- 1 Nisan 2022
- 12.916
- 15.632
- 228
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.081
İnşallah alırım ya insallahhh şimdi birileri tutturdu sen hamike kaldıysa gorumcen kötü olcak ben bilseydim onun düşük yapcani spirali çıkarmadım nerdne bilebilirdim düşünceni ona nispetle çocuk yapma kararı almadimki ben iyice hevesim kaciyo cesaretim kırılıyor ya bı acayip bu insanlar daha düne kadar sende yap çocuk kızın tek kalmasın diyenlerSenin de sabrından dolayı tebrik ediyorum canım mükafatını alacaksın inşallah
Sen boşversene o insanları ne kadar cesurlar bunları söyleyebiliyorlar. Hevesin falan kaçmasın rızkı olan gelecek. Herbokologlardan mümkün olduğunca uzak durmak lazımİnşallah alırım ya insallahhh şimdi birileri tutturdu sen hamike kaldıysa gorumcen kötü olcak ben bilseydim onun düşük yapcani spirali çıkarmadım nerdne bilebilirdim düşünceni ona nispetle çocuk yapma kararı almadimki ben iyice hevesim kaciyo cesaretim kırılıyor ya bı acayip bu insanlar daha düne kadar sende yap çocuk kızın tek kalmasın diyenler
İnsan öyle panik yapiyo herkeste durum farklı bünyeye göre degisiyo benim eltimin iki çocuğunda da hiç bişi anlamadan zorlanmadan hamilelik gecirdiYa bende cok gögüs hassasiyeti yok ama akıntım da kesildi dünden beri ole sag kasık agrım var bel agrısı bide herkesde aynı belirti olmaz ama dimi kafam karısıyo bazen benim ya yaklastıkça test günüm panik olmaya basladım
İşte bu çok iyi olacaktı peşini bıraksalar uzak durmak ise yarayacak ama onlar zamk gibi yapışıyor insanaSen boşversene o insanları ne kadar cesurlar bunları söyleyebiliyorlar. Hevesin falan kaçmasın rızkı olan gelecek. Herbokologlardan mümkün olduğunca uzak durmak lazım
Aynı gün öğrenecez ins bebislerimizPazar gunu 1. Gun gözüküyor hatta yumurtlamadan 14 gün sonra ise cumartsi olurum yani 3 gün kadar kaldi
Valla katılıyorum aahahaha bi kalsak sözzÖnce bi kalmayı becerelim
Evet ya bu ekip kopmayalımHepimiz kalalim hatta özel topik acalim kendimize hepimiz gebeyiz topigi
Canincim coook teşekkür ederimİyiki dogmussun belkide regl olmazsinguzel bi hediye
Evet evet evett binlerce kez evet kopmayalim ekipce sonuna kadar devamEvet ya bu ekip kopmayalım
Canım 13. Gün yapmak en dogrusu benimde 11. Günüm sadece çatlatma iğnesi yapmıyorum ins çizgilerin devam ederMerhaba tüp bebek 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Kız ne ara o kadar oldu benim çatlamıstı iğnemi olmustum sen daha yeni pik görmüştün benim 11. Günüm daha sabırsızlık yapma bekle azıcık dahaKızlar yarın sabah yumurtlamanın 12. Günü normal kaset testte çıkar mı yapsam? Ayy yok bekleyemiyorum daha fazla
Kız nerelerdesin sen yoksun cok artık erkenden umudunu kesiyorsun ama mis gibi acıldı senin yolların kız sansın daha fazla bizlerdenBen kesin hamile olmadığımı düşünüyorum..sanki adetimi bekliyorum..doktor yanına gitmek için
Uzulme hemen bu ay olmazsa bidaki ay olur ümitsizliğe kapılma hemenBen kesin hamile olmadığımı düşünüyorum..sanki adetimi bekliyorum..doktor yanına gitmek için
Yer arıyor kendisine annecikKızlar suan sag kasıgımdan sol kasıgıma dogru ordan belimden cıkıyo entresan agrılar giriyo bana valla anlamadım
Sen geziyomusun hala kız.. yat dinlen yaa lutfen gerckten diyorum yatip dinlen.. kolay degil hormonal ilaclar kullandin hemde gebelik olasiligin cok yüksekKızlar suan sag kasıgımdan sol kasıgıma dogru ordan belimden cıkıyo entresan agrılar giriyo bana valla anlamadım
Hemen gelşyommmKızzz allah seni kopardın beni vallahikız açmıslar ztn topik yazdır hemen
Cevap verecek kimse yok mu ?Umudum yoktu ama adet olmayınca biraz heveslenmiştim. Test mi iyi değildi acaba albi diye bi marka verdi eczacı. Pozitife dönme ihtimali var mı acaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?