Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah şubatta hsg çektirdim, amh 1.40 gibiydi doktor Multifer verdi. 3 . Kutu bitmek üzere multiferde. Geçen ay da preseed eski adı yeni de prefert olan jel aldım onla denedik kolay hamilelik sağlıyor demişlerdi. Kısmet hiç umudum yoktu ama kaç test yaptım hep bembeyaz sağlıkla tutunur inşallah
Ben de ilk kez kullandım prefert jeli. Tesadüfe bak 🤭 bakalım sonucum ne olacak. Gerçekten spermin su gibi akıp gitmesine engel oluyor. Daha yoğunlaştırıyor. Gerçi içeri kaçmasına bir damla bile yeter. Geriye de Semenin akması normal prostat sıvısı, enzimler spermi koruyan sıvı var.Ama hemen akmıyor işte ☺️

8 gün gecikmeyse daha beklemeyin teste :) inşallah bekliyorum hem heyecanlanmamaya çalışıyorum hem değişik bi his. Benim de belim biraz ağrıyordu sanki hafif iş yapmışım gibi. Onun dışında sıfır belirti. İnşallah pozitif sonuçlar alırsınız bugün Hıdırellez dualarımız kabul olur
Ayy bende hep söyleniyorum burda 4-5 gündğr bel agrım var bugünde yazdım hatta bel agrım cok diye bide kasıklarım cok agrıyodu gece apandisitten gidicektim nerdeyse ins bebiştendir ya suan sende. Duyunca heveslendim gene

Amh 2 nin altındaysa ihtimali düşürüyor hayır başka sorun yoktu , hsg ve bu kullandığım vitaminin etkili olduğunu düşünüyorum. Tabi geçen ay da prefert jel kullandım belki ondandır. Spermin kaymasını kolaylaştırıyormuş
Ben sana özele yazıcam

Evet gün aşırı ilişki hep önerilir. Bazen olacağı varsa tek bi ilişkiyle bile olanlar var. Tamamen şans işi.Ben de biraz aceleci davrandım almak için bilemedim prefert jel kullandım. Bi de başka başlıklarda aklıma yatan ilişki sonrası pozisyonları denedim. Gerçekten de hem jel hem pozisyon yardımıyla ayağa kalkınca hemen akıp gitmediğini gördüm. Bakalım sonuç ne olacak merakla bekliyorum 🤭
Aa o ne jeli ki

Amh 2 nin altındaysa ihtimali düşürüyor hayır başka sorun yoktu , hsg ve bu kullandığım vitaminin etkili olduğunu düşünüyorum. Tabi geçen ay da prefert jel kullandım belki ondandır. Spermin kaymasını kolaylaştırıyormuş
Sen bana kendin yazarmisin..sana özel yazmak olmuyor

Ben de ilk kez kullandım prefert jeli. Tesadüfe bak 🤭 bakalım sonucum ne olacak. Gerçekten spermin su gibi akıp gitmesine engel oluyor. Daha yoğunlaştırıyor. Gerçi içeri kaçmasına bir damla bile yeter. Geriye de Semenin akması normal prostat sıvısı, enzimler spermi koruyan sıvı var.Ama hemen akmıyor işte ☺️
Bende mi denesem

Ben de hiç bilmiyordum canım. Ta ki bebek için karar alıp derin araştırmalara girdim. Her gördüğümü her duyduğumu asla denemedim. Doktora filan da gitmedim. Aklıma yatan Bi de Allah nasip ederse. Çok önceki başlıkları okudum prefet jeli hemen ilk ayda sonuç alan da var almayan da. Biraz pahalı Sekiz kullanımlıktı aldığım kutuda. Trendyolda veya botanik eczanın sitesinde satılıyor. Botanik eczadan daha uyguna getirttim gerçekten de çok ilgili yardımcı oldular. Uygulama şekli diğer jellerden farklı kutuda ayrıntılı yazıyor. Eğer sonuç alırsam ayrıntılı anlatırım burada. (Bu arada hem jelin ismini hem de site ismi verdim yasak mı bilmiyorum )

Back