Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlarr 🌸Bata az kalmışken heyecan bastı beni. Bu ay uyku halim ve göğüste ara ara sızı hissim var. Bebiş yoksa da kaliteli yumurtladığım kesin progesteron tavan yaptı muhtemelen 🤭 daha önce böyle olduğunda progesteronum iyi çıkmıştı zira 😇
Hadi inşallah bebiş geliyordur 🥰🥰

Günaydın kızlarr 🌸Bata az kalmışken heyecan bastı beni. Bu ay uyku halim ve göğüste ara ara sızı hissim var. Bebiş yoksa da kaliteli yumurtladığım kesin progesteron tavan yaptı muhtemelen 🤭 daha önce böyle olduğunda progesteronum iyi çıkmıştı zira 😇
Ayyy kaç günün kaldıı. Ben de hiç bir ağrı sızı vs yok. Sadece heyecandan olsa gerek midem bir değişik, ağzımın tadı yok böyle pas tadı var gibi. Hayırlara çıksın inşallahhh🙈

İnşallah hamilelikten dolayı olmayızzzz 😍😍akşam ben kan vercem sanırım 🙈 arkdslarım çok gaza getirdi beni 🤭🤭
Uuu çok heyecanlııı🤩 Rabbim gönlüne göre verir inşallah🥰 ben yarın sabah normal kaswt test yapıcam negatifse de ertesi gün kan vericem nolur nolmaz belki yavrum geç dölleniyodur😅

İşte ben de bir şey anlamam ne kadar zormuş burda yazılanları okuyunca anladım ben ilk cocugumi cahilligime gelmiş doğurmuşum resmen burda ilaç ismi yaziolar değişik test setlerinden bahsediyorlar ama ben ne anlaya biliriyorum ne cevap verip yardımci olabiliyorum
Iste yasayarak ogreniyor insan ama doktorda onemli ya beni mesela takmadi adam neden geldin diyor diyecektim ki bi arkadasa bakip cikicam ala ala neden gelcem cay icmeye gelmedim ya bebek istiyorum dedim kontrol vs birsey yapilcaksa yapilsin diye eee bebek yapcaksan bana ne geldin der gibi doyecektim dilime kadar geldi senle yapcak halim yok diyecektim cok bel altı olck diye sustum niye gelcem kontrol icin ala ala salaga bak iste ozmn folikul yok demisti catladiysada bilmiyorum demisti senin dedigin gibi nedenlerini anlamak zor ya cvp da vermiyor ogrenemiyorsun ki hayret bisey hehehe

Canim ben bunu dun aksam yapmıştım hemde sıvı falan almıştım yani merakima yenik düşüp yaptım sabah baktım böyleydi. Sonra sabah yaptım belli belirsiz bir çizgi gördüm bir saat icinde de netleşti 😍 ümitlendim biraz yarın sabah erken gebelik yapıcam
İnshaAllah canımm ben de senddn umutluyum aslında ama işte heveslendirmemek için susmak istedim 😁

Eklentiler

• 1CDDD185-5562-4427-B637-73878611029A.png
    1CDDD185-5562-4427-B637-73878611029A.png
    264,6 KB · Görüntüleme: 52
Hadi inşallah bebiş geliyordur 🥰🥰
İnşallah canım 💙daha önce negatif yedim beklentiye girmeden bekliyorum günümü 😄
Ayyy kaç günün kaldıı. Ben de hiç bir ağrı sızı vs yok. Sadece heyecandan olsa gerek midem bir değişik, ağzımın tadı yok böyle pas tadı var gibi. Hayırlara çıksın inşallahhh🙈
takvim 8 diyor ama geçen hafta pazartesi çatlamak üzere bi 19 mm lik yumurtayla 17 mm yumurtam vardı artık 5-6 maksimum diyorum 😆Senin ağzındaki pas tadı inşallah iyi bir şeye işarettir 🥰dua edelim biz en iyisi bu kadar bekledik sonu güzel olur inşallah 💙🤲

İnshaAllah canımm ben de senddn umutluyum aslında ama işte heveslendirmemek için susmak istedim 😁
Hiç adet olacak gibi de değilim birde göğüs uçları fena.. Ama yine de çok ümitlenmicem yarın sabah belli olur artık 😍

Iste yasayarak ogreniyor insan ama doktorda onemli ya beni mesela takmadi adam neden geldin diyor diyecektim ki bi arkadasa bakip cikicam ala ala neden gelcem cay icmeye gelmedim ya bebek istiyorum dedim kontrol vs birsey yapilcaksa yapilsin diye eee bebek yapcaksan bana ne geldin der gibi doyecektim dilime kadar geldi senle yapcak halim yok diyecektim cok bel altı olck diye sustum niye gelcem kontrol icin ala ala salaga bak iste ozmn folikul yok demisti catladiysada bilmiyorum demisti senin dedigin gibi nedenlerini anlamak zor ya cvp da vermiyor ogrenemiyorsun ki hayret bisey hehehe
Alla alla ne tuhaf doktor Muş öyle mi denir. Bakar eder tahlil yapar yol gösterir başka doktor bul sen en iyisi araştır bu konular çok önemli

Back