- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.425
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.321
Rabbim safi ismi ile şifa versin inşallah annecine kuzumKızlar herkese merhaba. Arefe gecesi annem anjio oldu . Dualarınızı istiyorum. Lütfen anneme dua edin. Durumu iyi çok şükür ama dikkat etmemiz gerekiyor
Valla birgebeningünlüğünde ki röportajlarda yumurtlamadan sonra 5. Günde 9. Günde öğreneni gördü bu gözlerKızzz daha 10 gün olmuş4 hücreli bebiş nasıl çıksın testte belirgin bekleyelim canım inşallah bi kaç güne kendini gösterir
At bakalım son haliniBende görüyorum şuan daha belirgin
Ayyy bu gidişle kan versekkkk miiii bacım bende bı ara kaccam özelde kan vercem bugün yada yarın fırsatını bulursam tanısıBende görüyorum şuan daha belirgin
Saçlı kız cizicemEn iyisi kafasına kurdela veya etek çiz
Organ çizme hele ki kıza hiç çizme
Ayy Allah'ım inşallah erken öğreniriz vardır bebislerimiz ben dün gece rüyamda bebek tulumu oruyordum bir arkadaşım rüyasında beni görmüş bir kargo gelmiş içinde mavi bebek kıyafetleri varmisValla birgebeningünlüğünde ki röportajlarda yumurtlamadan sonra 5. Günde 9. Günde öğreneni gördü bu gözleryarın erken gebelik testi yapıcam bakalım onda varsa çıkar
At bakalım son halini
Amin inşallah olsunSaçlı kız cizicemsaçlı olur belki olursa oda ins
Canım sen test yaptın mı bat ne zamanAyy Allah'ım inşallah erken öğreniriz vardır bebislerimiz ben dün gece rüyamda bebek tulumu oruyordum bir arkadaşım rüyasında beni görmüş bir kargo gelmiş içinde mavi bebek kıyafetleri varmis
Canım bizde 1 Mayıs değerlendirdik. Sonrasında bir daha olmad. Bakalım hayırlısı denk geldi ise olmuştur.M Mrs Electrical Engineer ya ayrı odada değil misiniz yapıştırın gitsin 2 dk nolacakbu arada benim 29 30 nisan pikti 1 Mayıs da ise 30 u kadar koyu değildi ve maalesef 1 mayısı değerlendiremedim. Denk geldiyse çatlamaya inşallah olur bir şeyler
7 Mayıs bat ben 6 kala mı ne yaptiydim vardı hafif çizgi erken gebelik testi yapmistimCanım sen test yaptın mı bat ne zaman
Kuzum bu tekrar yumurtlama sanki. Mutlaka degerlendir es geçme.Kızlar şimdi size ovulasyon testinin fotosunu atacağım yaptığım saat 17:20 ben tekrar mı yumurtluyorum yaaaaa@miresl partalina_ @Random3 Childdevelopment M Mrs Electrical Engineer hele bi diyiverin tüm kızlar
Ay bende gece rüyamda bebek gördüm cinsiyeti belli değil almışım emzirmisim gerçek sandım ya nasıl üzüldümAyy Allah'ım inşallah erken öğreniriz vardır bebislerimiz ben dün gece rüyamda bebek tulumu oruyordum bir arkadaşım rüyasında beni görmüş bir kargo gelmiş içinde mavi bebek kıyafetleri varmis
Hadi inşallah çıkar canımValla birgebeningünlüğünde ki röportajlarda yumurtlamadan sonra 5. Günde 9. Günde öğreneni gördü bu gözleryarın erken gebelik testi yapıcam bakalım onda varsa çıkar
Canım ilk yumurtlamada olduysa oldu değerlendiremedik dünü nasip kısmet artık napalımKuzum bu tekrar yumurtlama sanki. Mutlaka degerlendir es geçme.
Aynen öyle canım üzülmek yok ümitsizlik yokHadi inşallah çıkar canımama çıkmazsa üzülmek yok daha var zamanın
Canım sen naptın hâlâ ovulasyon negatif miİnşallah vardır canım inşallah bebeğin seninledirGörülüyor çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?