- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.425
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.361
Valla eltim adet geciksin öyle gidersin daha çok erken diyo haklı da uzulmemi istemiyo yakın şahidimdir her olayima bende cumartesi olmazsam pazartesiye beklerim diyorum napimBen yarın bi erken gebelik testi yapayım pozitif görürsem uçarak giderim
Benim adet gelmeye başladı ya 2 saate sökülür demekki kuruma çizgisiymis ben yanılmışımValla eltim adet geciksin öyle gidersin daha çok erken diyo haklı da uzulmemi istemiyo yakın şahidimdir her olayima bende cumartesi olmazsam pazartesiye beklerim diyorum napim
Evet canım öyle örnekler var. Geç döllenme olduysa batta çıkmayıp 5 6 gün geçince öğrenenler de oldu. Bak hatta burda bir arkadaş ilk gebeliğinde bata 4 gün kala negatif bat günü pozitif görmüştü. İsmini etiket yapamadım ama o görünce yazar kesinŞuanda merak ettiğim soru şu adetime 1 2 gün kaldı dün negatif çıktı adeti gecikip sonra pozitif olan var mı varsa rahatlicam yoksa paniğe devam
Canım şöyle her ay rahmimiz eğer gebelik olursa diye belirli bir seviyeye kadar kalınlaşır döllenip gelen yumurta tutulabilsin diye. Eğer döllenme olmazsa yada yumurtlama olmazsa rahimde kendini adet kanaması ile temizler o kalınlığı atar. Yani doğru anlatabildim mi bilmiyorum ama yumurtlama olmasa da regl görebiliriz yani. Bende buradan öğrenmiştim.Valla tutmasi lazim ya yumurtlama kacirmis olamayiz ki tut ki o ay yumurtlama olmadi ozamanda adet olmamamiz gerekmezmi adet olunurmu ki yumurtlama olmadanda o ay.eger adet olunmuyorsa yumurtlama olmadn ozaman adet belirtilerim var suan o neden bu belirtiler olamamaliydi vala kafam karıştı tutmasi lazim tutmuyor bubay stresdende tutmamis olabilir onuda bilmiyorum eger oyleyse sacma yahu
Evet canım öyle örnekler var. Geç döllenme olduysa batta çıkmayıp 5 6 gün geçince öğrenenler de oldu. Bak hatta burda bir arkadaş ilk gebeliğinde bata 4 gün kala negatif bat günü pozitif görmüştü. İsmini etiket yapamadım ama o görünce yazar kesin
Canım şöyle her ay rahmimiz eğer gebelik olursa diye belirli bir seviyeye kadar kalınlaşır döllenip gelen yumurta tutulabilsin diye. Eğer döllenme olmazsa yada yumurtlama olmazsa rahimde kendini adet kanaması ile temizler o kalınlığı atar. Yani doğru anlatabildim mi bilmiyorum ama yumurtlama olmasa da regl görebiliriz yani. Bende buradan öğrenmiştim.
Rabbim bidahaki ay rahimini minik mucize ile şenlendirsin inşallah canımCanim maalesef ben dun akşam adet oldum,sabahta kan vermiştim oda 0.01 çıktı nasip inşallah bi daha ki aya,adeti daha gelmeyen arkadaşlar insallah hepiniz hamilesinizdir
Ama her ay yumurtlama olmaz demişti bi doktor bu isler kafa karisikligiValla tutmasi lazim ya yumurtlama kacirmis olamayiz ki tut ki o ay yumurtlama olmadi ozamanda adet olmamamiz gerekmezmi adet olunurmu ki yumurtlama olmadanda o ay.eger adet olunmuyorsa yumurtlama olmadn ozaman adet belirtilerim var suan o neden bu belirtiler olamamaliydi vala kafam karıştı tutmasi lazim tutmuyor bubay stresdende tutmamis olabilir onuda bilmiyorum eger oyleyse sacma yahu
Ya ben dün akşam bayağı endişelendim ya. Biraz ateşli bi gece oldu oldukça nazik ve dikkat etmeye çalıştık ama işte anın verdiği şehvetle yanlış bişey mi yaptık bilmiyorum ilişki sonrası ayaklarımı diktim sırtıma bir ağrı girdi böyle bişey yok ben regl de bile ağrı çekmeyen insanım bayağı bi 5 dk belki daha fazla nefesim kesildi resmen. İnşallah kötü giden bişey yoktur.Bugün bendede bişey yok valla beklemedeyim kuzum
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun napalim kuzum ins adet olmazsa yerleşme şeyi olur gelenler küçük eltimin bir hafta akıntısı olduBenim adet gelmeye başladı ya 2 saate sökülür demekki kuruma çizgisiymis ben yanılmışım
İns kuzum ya tutunuyodur biz bıraktık ilişkiyi doktor bırakın dedi yarın progestanın da son günğ bakalım hayırlısı bel agrım beni mahvediyor suanYa ben dün akşam bayağı endişelendim ya. Biraz ateşli bi gece oldu oldukça nazik ve dikkat etmeye çalıştık ama işte anın verdiği şehvetle yanlış bişey mi yaptık bilmiyorum ilişki sonrası ayaklarımı diktim sırtıma bir ağrı girdi böyle bişey yok ben regl de bile ağrı çekmeyen insanım bayağı bi 5 dk belki daha fazla nefesim kesildi resmen. İnşallah kötü giden bişey yoktur.
Canım test yapman lazım hemennson 3 aydır 24 günde adet oluyorum 28 nisanda olmam gerekiyordu 8 gün gecikmedeyim ama olmadı beyaz akıntım ve hafif hafif adet sancım var test yapmadım kanda vermedim ne yapmam lazım
Selam canım bizde geçen sefer gün aşırı yaptık olmadı bu sefer 4 gün üst üete yaptık bakalım nolcakSelam kızçeler çalışmalar nasıl gidiyor. Ben bu ay saldım tamamen sadece programa göre bu aralar yumurtlama zamanlarım. Bedenimde herhangi bir belirti anlamıyorum yumurtlamada zaten döngümde uzadı bu ara. Grubada fazla bakmadım kafam rahattı. Bakalım bu ay ne olcak. Tahmini bat 20 mayıs. Eğer olursa tamamen umursamaz olduğum için diyecem. Çünkü geçen ay gün aşırı yaptığımız halde olmadı.
korkuyorum olumsuz sonuç almaktanCanım test yapman lazım hemenn
Ay benimde 6. Gün bugün yumurtlamadan sonraki. Felaket bi ağrım var adet olcakmışım gibi her an sökülcek gibiValla birgebeningünlüğünde ki röportajlarda yumurtlamadan sonra 5. Günde 9. Günde öğreneni gördü bu gözleryarın erken gebelik testi yapıcam bakalım onda varsa çıkar
Ya bana var gibi göründüKızlar adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ama kuruma çizgisi de olabilir . Hiç umudum yok çünkü klomen kullanıp yumurtalarım büyümemişti doktor bu ay geçelim demişti ama şu an hiç aklımda yokken kafam karıştı umutlanmıyorum sizin yorumlarınızı merak ettiğim için atayım dedim
Merhaba. Bende de 3 gün sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu. Ped taktim uc gun biyunca ama hic pede ulasmadim. Sadece pecete ile silince geldi. Ve az az geldi. Kırmızı hiç gelmedi. Daha sonra kahverengi leke de kesildi. Şimdi sarımsı leke geliyor çok az az. Kahve leke gelirken, acilde kan testi yaptım. 0.5 cikti. Hamilelik cikmadi. Acaba hala umut var mıdırCanım benimde adetin 21.gün oldu lekelenmem ama benim 2 gün sürdü. Şimdi yarın öbürgün adet olmam lazım hala akıntım devam ediyor ama normal akıntı sarımtrak tekrar olmadı kahverengi lekelenme ama adet tarihinde tekrar olabileceğini duymuştum ben inşallah adet olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?