Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzz daha 10 gün olmuş 🤭🤭🤭 4 hücreli bebiş nasıl çıksın testte belirgin 😁😁 bekleyelim canım inşallah bi kaç güne kendini gösterir 🤗
Valla birgebeningünlüğünde ki röportajlarda yumurtlamadan sonra 5. Günde 9. Günde öğreneni gördü bu gözler 😂 yarın erken gebelik testi yapıcam bakalım onda varsa çıkar

Valla birgebeningünlüğünde ki röportajlarda yumurtlamadan sonra 5. Günde 9. Günde öğreneni gördü bu gözler 😂 yarın erken gebelik testi yapıcam bakalım onda varsa çıkar
Ayy Allah'ım inşallah erken öğreniriz vardır bebislerimiz ben dün gece rüyamda bebek tulumu oruyordum bir arkadaşım rüyasında beni görmüş bir kargo gelmiş içinde mavi bebek kıyafetleri varmis

Eklentiler

• 16517405937097875244550894169052.jpg
    16517405937097875244550894169052.jpg
    160,9 KB · Görüntüleme: 50
Ayy Allah'ım inşallah erken öğreniriz vardır bebislerimiz ben dün gece rüyamda bebek tulumu oruyordum bir arkadaşım rüyasında beni görmüş bir kargo gelmiş içinde mavi bebek kıyafetleri varmis
Canım sen test yaptın mı bat ne zaman

M Mrs Electrical Engineer ya ayrı odada değil misiniz yapıştırın gitsin 2 dk nolacak 😂🤭 bu arada benim 29 30 nisan pikti 1 Mayıs da ise 30 u kadar koyu değildi ve maalesef 1 mayısı değerlendiremedim. Denk geldiyse çatlamaya inşallah olur bir şeyler
Canım bizde 1 Mayıs değerlendirdik. Sonrasında bir daha olmad. Bakalım hayırlısı denk geldi ise olmuştur.

Ay bende gece rüyamda bebek gördüm cinsiyeti belli değil almışım emzirmisim gerçek sandım ya nasıl üzüldüm

Back