- 17 Temmuz 2021
- 6.891
- 22.397
- 298
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #7.301
Nasıl yani gerçekleşti mi çizdiğin gibiAma güzel ciz cizdigin gibi çıkar benmki gibi![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani gerçekleşti mi çizdiğin gibiAma güzel ciz cizdigin gibi çıkar benmki gibi![]()
Canım ben bunu sabah ilk idrarla yaptım var yok arası birseydi bi görüyorum bi görmüyorum gibi. Yarım saat içinde falan böyle olduKuzum oynadım biraz kuruma çizgisi değilse var sanki bir şeyler
Aynen erkeği seyli çizdim anla işte kocaman çocuk öyle doğdu kayınvalidem görünce çok kortum Didem sana bişi diyemedim dediNasıl yani gerçekleşti mi çizdiğin gibi![]()
11 de girdim adete 16 sinda ciktim lütfen yardımcı olun banaDaha varmış yok birşeyim de belki stres ten oluyor dur üşütmussun dür
Illaa ozele gitcen illa muayene ucreti 500 tl ya ee her ay 500 lirami vermem gerekiyor devlete gittim iyiki geri yolladi beni folik asiti bile zorla soylettim dedim ki ilac milac birsey gerekiyormu adetlerim duzensizdir dedim yook yook yapti dedim cikayim en iyisi ben yok anlasamicaz sap ya sinirden saçlarım yukarda ciktim dışarı kendi tedavimi kendim ettim resmenAlla alla ne tuhaf doktor Muş öyle mi denir. Bakar eder tahlil yapar yol gösterir başka doktor bul sen en iyisi araştır bu konular çok önemli
Ay ilk defa duyuyorum böyle birşeyAynen erkeği seyli çizdim anla işte kocaman çocuk öyle doğdu kayınvalidem görünce çok kortum Didem sana bişi diyemedim dedi![]()
Mutlaka işini doğru yapan doktor vardır bende hastaneden tahlilleri mi yaptiricam ordan özele gidicem mecbur hastaneden randevu bulmak çok zor çünküIllaa ozele gitcen illa muayene ucreti 500 tl ya ee her ay 500 lirami vermem gerekiyor devlete gittim iyiki geri yolladi beni folik asiti bile zorla soylettim dedim ki ilac milac birsey gerekiyormu adetlerim duzensizdir dedim yook yook yapti dedim cikayim en iyisi ben yok anlasamicaz sap ya sinirden saçlarım yukarda ciktim dışarı kendi tedavimi kendim ettim resmen
Allah şifa versin kuzum insallahKızlar herkese merhaba. Arefe gecesi annem anjio oldu . Dualarınızı istiyorum. Lütfen anneme dua edin. Durumu iyi çok şükür ama dikkat etmemiz gerekiyor![]()
Ne dediğimi bilmiyorum ama erkek çocuğum olsun dedim resmim kabul olduAy ilk defa duyuyorum böyle birşeyne dedin Allah'ım aynen çizdiğim gibi bebeğim mi olsun dedin
![]()
Allah şifa versin çok geçmiş olsunKızlar herkese merhaba. Arefe gecesi annem anjio oldu . Dualarınızı istiyorum. Lütfen anneme dua edin. Durumu iyi çok şükür ama dikkat etmemiz gerekiyor![]()
Aman önce sağlık ya. Gerisi olur inşallah hayırlısıylaBen o yüzden çok tedavi gördüm depresyon a kadar soktu beni![]()
En iyisi kafasına kurdela veya etek çizNe dediğimi bilmiyorum ama erkek çocuğum olsun dedim resmim kabul oldu![]()
En kısa sürede şifa bulsun inşallahKızlar herkese merhaba. Arefe gecesi annem anjio oldu . Dualarınızı istiyorum. Lütfen anneme dua edin. Durumu iyi çok şükür ama dikkat etmemiz gerekiyor![]()
Ah inşallahh kuzumm anneler gününe bekleyen herkes anne olarak girsin inşallahhhhİnşallah canımdaha önce negatif yedim beklentiye girmeden bekliyorum günümü
takvim 8 diyor ama geçen hafta pazartesi çatlamak üzere bi 19 mm lik yumurtayla 17 mm yumurtam vardı artık 5-6 maksimum diyorumSenin ağzındaki pas tadı inşallah iyi bir şeye işarettir
dua edelim biz en iyisi bu kadar bekledik sonu güzel olur inşallah
![]()
Ayyyy vaar gibiiiiiKuzum oynadım biraz kuruma çizgisi değilse var sanki bir şeyler
Kızlar herkese merhaba. Arefe gecesi annem anjio oldu . Dualarınızı istiyorum. Lütfen anneme dua edin. Durumu iyi çok şükür ama dikkat etmemiz gerekiyor al
Allah acil şifa versin canım inşallahKızlar herkese merhaba. Arefe gecesi annem anjio oldu . Dualarınızı istiyorum. Lütfen anneme dua edin. Durumu iyi çok şükür ama dikkat etmemiz gerekiyor![]()
Kızzz daha 10 gün olmuşKizlar buda bu sabah yaptığım çok cok belli belirsiz bisey var ama kendi çizgisi diye düşünüyorum benMy_Moonlight06
Venev
partalina_ 24 nisan yumurtlama 25 nisan catlama
Kız benim gözüm mu bozuk silik ince bı çizgi varAyyy bide böyle bakkkilk yaptım varla yok arası bi görüyorum bi görmüyorum yarım saat içinde böyle oldu. Bugün adet olmam lazım inşallah gelmez
![]()
Bende görüyorum şuan daha belirginKız benim gözüm mu bozuk silik ince bı çizgi var