Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar adet günüm 6-7 si gibi olacak. Ben test yaptım ve negatif çıktı. oğlumda adetten 4-5 gün önce pozitif görmüştüm.bu ay ilk denememdi ama tutmadı maalesef ☹️ bir sonraki aya kaldım. bekleyenler inşallah pozitifi görürsünüz. 🥰♥️
Adet olmadan erken karar verme canım .. bekle bakalim önce günün gelsin

Agrili sancili bazen yogun regl bide birliktelik sirasinda bazen agri olabiliyor yumurtlama donemimde bile yatıyorum ben düşün baya sancili geçiyo
Öyle mii. Yok benim sadece adetim sancılı. Yumurtlama günü ise klasik gerilme çekilme hissi vs. Ama bazı doktorlar yapışıklık çok ileri olmadığı sürece gebe kalmaya engel olmadığını söylüyor. Hatta benim yengem ovulasyon testi ile planladığı ilk ayda gebe kalanlardan. Jinekolojik muayeneye bile gitmedi. Sıkıntılı gebelik geçirdi erken doğum oldu vs. Sezaryen sonrası Dr demiş ki çift rahimliymişsin sen haberin var mıydı yok dedi. Yani rahim yukarıdan öyle basık ki ikiye ayrılmış. Ona rağmen tutunmayı yerleşmeyi etkilenmemiş. Biraz da şans anacım 🤢

Adet olmadan erken karar verme canım .. bekle bakalim önce günün gelsin
Normalde adet dongum 26-27 gün falan. Yani yumurtlamayı erken yaşıyorum. Oğlumda da adet öncesi öğrenmiştim. Ondan bunda da olsa çıkardı diye düşünüyorum. Tabi kucuk bı ihtimal de olsa pozitif olabilir ama hiç sanmıyorum 😕 hayırlısı olsun artık

Kız senin testin çift çizgi değilmiydi kan niye vermiyorsun sen
Bekliyorum ya bat günü vercem kanı ya yoksa🤔diyorum endişe ediyorum eğer gecikirsem veririm diyorum cumartesi ak koyun kara koyun çıkar nasılsa beyaz kremsi akıntım geliyo okadar bata 4 kala başlayan göğüste acı hassasiyet var bata 2 kaldı 🤣

Ciddi. Misin ya ozellıkle erkeklere d vitsmını iyi diye aldık eşim de de böbrek de sorun çıkmıştı yüksek tansıyonndan dolayı 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Evet canim gercekten eger böbrekde sknti varsa doktorun onayi veya kontrolu altinda kullansin benim esim böbrek hastasi bu idrarin icindeki asitlerle felan bagli bisey ve baya zarari oluyormus sanirim o yüzden onay olmadan kullanmasin ama yine sizin bilceniz is tabiki karar sizin ben öyle görünce söylemek istedim istersen googldanda bir arastirabilirsin cikar mutlaka

Bekliyorum ya bat günü vercem kanı ya yoksa🤔diyorum endişe ediyorum eğer gecikirsem veririm diyorum cumartesi ak koyun kara koyun çıkar nasılsa beyaz kremsi akıntım geliyo okadar bata 4 kala başlayan göğüste acı hassasiyet var bata 2 kaldı 🤣
Senin de sabrından dolayı tebrik ediyorum canım mükafatını alacaksın inşallah

Kızlar tiroid yüksekliğinden dolayı ilaç kullanan var mı. Ramazan'ın başında başladım acaba lekelenmem ilacın yan etkisi olabilir mi diye düşündüm bir an

Normalde adet dongum 26-27 gün falan. Yani yumurtlamayı erken yaşıyorum. Oğlumda da adet öncesi öğrenmiştim. Ondan bunda da olsa çıkardı diye düşünüyorum. Tabi kucuk bı ihtimal de olsa pozitif olabilir ama hiç sanmıyorum 😕 hayırlısı olsun artık
Herseferinde öyle olacak diye bir şey yok neler gördüm okudum.. adet olmadan kesin konuşma diye dedim canim

Kızlar tiroid yüksekliğinden dolayı ilaç kullanan var mı. Ramazan'ın başında başladım acaba lekelenmem ilacın yan etkisi olabilir mi diye düşündüm bir an
Canım ben de az çalıştığı için ilaç kullanıyorum leke filan yapmaz benim bidligim bir yillardir kullanıyorum

Öyle mii. Yok benim sadece adetim sancılı. Yumurtlama günü ise klasik gerilme çekilme hissi vs. Ama bazı doktorlar yapışıklık çok ileri olmadığı sürece gebe kalmaya engel olmadığını söylüyor. Hatta benim yengem ovulasyon testi ile planladığı ilk ayda gebe kalanlardan. Jinekolojik muayeneye bile gitmedi. Sıkıntılı gebelik geçirdi erken doğum oldu vs. Sezaryen sonrası Dr demiş ki çift rahimliymişsin sen haberin var mıydı yok dedi. Yani rahim yukarıdan öyle basık ki ikiye ayrılmış. Ona rağmen tutunmayı yerleşmeyi etkilenmemiş. Biraz da şans anacım 🤢
Rabbim ol diyo oluyor.. oglumla kizima korunmayi birakip 3. Ay gebe oldugumu ogrendim ikisindede.. ama simdi 4 ay neredeyse ve bu surec uzayacak gibi

Rabbim ol diyo oluyor.. oglumla kizima korunmayi birakip 3. Ay gebe oldugumu ogrendim ikisindede.. ama simdi 4 ay neredeyse ve bu surec uzayacak gibi
4 ay mı ama ümitsiz olmak için erken değil mi ki? Bırakma kendini döngülerini takip et. Hatta gerekirse doktor kontrolünde yumurta takibi yaparsın 2 bebişin olmuş Allah bağışlasın. Yine olur ki. 4. Ayda beyaz bayrak çekerken aha 30 ay bekleyen ben gidem kendimi on gözlü köprüden aşağı atam 🙃

Canım ben de az çalıştığı için ilaç kullanıyorum leke filan yapmaz benim bidligim bir yillardir kullanıyorum
Benim de öyle canım değer yüksek az calisiyormus öyle demişti valla bende anlamadım ki canım reçetede de yazıyor aslında hipertiroidizm durumunda adet bozuklugu gibi etkiler olur diye. Normalde aksine ilaçla beraber daha düzenli olmalı diye anladım ben. Yinede sorayım dedim ilk defa böyle oluyor. Başka kullandığım bı ilaç falan da yok folik asit dışında

Back