- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #7.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askoo dinleniyorum valla sabah iş var erken kalkcaz sorma smdi progestanı içtim o ilaçtan sonra bayılıyorum hemen eşim hep koltuktan götürüyor yataga sarhos gibi oluyorum doktor da fitil atma ddi kapsül atınca daha cok yan etki oluyoSen geziyomusun hala kız.. yat dinlen yaa lutfen gerckten diyorum yatip dinlen.. kolay degil hormonal ilaclar kullandin hemde gebelik olasiligin cok yüksek
24 nisan pik oldu benim yarin sabah 12 oluyor yumurtlama günüyle beraberKız ne ara o kadar oldu benim çatlamıstı iğnemi olmustum sen daha yeni pik görmüştün benim 11. Günüm daha sabırsızlık yapma bekle azıcık daha![]()
Bende şimdi yaptım adetime az kaldı die benmde negatif çıktı olmucak herhalde yokCanım bazen bat geçmeyince çıkmıyor adet gelmezse birdaha yaparsın
Goremedım kızYazdır buraya gel gene![]()
Yanlış mı hesaplıyorum acaba yumurtlama gününü birinci gün sayıyorum 24 nisan pik olduKız ne ara o kadar oldu benim çatlamıstı iğnemi olmustum sen daha yeni pik görmüştün benim 11. Günüm daha sabırsızlık yapma bekle azıcık daha![]()
Anladım canım hayırlısı olsun. Inşallah tez zamanda olur3 aydir korunmuyorum hatta 4 olacak bu ayda olursam reglime 3 gun falan var pazar bekliyorum
Anladım canım tabi ilki öyle oldu diye bu da öyle olmayabilir geç döllenme falan da olabilir. Inşallah vardir bakalım hayırlısıHerseferinde öyle olacak diye bir şey yok neler gördüm okudum.. adet olmadan kesin konuşma diye dedim canim
Dinlenmen gerek cok yorma kendini özenli bak kendineAskoo dinleniyorum valla sabah iş var erken kalkcaz sorma smdi progestanı içtim o ilaçtan sonra bayılıyorum hemen eşim hep koltuktan götürüyor yataga sarhos gibi oluyorum doktor da fitil atma ddi kapsül atınca daha cok yan etki oluyo
Bakkk ya beni nasıl heveslendiriyo yerimm güzel kalbini insalllah askm hepimizin gönlünce olsun herşeyimiz insallahDinlenmen gerek cok yorma kendini özenli bak kendineikicanli olcan yakinda asko
![]()
Amin cümlemizinHakkında hayırlısı kuzum![]()
Canım hakkinda hayırlisi olsun İnshaAllah Rabbim büyüktürMerhaba kızlar 16 Nisan'da çatlatma iğnesi yapılmıştı. Bugün itibariyle kırmızılar geliyor maalesef olmadı yinerandevu ayarlayabilirsem haftaya hsg çektireceğim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. @My_Moonligt06 listeden silebilirsin canım beni
![]()
İnsallahBakkk ya beni nasıl heveslendiriyo yerimm güzel kalbini insalllah askm hepimizin gönlünce olsun herşeyimiz insallah
Tamam canım ekledim yenidennnn sevindim seninde hala Mayıs ayında olmana İnshaAllah güzel haberlele cikcazz burdanHayırlısı olsun kuzum ya senin için daha heyecanlı bir süreç başlıyor şimdi, her şey yolunda gitsin, su gibi aksın inşallahbiz her türlü kaprisini nazını tuzunu çekeriz havanı gazını alırız merak etme
bu arada ben de hala elenmedim mayıstan.
My_Moonlight06 bat 28 Mayıs olarak bekleyeyim bi köşede
Bizim aile büyük..hem ben Azeri olduğum için..bazı akrabalar beni tanımadığı için..misafir olarak çağırıyorlar..gezmeklerdeyim..ama aslında yüzüm gülüyor içim ama öyle diğil.Bende senin gibi öyle düşünüyordum yollar açıldı diye...ama sonra kızlarda gördüm o kadar filmden sonra kalmayan varkiKız nerelerdesin sen yoksun cok artık erkenden umudunu kesiyorsun ama mis gibi acıldı senin yolların kız sansın daha fazla bizlerden
Her ay öyle diyorum..bir baktım kaç ay geçmiş..34 olucak mayısda..bu çocuk ne zaman doğulucak..ne zaman büyüyecek..ben o zaman kaç yaşında olucam..çocuğu anlıcamki..o kadar sorular var kafamda..Birinci olmadan..ikincini düşünüyorum...az kaldı..artık deli olucamUzulme hemen bu ay olmazsa bidaki ay olur ümitsizliğe kapılma hemen
Tamam canim yeniden ekliyorum
Öyle dusunme lutfen zamanla olacak vakit yaklasiyor iyice guzel olcak sonucun.. hem benim yengemde azeri biliyomusun cok seviyoruz kendisini 2 tanede yeğenim varBizim aile büyük..hem ben Azeri olduğum için..bazı akrabalar beni tanımadığı için..misafir olarak çağırıyorlar..gezmeklerdeyim..ama aslında yüzüm gülüyor içim ama öyle diğil.Bende senin gibi öyle düşünüyordum yollar açıldı diye...ama sonra kızlarda gördüm o kadar filmden sonra kalmayan varki