldumu canım
Ben de ilk kez kullandım prefert jeli. Tesadüfe bakAmin inşallah şubatta hsg çektirdim, amh 1.40 gibiydi doktor Multifer verdi. 3 . Kutu bitmek üzere multiferde. Geçen ay da preseed eski adı yeni de prefert olan jel aldım onla denedik kolay hamilelik sağlıyor demişlerdi. Kısmet hiç umudum yoktu ama kaç test yaptım hep bembeyaz sağlıkla tutunur inşallah
Ayy bende hep söyleniyorum burda 4-5 gündğr bel agrım var bugünde yazdım hatta bel agrım cok diye bide kasıklarım cok agrıyodu gece apandisitten gidicektim nerdeyse ins bebiştendir ya suan sende. Duyunca heveslendim gene8 gün gecikmeyse daha beklemeyin teste :) inşallah bekliyorum hem heyecanlanmamaya çalışıyorum hem değişik bi his. Benim de belim biraz ağrıyordu sanki hafif iş yapmışım gibi. Onun dışında sıfır belirti. İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız bugün Hıdırellez dualarımız kabul olur
Ben sana özele yazıcamAmh 2 nin altındaysa ihtimali düşürüyor hayır başka sorun yoktu , hsg ve bu kullandığım vitaminin etkili olduğunu düşünüyorum. Tabi geçen ay da prefert jel kullandım belki ondandır. Spermin kaymasını kolaylaştırıyormuş
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bu seferçok defa üzüldüğüm için şimdi pek içimden gelmiyor açıkcasıhafta sonu yapayım eğer olmazsam adet
Aa o ne jeli kiEvet gün aşırı ilişki hep önerilir. Bazen olacağı varsa tek bi ilişkiyle bile olanlar var. Tamamen şans işi.Ben de biraz aceleci davrandım almak için bilemedim prefert jel kullandım. Bi de başka başlıklarda aklıma yatan ilişki sonrası pozisyonları denedim. Gerçekten de hem jel hem pozisyon yardımıyla ayağa kalkınca hemen akıp gitmediğini gördüm. Bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorum![]()
Yaaa kaç günün var bataKızlar geçen cuma kan vermiştim ya doktor üstğne görme ihtimali olabilir demişti. Beta hcg 1.20 çıktı![]()
Sen bana kendin yazarmisin..sana özel yazmak olmuyorAmh 2 nin altındaysa ihtimali düşürüyor hayır başka sorun yoktu , hsg ve bu kullandığım vitaminin etkili olduğunu düşünüyorum. Tabi geçen ay da prefert jel kullandım belki ondandır. Spermin kaymasını kolaylaştırıyormuş
Bende mi denesemBen de ilk kez kullandım prefert jeli. Tesadüfe bakbakalım sonucum ne olacak. Gerçekten spermin su gibi akıp gitmesine engel oluyor. Daha yoğunlaştırıyor. Gerçi içeri kaçmasına bir damla bile yeter. Geriye de Semenin akması normal prostat sıvısı, enzimler spermi koruyan sıvı var.Ama hemen akmıyor işte
![]()
Ben de hiç bilmiyordum canım. Ta ki bebek için karar alıp derin araştırmalara girdim. Her gördüğümü her duyduğumu asla denemedim. Doktora filan da gitmedim. Aklıma yatan Bi de Allah nasip ederse. Çok önceki başlıkları okudum prefet jeli hemen ilk ayda sonuç alan da var almayan da. Biraz pahalı Sekiz kullanımlıktı aldığım kutuda. Trendyolda veya botanik eczanın sitesinde satılıyor. Botanik eczadan daha uyguna getirttim gerçekten de çok ilgili yardımcı oldular. Uygulama şekli diğer jellerden farklı kutuda ayrıntılı yazıyor. Eğer sonuç alırsam ayrıntılı anlatırım burada. (Bu arada hem jelin ismini hem de site ismi verdim yasak mı bilmiyorum )Aa o ne jeli ki
Rabbim bidahaki ay rahimini minik mucize ile şenlendirsin inşallah canım
Denemekten zarar gelmez ben kutuyu aldım bir tüpünü denedim tesadüf mü bilmiyorumBende mi denesem
Kaç gün gecikmeli üzerine yaptırdın canım değerin yükselsin diye demiştir oleArkadaşlar kan testim çıktı , beta sonuç 310 doktorumu aradım 2 gün sonra tekrar test yap kan dedi. Sizce neden
Şimdi 10 gün var ama geçen ay için vermiştim kan erken olmuştum bir de baya az olmuştum adet o yüzden olabilir mi demişti doktor. Ama yok anladığım kadaroylaYaaa kaç günün var bata
Değerinde artış olması gerekiyor diye biliyorum 2 kattan daha fazla artacak. 2 gün yeterli süre.ilk sonuç yine yüksek çıkmış bayaArkadaşlar kan testim çıktı , beta sonuç 310 doktorumu aradım 2 gün sonra tekrar test yap kan dedi. Sizce neden
iki günde bir iki katı kadar artması gerekiyor sağlıklı bir gebelik var diyebilmek için o yüzden istemiştirArkadaşlar kan testim çıktı , beta sonuç 310 doktorumu aradım 2 gün sonra tekrar test yap kan dedi. Sizce neden