Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A ad000 @Veziir hiç sesiniz cıkmıyo kızlar nereye kayboldunuz My_Moonlight06 My_Moonlight06 sen naptın kuzumm
Sultanım ne yapimmm az önce son hapı içtim duphastron hapını eğer adet olmazsa 4 gün içinde flan İnshaAllah o zaman umitlenirim. Şuan için araftayim 😁. Yumurtlama olduku olmadımi belli değil biliyorsun ya ondan .. hayırlısı İnshaAllah ..

Senin de belirtinmi yook bugün öyle okudum

Her ay öyle diyorum..bir baktım kaç ay geçmiş..34 olucak mayısda..bu çocuk ne zaman doğulucak..ne zaman büyüyecek..ben o zaman kaç yaşında olucam..çocuğu anlıcamki..o kadar sorular var kafamda..Birinci olmadan..ikincini düşünüyorum...az kaldı..artık deli olucam
Rabbim öyle verirki bi bakarsin biri kucagindayken birine kalirsin bak bende 32 yasindayim cok gec sayılmazsin umutsuz olma🥰

Kiz ben su koymadim daha istikrarli sekilde devam ediyorum birakmiyoruz kendimizi elbet olcak bebisler herseyin zamani var☺️ Ben sadece bosa vakit kaybi olmasin diye kontrollerimi aksatmamak istiyorum yumurtlamamda sknti yok sanirim hatta bu ay 2 yumurtlama gördüm lh testinde durmak yok yola devam kizzz ne koprusu bebeyi yapip koprude resim çektirirsn😂
Oy hadi inş tutuversin gari artık senin çifter çifter 😎 ay ola da gönlümüz daha da şen dola 😊😋

Kızlar kızlaaaarrr. Bata 11 gün var cumartesi günü yumurtlama günümdü bol bol değerlendirdik o günü öncesini ve sonrasını 😂 Bugün böyle adet olcakmışım gibi ara ara kasığıma bi ağrı giriyo ama özellikle ayakta durunca falan. Çok garip hissediyorum 🤔
Ayy canimmm İnshaAllah gebelik oluyordur ondandır böyle olması henüz var adetine ama erkenden mi dollendi ne olduki İnshaAllah vardır 🤲🏻🤗

Benim de öyle canım değer yüksek az calisiyormus öyle demişti valla bende anlamadım ki canım reçetede de yazıyor aslında hipertiroidizm durumunda adet bozuklugu gibi etkiler olur diye. Normalde aksine ilaçla beraber daha düzenli olmalı diye anladım ben. Yinede sorayım dedim ilk defa böyle oluyor. Başka kullandığım bı ilaç falan da yok folik asit dışında
Geçmiş olsun canım.. İnshaAllah gerekmez ama.omur boyu kullanman lazım o ilaçları ama belki yeniyse geçebilir ya benim kizlligimdan bu yana var annem den aldım sanırım ama çok şükür dengede şuan yukske değil

Asko ben açamam gördük açınca ne olduğunu 😂😂😂😂😂
Canımm senin bat Mayıs'a mi denk geliyor yine bazı arkadaşlar tekrar girdi lsiteye ayın başında elenenler senin de öyle ise yeniden ekleyim,

değil se Childdevelopment Childdevelopment arkadaşımız açtı bile topiği

Sende ama bence çocuklar var..Varsa Allah korusun onları.İn şa Allah yanılmadım ben🤦🏻‍♀️
Yok canim yanilmadi. Bende 2 tane var ama ben üniversite okurken evlendim erken evlendim eşim benden 8 yas büyük 40 yaşında suanda o yuzden evlendikten hemen sonra oldu cocuklarim 3 bucuk yas var aralarinda 21 yasinda dogum yaptim.. kizima 24 yasinda..uzunca bi ara verdim 8 yasinda kızım.. Rabbim tüm cocuklarimiza saglik sihhat versin.. hic uzulme ne tanidiklarim var senelerce bebegi olmayan biranda peş peşe hamile kalanlar..durumun varsa tüp bebek dusunebilirsin mesela.. hakkinda hayirlisi olsun canim yeterki umutsuz olma nefes aldığımız sürece umut hep var

Merhaba tüp bebek 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Yani bilmiyorum tup bebek igne vs bi bilgim yok ama bende artis gördüm testinizde insallah böyle artmaya devam eder

Oy hadi inş tutuversin gari artık senin çifter çifter 😎 ay ola da gönlümüz daha da şen dola 😊😋
Cift tutmasin ya evdede var 2 tane 4 suanlik fazla gelir 🙈 birtane olsun saglikli olsun kiz erkek farketmez 🥰🥰 Annesi yesin onun ağzını burnunu 🥰🥰 biz olmadan dogmadan sevmeye basladik bile ☺️🙈😃

Yok canim yanilmadi. Bende 2 tane var ama ben üniversite okurken evlendim erken evlendim eşim benden 8 yas büyük 40 yaşında suanda o yuzden evlendikten hemen sonra oldu cocuklarim 3 bucuk yas var aralarinda 21 yasinda dogum yaptim.. kizima 24 yasinda..uzunca bi ara verdim 8 yasinda kızım.. Rabbim tüm cocuklarimiza saglik sihhat versin.. hic uzulme ne tanidiklarim var senelerce bebegi olmayan biranda peş peşe hamile kalanlar..durumun varsa tüp bebek dusunebilirsin mesela.. hakkinda hayirlisi olsun canim yeterki umutsuz olma nefes aldığımız sürece umut hep var
Kuzum ben bir defa bura yazmıştım..ben 27 yaşında aslında evlendim..sorunlar olduğu için boşandım..zaten kısırlık birde vardır..ondan çocuk olmadı..ikinci evlilikte çok kısa sürdü..5 ay..eşim kanser oldu..amalıyatdan çıkmadı..bu üçüncü ve bu çocuk hasreti senelerdi bende var..şimdi esimdede hiç çocuğu yok ilk evlilikten..Aşılamayı düşünüyorum..tük bebek en sonda.Gönül isterki aşılamasız hamilelik olsun..çünkü sabır kalmadı..bunu yaşamayan anlamaz.Ben senin yerinde kesinlikle 3 düşünmem)Yinede kuzum sen bilirsin tabi

Kızlar kızlaaaarrr. Bata 11 gün var cumartesi günü yumurtlama günümdü bol bol değerlendirdik o günü öncesini ve sonrasını 😂 Bugün böyle adet olcakmışım gibi ara ara kasığıma bi ağrı giriyo ama özellikle ayakta durunca falan. Çok garip hissediyorum 🤔
Bazılarında gebelik böyle başlıyor 😍😍

Merhaba tüp bebek 5.gün embriyosu taze transfer yapıldı.. bugün 8. Günüm idrar testi yaptım öğlende ve akşam. Kasık ağrım oluyor özellikle bugün arttı gibi. 2. Çizgi gözüksede ovitrelle etkisi gibi geliyor bana umudum yok
Pek anlamam o iğnenin etkisi ne zaman geçer filan ama bence umudunuzu kesmeyin.. İnshaAllah transfer tutacak 🤗

Kızlar yarın sabah yumurtlamanın 12. Günü normal kaset testte çıkar mı yapsam? Ayy yok bekleyemiyorum daha fazla 🙄
Kız bende seni düşünüyordum.. senin ilaç biteli kaç gün oldu.. bugün benim son ilacı içtim bakalım ne olacak.. seni de çok merka ediyorum yaaa 😁😁

Canımm senin bat Mayıs'a mi denk geliyor yine bazı arkadaşlar tekrar girdi lsiteye ayın başında elenenler senin de öyle ise yeniden ekleyim,

değil se Childdevelopment Childdevelopment arkadaşımız açtı bile topiği

Kuzu ben 2 Mayıs da adet oldum vallla

Back