- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #7.281
Hahha o ayrı malesefSen yapmasan bile su beyin var ya bizde o rahat durmuyor ben o beyinden çok çekiyorum![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahha o ayrı malesefSen yapmasan bile su beyin var ya bizde o rahat durmuyor ben o beyinden çok çekiyorum![]()
İnşallahh kuzumm çokk endişeliyimmmYaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah mutlu haberler alırız senden![]()
Aaa öyle mi nereye ne çiziyoruz ben de yapayımHanımlar bugün hıdırellez alın tebeşirleri gidin resim çizimben çocuk cizicem
Hadi inşallah bebiş geliyordurGünaydın kızlarrBata az kalmışken heyecan bastı beni. Bu ay uyku halim ve göğüste ara ara sızı hissim var. Bebiş yoksa da kaliteli yumurtladığım kesin progesteron tavan yaptı muhtemelen
daha önce böyle olduğunda progesteronum iyi çıkmıştı zira
![]()
Ayyy kaç günün kaldıı. Ben de hiç bir ağrı sızı vs yok. Sadece heyecandan olsa gerek midem bir değişik, ağzımın tadı yok böyle pas tadı var gibi. Hayırlara çıksın inşallahhhGünaydın kızlarrBata az kalmışken heyecan bastı beni. Bu ay uyku halim ve göğüste ara ara sızı hissim var. Bebiş yoksa da kaliteli yumurtladığım kesin progesteron tavan yaptı muhtemelen
daha önce böyle olduğunda progesteronum iyi çıkmıştı zira
![]()
Var kuzum var pembiş pembiş duruyor orada hadi kana gitKızlar ben mi yanlış görüyorum yaaa durdukça belirginleşti![]()
My_Moonlight06
Venev @dceke ve heyecandan unuttuğum diğer hanımlar
![]()
Ama güzel ciz cizdigin gibi çıkar benmki gibiCinsiyetini de mi çizcezben bi pantolonlu bi etekli çizeyim o zaman
![]()
Yarın erken gebelik testi yapayım diyorum canım eğer onda da çıkarsa gidicemVar kuzum var pembiş pembiş duruyor orada hadi kana git![]()
Ben o yüzden çok tedavi gördüm depresyon a kadar soktu beniHahha o ayrı malesefdediğin gibi ne kadar yapmıyorum desek boş
Endişe normal de dua edelim biz inşallah sevince boğuluruz bu ayİnşallahh kuzumm çokk endişeliyimmm![]()
Uuu çok heyecanlıııİnşallah hamilelikten dolayı olmayızzzzakşam ben kan vercem sanırım
arkdslarım çok gaza getirdi beni
![]()
Evet öyle yap çok heyecanlıııYarın erken gebelik testi yapayım diyorum canım eğer onda da çıkarsa gidicem![]()
Iste yasayarak ogreniyor insan ama doktorda onemli ya beni mesela takmadi adam neden geldin diyor diyecektim ki bi arkadasa bakip cikicam ala ala neden gelcem cay icmeye gelmedim ya bebek istiyorum dedim kontrol vs birsey yapilcaksa yapilsin diye eee bebek yapcaksan bana ne geldin der gibi doyecektim dilime kadar geldi senle yapcak halim yok diyecektim cok bel altı olck diye sustum niye gelcem kontrol icin ala ala salaga bak iste ozmn folikul yok demisti catladiysada bilmiyorum demisti senin dedigin gibi nedenlerini anlamak zor ya cvp da vermiyor ogrenemiyorsun ki hayret bisey heheheİşte ben de bir şey anlamam ne kadar zormuş burda yazılanları okuyunca anladım ben ilk cocugumi cahilligime gelmiş doğurmuşum resmen burda ilaç ismi yaziolar değişik test setlerinden bahsediyorlar ama ben ne anlaya biliriyorum ne cevap verip yardımci olabiliyorum
İnshaAllah canımm ben de senddn umutluyum aslında ama işte heveslendirmemek için susmak istedimCanim ben bunu dun aksam yapmıştım hemde sıvı falan almıştım yani merakima yenik düşüp yaptım sabah baktım böyleydi. Sonra sabah yaptım belli belirsiz bir çizgi gördüm bir saat icinde de netleştiümitlendim biraz yarın sabah erken gebelik yapıcam
16 siHoşgeldin
Son adet tarihin nedir ?
Kuzum oynadım biraz kuruma çizgisi değilse var sanki bir şeylerYarın erken gebelik testi yapayım diyorum canım eğer onda da çıkarsa gidicem![]()
İnşallah canımHadi inşallah bebiş geliyordur![]()
takvim 8 diyor ama geçen hafta pazartesi çatlamak üzere bi 19 mm lik yumurtayla 17 mm yumurtam vardı artık 5-6 maksimum diyorumAyyy kaç günün kaldıı. Ben de hiç bir ağrı sızı vs yok. Sadece heyecandan olsa gerek midem bir değişik, ağzımın tadı yok böyle pas tadı var gibi. Hayırlara çıksın inşallahhh![]()
Hiç adet olacak gibi de değilim birde göğüs uçları fena.. Ama yine de çok ümitlenmicem yarın sabah belli olur artıkİnshaAllah canımm ben de senddn umutluyum aslında ama işte heveslendirmemek için susmak istedim![]()
Alla alla ne tuhaf doktor Muş öyle mi denir. Bakar eder tahlil yapar yol gösterir başka doktor bul sen en iyisi araştır bu konular çok önemliIste yasayarak ogreniyor insan ama doktorda onemli ya beni mesela takmadi adam neden geldin diyor diyecektim ki bi arkadasa bakip cikicam ala ala neden gelcem cay icmeye gelmedim ya bebek istiyorum dedim kontrol vs birsey yapilcaksa yapilsin diye eee bebek yapcaksan bana ne geldin der gibi doyecektim dilime kadar geldi senle yapcak halim yok diyecektim cok bel altı olck diye sustum niye gelcem kontrol icin ala ala salaga bak iste ozmn folikul yok demisti catladiysada bilmiyorum demisti senin dedigin gibi nedenlerini anlamak zor ya cvp da vermiyor ogrenemiyorsun ki hayret bisey hehehe