Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alla alla ne tuhaf doktor Muş öyle mi denir. Bakar eder tahlil yapar yol gösterir başka doktor bul sen en iyisi araştır bu konular çok önemli
Illaa ozele gitcen illa muayene ucreti 500 tl ya ee her ay 500 lirami vermem gerekiyor devlete gittim iyiki geri yolladi beni folik asiti bile zorla soylettim dedim ki ilac milac birsey gerekiyormu adetlerim duzensizdir dedim yook yook yapti dedim cikayim en iyisi ben yok anlasamicaz sap ya sinirden saçlarım yukarda ciktim dışarı kendi tedavimi kendim ettim resmen

Illaa ozele gitcen illa muayene ucreti 500 tl ya ee her ay 500 lirami vermem gerekiyor devlete gittim iyiki geri yolladi beni folik asiti bile zorla soylettim dedim ki ilac milac birsey gerekiyormu adetlerim duzensizdir dedim yook yook yapti dedim cikayim en iyisi ben yok anlasamicaz sap ya sinirden saçlarım yukarda ciktim dışarı kendi tedavimi kendim ettim resmen
Mutlaka işini doğru yapan doktor vardır bende hastaneden tahlilleri mi yaptiricam ordan özele gidicem mecbur hastaneden randevu bulmak çok zor çünkü

İnşallah canım 💙daha önce negatif yedim beklentiye girmeden bekliyorum günümü 😄

takvim 8 diyor ama geçen hafta pazartesi çatlamak üzere bi 19 mm lik yumurtayla 17 mm yumurtam vardı artık 5-6 maksimum diyorum 😆Senin ağzındaki pas tadı inşallah iyi bir şeye işarettir 🥰dua edelim biz en iyisi bu kadar bekledik sonu güzel olur inşallah 💙🤲
Ah inşallahh kuzumm anneler gününe bekleyen herkes anne olarak girsin inşallahhhh🤲🤲🤲

Kızlar herkese merhaba. Arefe gecesi annem anjio oldu . Dualarınızı istiyorum. Lütfen anneme dua edin. Durumu iyi çok şükür ama dikkat etmemiz gerekiyor al

Kızlar herkese merhaba. Arefe gecesi annem anjio oldu . Dualarınızı istiyorum. Lütfen anneme dua edin. Durumu iyi çok şükür ama dikkat etmemiz gerekiyor 😭
Allah acil şifa versin canım inşallah

Kizlar buda bu sabah yaptığım çok cok belli belirsiz bisey var ama kendi çizgisi diye düşünüyorum ben My_Moonlight06 My_Moonlight06 Venev Venev partalina_ partalina_ 24 nisan yumurtlama 25 nisan catlama
Kızzz daha 10 gün olmuş 🤭🤭🤭 4 hücreli bebiş nasıl çıksın testte belirgin 😁😁 bekleyelim canım inşallah bi kaç güne kendini gösterir 🤗

Back