Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekliyorum ya bat günü vercem kanı ya yoksa🤔diyorum endişe ediyorum eğer gecikirsem veririm diyorum cumartesi ak koyun kara koyun çıkar nasılsa beyaz kremsi akıntım geliyo okadar bata 4 kala başlayan göğüste acı hassasiyet var bata 2 kaldı 🤣
Ya bende cok gögüs hassasiyeti yok ama akıntım da kesildi dünden beri ole sag kasık agrım var bel agrısı bide herkesde aynı belirti olmaz ama dimi kafam karısıyo bazen benim ya yaklastıkça test günüm panik olmaya basladım

4 ay mı ama ümitsiz olmak için erken değil mi ki? Bırakma kendini döngülerini takip et. Hatta gerekirse doktor kontrolünde yumurta takibi yaparsın 2 bebişin olmuş Allah bağışlasın. Yine olur ki. 4. Ayda beyaz bayrak çekerken aha 30 ay bekleyen ben gidem kendimi on gözlü köprüden aşağı atam 🙃
Kiz ben su koymadim daha istikrarli sekilde devam ediyorum birakmiyoruz kendimizi elbet olcak bebisler herseyin zamani var☺️ Ben sadece bosa vakit kaybi olmasin diye kontrollerimi aksatmamak istiyorum yumurtlamamda sknti yok sanirim hatta bu ay 2 yumurtlama gördüm lh testinde durmak yok yola devam kizzz ne koprusu bebeyi yapip koprude resim çektirirsn😂

Evet canim gercekten eger böbrekde sknti varsa doktorun onayi veya kontrolu altinda kullansin benim esim böbrek hastasi bu idrarin icindeki asitlerle felan bagli bisey ve baya zarari oluyormus sanirim o yüzden onay olmadan kullanmasin ama yine sizin bilceniz is tabiki karar sizin ben öyle görünce söylemek istedim istersen googldanda bir arastirabilirsin cikar mutlaka
Sabahları kahvaltıdan sonra 1 damla içtik ama bilemedım valllla doğrudur ama bakalım biz de

Merhaba tüp bebek 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok

Eklentiler

• C8EAE023-D3D1-4CF2-87EB-7F10ABF52A32.jpeg
    C8EAE023-D3D1-4CF2-87EB-7F10ABF52A32.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar yarın sabah yumurtlamanın 12. Günü normal kaset testte çıkar mı yapsam? Ayy yok bekleyemiyorum daha fazla 🙄

Back